anlamadım ya.
tüm sorulara doğru cvp da verdim:26:
heralde evliyim dedim diye beğenmediler beni
listeye bile almamışlar ya.
muhtemelen ortalamam ve yazılı sınavım iyiydi diye çok düşük puan vermişler ki kendilerine uygun olanları almak için heralde
yedeğe bile almamışlar
Allah allah :26: Neyse canım ya boşver dert etme böylesi daha iyi demek ki. Mülakatlarda istekli görünenleri, yapmayı çok isteyenleri alıyorlar, sen o kadar da istekli görünmedin sanırım onlara. Ne kadar istiyordun bilmiyorum ama eğer iş yok evde sıkılmayım zaman geçsin diye yapmak istediysen bi şekilde karşıya geçmiştir o anlaşılıyor böyle şeyler tecrübeli artık onlar
yok kız çok istiyordum.
hatta ilkin heyecandan ellerimin titrediğini fark ettim
o alanda ilerlemek istiyordum kesin gözüyle de bakıyordum.
ama ideolojiler çok belirli oluyo mülakatlarda
Başka okulda denesen madem bu kadar çok istiyorsun? Akademik mi düşünüyordun?
Kızlar şuna bir bakın : Geleceğim, Geliyorum Projesi | Secretcv.com | Secretcv.com
Az önce bir spor merkezinin tecrübesiz üyelik temsilcisi ilanında aylık net 4000 lira maaş yazdığını gördümYazık bizim emeklerimize
Az önce bir spor merkezinin tecrübesiz üyelik temsilcisi ilanında aylık net 4000 lira maaş yazdığını gördümYazık bizim emeklerimize
ben de tecrübesiz bi saha satış pazarlama ilanında, 2950 maaş artı yemek gördüm. maşallah dedim
Doğru mu ki acaba, doğruysa başvururum valla eve de çok uzak değil. Mühendis olarak çalışıp 1500 alacağıma spor salonunda çalışırım. Bu zamanda okumak akıl karı değil zaten.
eve yakınsa cidden bir başvur bence, görüşmeye çağırırlarsa gidip bi konuşursun. en azından aklındaki işe kadar para kazanırsın. hem de çok iyi bir para :)
o İKİ İLANI DA EKLER MİSİNİZ KIZLAR BAKMAK İSTİYORUM
ÖZELLİKLE SAHA SATIŞ OLANA BAŞVURABİLİRİM NEDEN OLMASIN :)
Ekleyim canım, ilan bu ama hangi şehirdeydin sen? Ankara'da bu. Kariyer.net - MOST LIFE CLUB - ÜYELİK SATIŞ TEMSİLCİSİ iş ilanı
bEN İSTANBULDAYIM MAALESEF UYMUYOR BANA. :2:
kızlar merhaba. şu son gönderilen ilana baktım da most life'in satış temsilcisi ilanına. hiç sanmıyorum o civarda net maaş verileceğini . büyük ihtimal asgari ücret artı primdir. primlerle birlikte ancak o seviyeye çıkıyordur. artık mühendislere bile başlangıç maaşı olarak 1200 1300 lira teklif ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?