Boğazıma düğümleniyor herşeybizim şirket kapatıyormuş .
Haftaya ben de işsizim
Demin haberim oldu benim de .
Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum .
Ne kadar süredir çalışıyodun
1.5 sene olacaktı.
Şu an şoktayım .
Yeni iş bulmadan çıkma gibi düşüncem de yoktu .
Haftaya ben de işsizim
Haftaya ben de işsizim
Maritsa hayırlısı olsun canım.
Benim de çok canım sıkkın kızlar.finansbank çağrı merkezi pozisyonu için görüşmelerim olumlu sonuçlanmıştı anlatmıştım daha önce.uzun süre şu 2 yıl çalışma zorunluluğu hakkında düşünmüştüm sonunda karar verdim bugün sözleşme imzalamaya gittim.ama biraz detayları sorunca başka şeyler öğrendim. 2 aylık deneme süresinde bile işten ayrılamıyormuşuz, ayrılırsak aldığımız eğitimin masraflarını karşılamak zorundaymışız. Hadi bunu geçtim onlar bizden memnun kalmayıp bizi çıkarırlarsa yine biz eğitim masraflarını ödüyomuşuz. Böyle saçmalık görülmüş müdür acaba :s ben de 1-2 gün dişinebilir miyim dedim,kabul etmediler. Ben de imzalamaktan vazgeçtim... İşitme testi,ciğer filmi o kadar uğraştım, hazırlanıp mülakatlara gittim son anda böyle bi durum çok üzdü benü ama finansbanka da hiç akıştıramadım. Sonuçta her kurum belirli bi eğitim veriyor, eleman yetiştiriyor.bunu bizim üzerimize yıkmak ne kadar saçma!
ben de aynı aşamaları yapıkredi ile yaşamıştım, iş imzalamaya gelince vazgeçmiştim.. kabul etseydim şimdi 3 ayı bitmiş olacaktı bile, zaman çok hızlı geçiyor..
ama ciddi düşünmen lazım, bu işi isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor. imza atıldı mı, 2 sene kurtuluş yok gibi.. çağrı merkezinde 2 sene yapabilir misin, sonraki terfiler garantide nasılmış iyice araştır derim. sonra başarı gösterenleri şube içi gişeye alıyorlar sanırım, gişede de 2 sene sözleşme imzalıyorsun diye biliyorum.
Sen de sözleşme yüzünden vazgeçtin sanırım? Ben çağrı merkezlerini uzun süreli düşünmüyorum bölümümle ilgili güzel bi iş bulunc bırakana kadar idare edeyim diye düşünüyodum ama iyice soğudum. Banka gibi kurumsal bi yer bile böyleyse diğer uyduruk yerler neler yapmaz
Maritsa hayırlısı olsun canım.
Benim de çok canım sıkkın kızlar.finansbank çağrı merkezi pozisyonu için görüşmelerim olumlu sonuçlanmıştı anlatmıştım daha önce.uzun süre şu 2 yıl çalışma zorunluluğu hakkında düşünmüştüm sonunda karar verdim bugün sözleşme imzalamaya gittim.ama biraz detayları sorunca başka şeyler öğrendim. 2 aylık deneme süresinde bile işten ayrılamıyormuşuz, ayrılırsak aldığımız eğitimin masraflarını karşılamak zorundaymışız. Hadi bunu geçtim onlar bizden memnun kalmayıp bizi çıkarırlarsa yine biz eğitim masraflarını ödüyomuşuz. Böyle saçmalık görülmüş müdür acaba :s ben de 1-2 gün dişinebilir miyim dedim,kabul etmediler. Ben de imzalamaktan vazgeçtim... İşitme testi,ciğer filmi o kadar uğraştım, hazırlanıp mülakatlara gittim son anda böyle bi durum çok üzdü benü ama finansbanka da hiç akıştıramadım. Sonuçta her kurum belirli bi eğitim veriyor, eleman yetiştiriyor.bunu bizim üzerimize yıkmak ne kadar saçma!
İş arama telaşı olmayan bir bölüm okumak için girmeyi düşündüm zaten yine aynı şeyleri yaşayacaksam niye gireyim deli miyim :) tıp kazanabilirsem okurum valla 6 sene 28 yaşında doktor olurum nolcak
Sen mezun olana kadar doktorlar işsiz kalacak aklından bile geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?