Benim de kaynak müh ilgimi çekiyor .
Allah kahretsin, keşke zamanında makina muh fln okusaymışım .
Başvuru Ön şartı: Kursumuza başvuruda bulunup, eğitim ve sınavlar sonunda başarılı olup kaynak mühendisliği diploması alabilmek için öncelikle en az 4 yıllık bir MÜHENDİSLİK (Makina, Metalurji, Malzeme ve Metalurji, İnşaat gibi) eğitimi almış ve mühendislik diplomasına sahip olmak gerekmektedir. Yukarıda sayılan mühendislik dallarından başka dallarda diplomaya sahip olanların 0312-2103689 numaralı telefondan veya
tansal@metu.edu.tr e-posta adresinden kursa katılıp katılamayacaklarının bilgisini almaları gerekmektedir.
Kaynak Mühendisligi eğitimini alabilmek için teknik alanda 4 yıllık lisans egitimi sonunda mühendislik diplomasına sahip olmak gereklidir. Diplomanın bir fotokopisinin, noter tastikli kopyası veya aslı ile birlikte kursun baslangıcında getirilmesi gereklidir. Sadece "çıkış belgesi" ibraz edenlere, eğitim sonunda yapılacak sınavlarda kaynak mühendisliği diploması almaya hak kazanmış olsalar dahi, diplomaları teslim edilmez. Üniversite diplomalarını ibraz etmelerini takiben kaynak mühendisliği diplomaları kendilerine verilir.