• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU,
EN AZ BİR YABANCIL DİL BİLEN,
1.70 - 1.75 BOYUNDA,
50 - 60 KG ARASI,
DİKSİYONU DÜZGÜN,
PROVA MANKENİ OLARAK GÖREV ALABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.

Biri bana prova mankeni olmak için neden üniversite mezunu olmak ve yabancı dil bilmek gerektiğini açıklayabilir mi? :9:

cevap veriyorum: hani şeyler oluyor ya yabancı okulları tanıtıyorlar felan o yüzden yabancı dil ve eğitim şartı olabilir aklıma ilk gelen bu oldu :)

Bende bugün büyük bir kanalla görüşmeye gittim vardiyalı çalışma, izin günü bir hafta cuma, bir hafta cumartesi, diğer hafta pazarrr.
Bayramlarda vs çalışma var üstelik asgari ücret :53::53:
Artık başvuru yapacak yer bile bulamıyorum ben:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün büyük bir kanalla görüşmeye gittim vardiyalı çalışma, izin günü bir hafta cuma, bir hafta cumartesi, diğer hafta pazarrr.
Bayramlarda vs çalışma var üstelik asgari ücret :53::53:
Artık başvuru yapacak yer bile bulamıyorum ben:50:

medya şartları, çalışma saatleri çok kötü. aşırı esnek ve rahat olmak lazım. yoksa benim de hayalimdi :(

medya şartları, çalışma saatleri çok kötü. aşırı esnek ve rahat olmak lazım. yoksa benim de hayalimdi :(

Benimde hayalimde medya vardı bugün öğrendim ki gerçekten şartları çok zor. Bu kadar çalışmaya birde asgari ücret teklif ediyorlar ya inanamıyorum gerçekten.

Benimde hayalimde medya vardı bugün öğrendim ki gerçekten şartları çok zor. Bu kadar çalışmaya birde asgari ücret teklif ediyorlar ya inanamıyorum gerçekten.

hangi pozisyon için aradılar canım çok merak ettim :)

aaa bana da çok benzerleri oluyor. ve kendi kafamda bir yere yerleştirdim bu tarz olumsuz ve saçma gelen telefonları : bunlar bana hep elemanonline'dan başvurularım sonucunda geldi. iş yerinin kalitesini gösteriyor bence bu tarz şeyler.. o kadar çok sık oldu ki, gerçekten saçma sapan yerlere başvurduğumu düşündüm. artık elemanonline kullanmıyorum. çok ne olduğu belirsiz yerler, ve ısrarla 50 kere arayan firmalarla dolu..

seninki nereden dönüş yaptı bilmiyorum tabi.

Tatlım bu bahsettiğim kariyer.netden aradı beni elemanonline den hiç geri dönüş almıyorum nedense
Aldıklarım oldu ama gereksiz yerlerdi
Görüşmeye gitmediğim için arıyorlar ne dedikleri bile belli değil neden gideyim

Off çok zormuş bu işler yahu
Yaş oldu 22 bu sene 23 olacağım 90lıyım
Benim sınıfımda hep çalışmış sonradan okula girmiş insanlar vardı
Tecrübe edinip okumak gerek sanırım ne bilim ya olmuyor böyle
Okulu kazanırsam heralde 93/94lülerle okuyacağım şaka gibi:1:

Tatlım bu bahsettiğim kariyer.netden aradı beni elemanonline den hiç geri dönüş almıyorum nedense
Aldıklarım oldu ama gereksiz yerlerdi
Görüşmeye gitmediğim için arıyorlar ne dedikleri bile belli değil neden gideyim

Off çok zormuş bu işler yahu
Yaş oldu 22 bu sene 23 olacağım 90lıyım
Benim sınıfımda hep çalışmış sonradan okula girmiş insanlar vardı
Tecrübe edinip okumak gerek sanırım ne bilim ya olmuyor böyle
Okulu kazanırsam heralde 93/94lülerle okuyacağım şaka gibi:1:

94lüler 1. sınıf bu sene. 95 lilerle okuyacaksın :) Yaşlandık biz :P Ama bir önemi yok sevdiğin şeyi yapıyor olduktan sonra :)

TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU,
EN AZ BİR YABANCIL DİL BİLEN,
1.70 - 1.75 BOYUNDA,
50 - 60 KG ARASI,
DİKSİYONU DÜZGÜN,
PROVA MANKENİ OLARAK GÖREV ALABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.

