Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Allah allah :26: Neyse canım ya boşver dert etme böylesi daha iyi demek ki. Mülakatlarda istekli görünenleri, yapmayı çok isteyenleri alıyorlar, sen o kadar da istekli görünmedin sanırım onlara. Ne kadar istiyordun bilmiyorum ama eğer iş yok evde sıkılmayım zaman geçsin diye yapmak istediysen bi şekilde karşıya geçmiştir o anlaşılıyor böyle şeyler tecrübeli artık onlar

yok kız çok istiyordum.
hatta ilkin heyecandan ellerimin titrediğini fark ettim
o alanda ilerlemek istiyordum kesin gözüyle de bakıyordum.
ama ideolojiler çok belirli oluyo mülakatlarda

yok kız çok istiyordum.
hatta ilkin heyecandan ellerimin titrediğini fark ettim
o alanda ilerlemek istiyordum kesin gözüyle de bakıyordum.
ama ideolojiler çok belirli oluyo mülakatlarda

Başka okulda denesen madem bu kadar çok istiyorsun? Akademik mi düşünüyordun?

Başka okulda denesen madem bu kadar çok istiyorsun? Akademik mi düşünüyordun?

yok canım tezsizdi bu.
bunu yapınca o branştan gelecek yıl atama yapılacağı söylenmişti.
bende kendi branşımı sevemediğim için branş değiştirmek için bu yolu seçmiştim ama kısmet olmadı

Yeni bir banka açılmış, burgan bank. secret cv'de iş ilanları var. haberiniz olsun kızlar. İngilizce istiyorlarmış, belki oradan bir şey çıkabilir.

Burgan bank bir bakmak lazım. Odea bank da alım yapıyormuş ilana denk gelirseniz kaçırmayın.

Az önce bir spor merkezinin tecrübesiz üyelik temsilcisi ilanında aylık net 4000 lira maaş yazdığını gördüm Yazık bizim emeklerimize

Son düzenleme:
Az önce bir spor merkezinin tecrübesiz üyelik temsilcisi ilanında aylık net 4000 lira maaş yazdığını gördüm Yazık bizim emeklerimize

ben de tecrübesiz bi saha satış pazarlama ilanında, 2950 maaş artı yemek gördüm. maşallah dedim

ben de tecrübesiz bi saha satış pazarlama ilanında, 2950 maaş artı yemek gördüm. maşallah dedim

Doğru mu ki acaba, doğruysa başvururum valla eve de çok uzak değil. Mühendis olarak çalışıp 1500 alacağıma spor salonunda çalışırım. Bu zamanda okumak akıl karı değil zaten.

Doğru mu ki acaba, doğruysa başvururum valla eve de çok uzak değil. Mühendis olarak çalışıp 1500 alacağıma spor salonunda çalışırım. Bu zamanda okumak akıl karı değil zaten.

eve yakınsa cidden bir başvur bence, görüşmeye çağırırlarsa gidip bi konuşursun. en azından aklındaki işe kadar para kazanırsın. hem de çok iyi bir para :)

eve yakınsa cidden bir başvur bence, görüşmeye çağırırlarsa gidip bi konuşursun. en azından aklındaki işe kadar para kazanırsın. hem de çok iyi bir para :)

Yakın aslında tek vesaitle gidiliyor bizim burdan. Dün görüştüğüm yer hafta için tekrar arayacaklarını söyledi, aslında çok içime sindi orası ama öyle 4000 falan alamıcam tabi ki. Bakalım belki başvururum ya bence bir yanlışlık var, ya da sabit ücret değildir o primlerle beraber o kadar oluyordur :26:

o İKİ İLANI DA EKLER MİSİNİZ KIZLAR BAKMAK İSTİYORUM
ÖZELLİKLE SAHA SATIŞ OLANA BAŞVURABİLİRİM NEDEN OLMASIN :)

kızlar merhaba. şu son gönderilen ilana baktım da most life'in satış temsilcisi ilanına. hiç sanmıyorum o civarda net maaş verileceğini . büyük ihtimal asgari ücret artı primdir. primlerle birlikte ancak o seviyeye çıkıyordur. artık mühendislere bile başlangıç maaşı olarak 1200 1300 lira teklif ediliyor.

Ben de zannetmiyorum net 4000 olsun ama asgari ücret değildir diye düşünüyorum, ne kadar prim alabilirsin ki 4000 olsun. Ayrıca artık bir çok meslek grubu zaten mühendislerden fazla kazanıyor, yani mühendis 1200 alıyorsa bu asgari ücret alır gibi bir kıyas yanlış olur, maalesef bizim maaşlar düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…