• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

orada çalışırken orayı şikayet et arkadasım hiç gözünün yaşına bakma!!!!!!! sgk dan geldiklerindede bakalım nasıl tutuşacak paçaları! denetimede geldiklerinde gör bak halini nasıl yalvarıyor millete! ben olsam asala acama yemin ediyorum acımam!

ben olsam ben de acımam sana katılıyorum aynene şikayet edınce senın sartalrını da daha güzelleştirceklerdir mecburen :)

boşver o yuzden iyce yüzsüz olmuş ya sıgortaya borcu varmış görürr o borcu sen şikayet edemıyorsan bana sole sırket ısmını hemen sıkayet ederım ben Allah ın cezaları insan saglını hiçe sayıyor hem ucuza hem sıgortasız çalştıyor okudugun yılları hıce sayıyolar ya yazıklar olsun

:50::50:

Kızlar ben ikinci üniversiteye başlamaya karar verdim eylülde, daha doğrusu istanbul üniversitesinin açık öğretimi.. şu zamana kadar açık öğretim okumadığım için pişmandım, onu araştırırken istanbul üniversitesinde de aynı uygulama olduğunu gördüm. en azından diplomamda istanbul üniversitesi lisans yazar...
fiyatları da çok uygunmuş, dönemlik 370 lira.
AUZEF | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi çok aklıma yattı.

hatta salak gibi bu eylülde başlamadığım için bütün sinirlerim tepeme çıktı. umarım iş bulursam hem çalışırım, hem de 4 sene sonra istanbul üni diplomamı alırım.

O zaman sen de mi tekrardan össye gireceksin :) hangi bölümü düşünüyorsun ?

İstanbul üniversitesininkisi mantıklı değil .Önemli olan okul ismi değil bence, fak. adı.
Senin fak.de açık ve uzaktan eğitim fak yazacak .
Bunu yazmayan okulları araştırmalısın .
:16:

Son düzenleme:
O zaman sen de mi tekrardan össye gireceksin :) hangi bölümü düşünüyorsun ?

İstanbul üniversitesininkisi mantıklı değil .Önemli olan okul ismi değil bence, fak. ismimi .
Senin fak açık ve uzaktan eğitim fak yazacak .
Bunu yazmayan okulları araştırmalısın .
:16:

öyle mi diyosun, istanbul üniversitesini görünce bir büyülenmedim değil :D anadolu üniversitesinde yazmıyor mu diplomada açık falan diye? çok cahilim bu konularda :)
bölümlere bakıyorum, çok az bölüm var. coğrafya-felsefe-iktisat-işletme-sosyoloji ve tarih var. bunların içinden iktisat daha iyi olabilir benim için.

bir de acaba hem anadolu üniversitesine, hem de bu açık öğretime kayıt olunabiliyor mu araştırmak lazım.. ankara üniversitesinde de varmış uzaktan öğretimle kayıtlar. hepsine kaydolmak istiyorum.

bunu söyleceğimi düşünmezdim, ama öğrenciliği özlemiş olabilirim.

koç ve sabancı'nın güncellenmiş MBA ücretlerine baktım, yine içim sızladı. birinin 49 bin, birinin 53 bin.

aman tanrım ya.

öyle mi diyosun, istanbul üniversitesini görünce bir büyülenmedim değil :D anadolu üniversitesinde yazmıyor mu diplomada açık falan diye? çok cahilim bu konularda :)
bölümlere bakıyorum, çok az bölüm var. coğrafya-felsefe-iktisat-işletme-sosyoloji ve tarih var. bunların içinden iktisat daha iyi olabilir benim için.

bir de acaba hem anadolu üniversitesine, hem de bu açık öğretime kayıt olunabiliyor mu araştırmak lazım.. ankara üniversitesinde de varmış uzaktan öğretimle kayıtlar. hepsine kaydolmak istiyorum.

bunu söyleceğimi düşünmezdim, ama öğrenciliği özlemiş olabilirim.
Dimi ist olunca insan büyüleniyor .
Ben de araştırdığım için önceden ,az çok bilgi sahibiyim .Anadolu ünw.de fakülte isminde ya iibf ya da işletme fak yazması lazım .
Ankaradakiler ön lisans ama .Lisans olarak sadece ilahiyat var.

Sen bir araştır bence ,ama dediğim için önemli olan fak ismimi .
O zaman sen iibf den bir bölüm okuyacaksın gibi değil mi ?

