Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Ücretsiz ohsas eğitime katılmıştım .Sınav yaptılar geçtim ama sertifikamı yollamadılar .
O gün bugundür sıcak bakmıyorum .Ama bu site sağlammış ,yazalabiliriz.
Hiç denk gelmedim ben ama uluslararası geçerliliğe inanamadım nedense. SAP gibi programların eğitimleri işe yarıyor bir tek bir de ISO'lar diğerleri gereksiz geliyor her ne kadar bir kaç tane almış olsam da

Bu süpermiş :)
Bu eğitimlerin hepsini mi veriyorlarmış .
Yani hepsi 99 mu :) harikaymış .
Kalite Eğitimi | E-Sertifika

Bizim okulun sayfasında sürekli görüyorum bunlardan ama hiç uluslararası geçerli olduğunu iddia edenle karşılaşmamıştım

Benim de kaynak müh ilgimi çekiyor .
Allah kahretsin, keşke zamanında makina muh fln okusaymışım .

Başvuru Ön şartı: Kursumuza başvuruda bulunup, eğitim ve sınavlar sonunda başarılı olup kaynak mühendisliği diploması alabilmek için öncelikle en az 4 yıllık bir MÜHENDİSLİK (Makina, Metalurji, Malzeme ve Metalurji, İnşaat gibi) eğitimi almış ve mühendislik diplomasına sahip olmak gerekmektedir. Yukarıda sayılan mühendislik dallarından başka dallarda diplomaya sahip olanların 0312-2103689 numaralı telefondan veya tansal@metu.edu.tr e-posta adresinden kursa katılıp katılamayacaklarının bilgisini almaları gerekmektedir.

Kaynak Mühendisligi eğitimini alabilmek için teknik alanda 4 yıllık lisans egitimi sonunda mühendislik diplomasına sahip olmak gereklidir. Diplomanın bir fotokopisinin, noter tastikli kopyası veya aslı ile birlikte kursun baslangıcında getirilmesi gereklidir. Sadece "çıkış belgesi" ibraz edenlere, eğitim sonunda yapılacak sınavlarda kaynak mühendisliği diploması almaya hak kazanmış olsalar dahi, diplomaları teslim edilmez. Üniversite diplomalarını ibraz etmelerini takiben kaynak mühendisliği diplomaları kendilerine verilir.

Son düzenleme:

Bu eğitim de mi bu sitede? Bunun yüksek lisansı da var makinacılar genelde onu yapıyor eğitim yerine

Ben de 4 5 tanesini çok beğendim, 3 tanesi 139a geliyorsa yarın başvurabilirim aslında. ama önce bir arayıp sorucam, 3 tane 139 lira yazıyor, altında kampanyalar bölümü boş. başvurup öyle mi seçmek lazım bilemedim.

dış ticaret / bankacılık / sermaye piyasası ve finansal eğitim olabilir. banka başvurularında belki bir basamak olur.
gerçi; marka yönetimi / gazetecilik / visual basic üçlüsü de daha hayalimdeki sektörler için belki adım sağlar..

bunu okudum, deli gibi o sertifika sitesini araştırıyorum görmediğim daha güzel bölüm seçenekleri mi var diye :))

Benim mak müh arkadaş başvuracak .
Tabiki de değil :) odtüde yüzyüze gerçekleşiyor eğitim.

Hah oldu o zaman şaşırdım ben de Benim bahsettiğim de odtüdekiydi yüksek lisans diye biliyordum değilmiş demek ki :)

Son düzenleme:
Sağ alt köşede destekten sorabilirsin canım :)

Bence ilk 3 daha çok işe yarar gibi .

Son düzenleme:
İstanbul üni adı kadar büyüleyici değil ne yazık ki
Öğrencileri kitap bulmakta sıkıntılı, sınavları ayrı dert ki açıktan olduğu yazıyor diplomada

Ben ygs giricem Hemşirelik okuyacağım son kararım :))
Okumalara doyamadık

Son düzenleme:

Çok sevindim kararlı olmana hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur

Hayırlısı olsun valla .
End. tutmazsa benim ,en kötü ihtimal 2 yıllık makine yazacağım .
Oradan dgs ile müh geçiş yapabilirim .

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun valla .
End. tutmazsa benim ,en kötü ihtimal 2 yıllık makine yazacağım .
Oradan dgs ile müh geçiş yapabilirim .

Evet olabilir mantıklı kuzenimde makine mezunu hoş 5 sene de anca bitirdi myoyu. Dgs hazırlanıyordu en son oda.

"Alacağınız sertifikanın geçerliliği nedir?
Diğer kurumlardan alacağınız sertifika ne kadar geçerli ise sistemimizden alacağınız sertifika da o kadar geçerlidir. "

Sitede böyle bir açıklama var hani uluslararasıydı Ana sayfada başka yazıyor burda başka

Düzelteyim madem şöyle kafa karıştırmasın :)

Son düzenleme:

Atıyorum ıso kalite eğitimlerini meb onaylamıyor zaten.
Tse geçen sene kalite günleri altında ,eğitim düzenlemişti .Onlar meb mi bağlıydı sanki ya da bizim başka yerlerden aldıklarımız .

MEB verdiği eğitimler bellidir zaten .Ya dille ilgili olur ya da bilgisayarla ...listeye başka egitimlerde ekleyebiliriz ama şu an aklıma gelen bunlar.

Son düzenleme:

Başka yerlerde de meb onaylı olmuyor sertifikalar bildiğim kadarıyla, benimde aldığım bir kaç sertifika meb onaylı değil ama uluslararası geçerliliği var. sosyal medya yönetimi tarzı olanlar.

Meb onayı değil zaten benim takıldığım ilk cümle. Meb'in her eğitime onay vermediğini biliyorum. Bütün cevabı alıntıladım sadece. Uluslararası geçerliliği sorguluyorum ben hala :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…