Biri bana prova mankeni olmak için neden üniversite mezunu olmak ve yabancı dil bilmek gerektiğini açıklayabilir mi? :9:
Anaaa şoklardayım şuan :53: Yabancı dil belki yabancı tasarımcı / terzi varsa onun içindir.
Ama üni. mezuniyetiyle alakasını kuramadım

Kj operatörü olarak canım.. Yayınlardaki altyazıları hazırlayan kişi olarak çağırdılar yani :40:
Aslında pozisyon zevkli gibiymiş :26:
94lüler 1. sınıf bu sene. 95 lilerle okuyacaksın :) Yaşlandık biz :P Ama bir önemi yok sevdiğin şeyi yapıyor olduktan sonra :)
Hey anam hey kardeşiml yaşıtındakilerle okuyacağım he
Hoş bende kendi sınıfımda böyleydim :52:
Evet mesleğimi sevdikten sonra gerisi boş
Kimseyle görüşmesemde olur sonuçta üni arkadaşlığının tadına vardım
Aynı zamanda not verirsen iyi vermezsen kötü olduğunu da :))

Anaaa şoklardayım şuan :53: Yabancı dil belki yabancı tasarımcı / terzi varsa onun içindir.
Ama üni. mezuniyetiyle alakasını kuramadım

Aslında pozisyon zevkli gibiymiş :26:

Hey anam hey kardeşiml yaşıtındakilerle okuyacağım he
Hoş bende kendi sınıfımda böyleydim :52:
Evet mesleğimi sevdikten sonra gerisi boş
Kimseyle görüşmesemde olur sonuçta üni arkadaşlığının tadına vardım
Aynı zamanda not verirsen iyi vermezsen kötü olduğunu da :))

Evet iş güzel,zevkli aslında ama çalışma şartları hiç iyi değil malesef:50:

Henüz özleyecek kadar uzak kalmadım hala öğrenci olduğum için ama doydun mu dersen hayırrrr bir üni daha okumakta gözüm :27:
SEN?

Henüz özleyecek kadar uzak kalmadım hala öğrenci olduğum için ama doydun mu dersen hayırrrr bir üni daha okumakta gözüm :27:
SEN?

evet eylülde senden yeni okul haberlerini duymayı bekliyoruz zaten :)
hiç özleyeceğimi düşünmezdim, ama oldukça özledim sanırım.. o okul modunu, dersleri, hatta her hafta 200 300 sayfalık paperlar hazırlamayı bile özlediğim oluyor :) boşluktan tabi, işe girsek özlemem herhalde

Aslında bunu bende düşünüyorum belkide başka uğraşılarım olmadığı için bıkmamış olabilirim
İşe girsek belkide hiç istemicez

bende yeni mezunlardanım ama özlemedim desem yalan olur:2: üniverste yılları güzel sınavları geçmekten başka bi çabanız yok mezun olduktan sonra iş buldum bulucam hayat kaygısıyla yaşıyoruz haliyle o güzelim üniverste yıllarını coookk özlüyorum:1:

Öğrenciliği özleyen var mı?

Tek derdimin rapor yazıp sınava girmek proje yapmak sunum hazırlamak olduğu zamanları özledim, işe girsem bile özleyeceğim bence iş hayatı hiç de öğrencilik gibi değil :50: Ama hep 1. sınıf olsam mesela 3e 4e hiç gelmesem olur o yılları pek özleyemiyorum çok ağırdı :P

Son düzenleme:
çok trajikomik bir şey anlatıcam, iş konularında kısmetimin tamamen kapalı olduğunu düşünüyorum.

hani şu havaalanı vardı ya, babamın arkadaşı dediğim. dün görüşmeye gidecektim. adam cuma sabahı beni arayın, saati kararlaştırırız demişti. dün toplam 4 kere aradım, hiç birini açmadı.. herhalde benim telefonumu açmıyor diye düşündüm, ama emin olmak için akşam erkek arkadaşımla buluştuğumda onun telefonundan aradık 2 kere ayrı ayrı vakitlerde. açarsa 'yanlış numara' diyecektik zaten. sadece meraktan aradım. onun telefonlarını da açmadı.

babamda şaşırdı, arama bi daha dedi. sonra az önce öğrendik ki; adam trafik kazası geçirmiş. iyiymiş, ama hastanede kalması gerekiyormuş 1 2 gün.

neye elimi atsam çürüyor.

:)) öyle deme canım ya nasip işte. bende sebob için aracı ablaya sordum hala dönüş yapmadılar acaba olumsuz mu diye? oda aramış sormuş hala düşünüyorlarmış. mallar işte hem ihtiyaçları var hemde düşünüyorlar vercekleri 3 kuruş para salaklar ya...

Back