Eğer tekrardan öss gireceksen başvurular ayın 15 de son.
Sadece okurken ,ikinci üniversiteye kayıt olabiliyorduk .Ben kendimden biliyorum .
Mezunların tekrardan sınava girmesi lazım ama belki yönetmelik değişmiştir.

Kızlar ben ikinci üniversiteye başlamaya karar verdim eylülde, daha doğrusu istanbul üniversitesinin açık öğretimi.. şu zamana kadar açık öğretim okumadığım için pişmandım, onu araştırırken istanbul üniversitesinde de aynı uygulama olduğunu gördüm. en azından diplomamda istanbul üniversitesi lisans yazar...
fiyatları da çok uygunmuş, dönemlik 370 lira.
AUZEF | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi çok aklıma yattı.

hatta salak gibi bu eylülde başlamadığım için bütün sinirlerim tepeme çıktı. umarım iş bulursam hem çalışırım, hem de 4 sene sonra istanbul üni diplomamı alırım.

Ben de aynısını düşünmüştüm diplomada İstanbul Üni yazar diye ama hem Anadolu'dan daha pahalı olduğu için hem de her bölüm olmadığı için İstanbul'a kayıt olmadım.

Olabiliyormuş :)

Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölüm ve programlarının herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardan/bölümlerden farklı olmak kaydıyla İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapabilirler

Üniversite mezunlar sınavsız ikinci üniversiteye kayıt olabiliyor. Bir de Anadolu üniversitesinde işletme iktisat bölümleri işletme fakültesi altında, diğer bölümler açıköğretim fakültesi altında olduğu için diplomada yazıyor açıköğretim diye.

önlisanstan lisans tamamlama bölümü olsaydı bende istanbul üni yi düşünürdüm gerçekten.

Ben de aynısını düşünmüştüm diplomada İstanbul Üni yazar diye ama hem Anadolu'dan daha pahalı olduğu için hem de her bölüm olmadığı için İstanbul'a kayıt olmadım.

Biliyorum Gareng ya .
Açık ve uzaktan eğitim fak. diye diplomada belirtildikten sonra ,İst ünw. olsa kaç yazar.
Hevesinizi kırmak istemem ama gerçekçi olmalıyız .

Statü farkı olmayan bir ünw tercih etmesini isterim cholenin .

Dimi ist olunca insan büyüleniyor .
Ben de araştırdığım için önceden ,az çok bilgi sahibiyim .Anadolu ünw.de fakülte isminde ya iibf ya da işletme fak yazması lazım .
Ankaradakiler ön lisans ama .Lisans olarak sadece ilahiyat var.

Sen bir araştır bence ,ama dediğim için önemli olan fak ismimi .
O zaman sen iibf den bir bölüm okuyacaksın gibi değil mi ?

Eğer tekrardan öss gireceksen başvurular ayın 15 de son.
Sadece okurken ,ikinci üniversiteye kayıt olabiliyorduk .Ben kendimden biliyorum .
Mezunların tekrardan sınava girmesi lazım ama belki yönetmelik değişmiştir.

istanbul üniversitesi için noter onaylı diploma yetiyormuş, yeniden öss e gerek yokmuş, şu anadolu üniversitesini de iyicene bir araştırıyım. öss başvurularına da bakıyım, yine de başvurayım hatta ben ne olur ne olmaz.. gerçi hiç bir şey bilmiyorum, yeni ismini bile bilmiyorum öss diyorum hala.

iibf istiyorum, iktisat istiyorum hatta.. biraz daha matematiksel bir bölüme ihtiyacım var. çünkü hiç beceremiyorum içinde sayı olan şeyleri. kendimi zorlamak başarmak istiyorum.mesela muhasebeyi 5 kere alınca verdim mezun olduğum okulda, 5.alışım da yaz okuluydu. yaz okulunda herkes AA la geçti, ben orada bile DD le geçtim. düşün sayısal konulardaki halimi. ki muhasebe tam sayısal bile değil.

Üniversite mezunlar sınavsız ikinci üniversiteye kayıt olabiliyor. Bir de Anadolu üniversitesinde işletme iktisat bölümleri işletme fakültesi altında, diğer bölümler açıköğretim fakültesi altında olduğu için diplomada yazıyor açıköğretim diye.

Benim zamanımda yoktu sanırım .Öğrenciyken ben başvurmuştum aöf ye .
Ama son yönetmeliği paylaşım zaten .

Evet iibf değil ama her işveren bakmaz buna yani dikkat etmez .
Diğerinde gözümüze sokarcasına Açık ve uzaktan yazıyor .

