:)) öyle deme canım ya nasip işte. bende sebob için aracı ablaya sordum hala dönüş yapmadılar acaba olumsuz mu diye? oda aramış sormuş hala düşünüyorlarmış. mallar işte hem ihtiyaçları var hemde düşünüyorlar vercekleri 3 kuruş para salaklar ya...
çok trajikomik bir şey anlatıcam, iş konularında kısmetimin tamamen kapalı olduğunu düşünüyorum.
hani şu havaalanı vardı ya, babamın arkadaşı dediğim. dün görüşmeye gidecektim. adam cuma sabahı beni arayın, saati kararlaştırırız demişti. dün toplam 4 kere aradım, hiç birini açmadı.. herhalde benim telefonumu açmıyor diye düşündüm, ama emin olmak için akşam erkek arkadaşımla buluştuğumda onun telefonundan aradık 2 kere ayrı ayrı vakitlerde. açarsa 'yanlış numara' diyecektik zaten. sadece meraktan aradım. onun telefonlarını da açmadı.
babamda şaşırdı, arama bi daha dedi. sonra az önce öğrendik ki; adam trafik kazası geçirmiş. iyiymiş, ama hastanede kalması gerekiyormuş 1 2 gün.
sende harbiden bahtsızmışsın canım ya
sende bu şans varken çölde bile kutup ayısı çıkar karşına heralde
tabi işin espirisi senden kalır yanımda yok hani
bir bebiş yaptık o bile düştü,o bile kaçtı benden
o kadar şansızım ki geçen iş görüşmesi için aradılar, yen düşük yapmışım hasta yatıyorum,kalktım o halde gittim görüşmeye.
sonuç klasik cümle:BİZ SİZİ ARARIZ
neyseki tek güzel şey dün açıklandığı kadarıyla yüksek lisans için girdiğim yazılı sınavı kazandım
amaaaaaaaa sırada mülakat varrrr
orda da işin içne başka şeyler girerse pek şansım olmaz
dua edin bna kızlar ya.eşimin desteği de olmasa kafayı sıyıracam az kaldı:113::113::113:
canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.. diyecek bir şey bulamadım, umarım bir daha ki sefer bebek istediğinizde, sağlıklı doğumlar yaşarsın..
yüksek lisansa da bir okadar sevindim, sen kendine güven mülakat için. internetten araştır yüksek lisans mülakatlarını, klasik belli başlı sordukları sorular var zaten, onlara hazırlan cevaplarını ayarla, bölümü çok istediğinden nedenleriyle bahset ve kendine güven :)
sende harbiden bahtsızmışsın canım ya
sende bu şans varken çölde bile kutup ayısı çıkar karşına heralde
tabi işin espirisi senden kalır yanımda yok hani
bir bebiş yaptık o bile düştü,o bile kaçtı benden
o kadar şansızım ki geçen iş görüşmesi için aradılar, yen düşük yapmışım hasta yatıyorum,kalktım o halde gittim görüşmeye.
sonuç klasik cümle:BİZ SİZİ ARARIZ
neyseki tek güzel şey dün açıklandığı kadarıyla yüksek lisans için girdiğim yazılı sınavı kazandım
amaaaaaaaa sırada mülakat varrrr
orda da işin içne başka şeyler girerse pek şansım olmaz
dua edin bna kızlar ya.eşimin desteği de olmasa kafayı sıyıracam az kaldı:113::113::113:
Çok üzüldüm bebeğin için, inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey
Benim de 7sinde mülakatım var inşallah ben de kazanırım yaa, iş olmuyor belki yüksek lisans yapmam gerekiyordur belki ordan bir şey çıkar bilemiyorum böyle düşünüyorum artık. İnşallah iyi de işe girmemişim de yükseğe başlamışım derim.
Yarın ki görüşmeye gidip gitmemekte acayip kararsızım neden derseniz mt. pozisyonlarında sözleşme var
Tamam herkes bende dahil formalite icabı yaptıklarını biliyoruz
Ama körün taşı gibi gelip beni bulabilir
O yüzden baya isteksizim şuanda.
Yine de gidip görüşsemmi bilemiyorum:26:
Kızlar siz daha önce bir yerde veya daha fazla, staj yaptınız mı? staj tecrübeniz var mı?
Kızlar siz daha önce bir yerde veya daha fazla, staj yaptınız mı? staj tecrübeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?