Biliyorum Gareng ya .
Açık ve uzaktan eğitim fak. diye diplomada belirtildikten sonra ,İst ünw. olsa kaç yazar.
Hevesinizi kırmak istemem ama gerçekçi olmalıyız .

Statü farkı olmayan bir ünw tercih etmesini isterim cholenin .

Yok biliyorum canım heves kırmak değil ben zaten onun için kayıt olmadım. Yazmasa bile anlamıcaklar mı açıköğretim olduğunu sanki :) Önemli olan diplomam var ekstradan o yani başka bişey değil belki ordan atanırız falan :9:

istanbul üniversitesi için noter onaylı diploma yetiyormuş, yeniden öss e gerek yokmuş, şu anadolu üniversitesini de iyicene bir araştırıyım. öss başvurularına da bakıyım, yine de başvurayım hatta ben ne olur ne olmaz.. gerçi hiç bir şey bilmiyorum, yeni ismini bile bilmiyorum öss diyorum hala.

iibf istiyorum, iktisat istiyorum hatta.. biraz daha matematiksel bir bölüme ihtiyacım var. çünkü hiç beceremiyorum içinde sayı olan şeyleri. kendimi zorlamak başarmak istiyorum.mesela muhasebeyi 5 kere alınca verdim mezun olduğum okulda, 5.alışım da yaz okuluydu. yaz okulunda herkes AA la geçti, ben orada bile DD le geçtim. düşün sayısal konulardaki halimi. ki muhasebe tam sayısal bile değil.

Valla ikisi birlikte oluyorsa bence ikisinide yaz derim .Bunda da diploma yetiyormuş .

Sahiden mi :) uluslararası ilişkilerin dersleri çok sayısal olmasa gerek diye düşünüyordum ,ama zaten bütün iibf de bölümlerin hepsinde banko muhasebe var.
Sıkıcı bir ders muhasebe ya .
Ben de aöf kalmıştım .
:1:

Yok biliyorum canım heves kırmak değil ben zaten onun için kayıt olmadım. Yazmasa bile anlamıcaklar mı açıköğretim olduğunu sanki :) Önemli olan diplomam var ekstradan o yani başka bişey değil belki ordan atanırız falan :9:

Haklısın aslında :) belki bir şekilde işimize yarar diplomalar canım .

Ben de tam tersi sözel zekam köreldi diye yazıldım biraz da :) Şimdi hukuk sosyoloji falan beynimi çalıştırıyor iyi oluyor :9:

Şu internetten sertifika veren siteler hakkındaki görüşleriniz neler? uluslararası geçerlilik vs yazıyor hepsinde, çok fazla program seçeneği var. fiyatlar 69 - 99 arası genelde. başvuruyormuşsun, kredi kartı veya havaleyle parayı yatırıyormuşsun, mail adresine dersler geliyomuş bıdı bıdı, eğitim bittikten sonra sertifikayı evine yolluyorlarmış.. çok fazla denk geliyorum, bir işe yaramaz bunlar diye hiç ilgilenmedim. ama merak ettim bilgisi olan var mı? yoksa para tuzağı mı?

Valla ikisi birlikte oluyorsa bence ikisinide yaz derim .Bunda da diploma yetiyormuş .

Sahiden mi :) uluslararası ilişkilerin dersleri çok sayısal olmasa gerek diye düşünüyordum ,ama zaten bütün iibf de bölümlerin hepsinde banko muhasebe var.
Sıkıcı bir ders muhasebe ya .
Ben de aöf kalmıştım .
:1:

matematikte vardı 1. sınıfta, ilkokul öğrencisi gibi özel ders almıştım hahaha haftada 3 gün kadının evine gidiyordum ders almaya. zar zor geçtim ondan da.

Şu internetten sertifika veren siteler hakkındaki görüşleriniz neler? uluslararası geçerlilik vs yazıyor hepsinde, çok fazla program seçeneği var. fiyatlar 69 - 99 arası genelde. başvuruyormuşsun, kredi kartı veya havaleyle parayı yatırıyormuşsun, mail adresine dersler geliyomuş bıdı bıdı, eğitim bittikten sonra sertifikayı evine yolluyorlarmış.. çok fazla denk geliyorum, bir işe yaramaz bunlar diye hiç ilgilenmedim. ama merak ettim bilgisi olan var mı? yoksa para tuzağı mı?

Hiç denk gelmedim ben ama uluslararası geçerliliğe inanamadım nedense. SAP gibi programların eğitimleri işe yarıyor bir tek bir de ISO'lar diğerleri gereksiz geliyor her ne kadar bir kaç tane almış olsam da :9:

Back