Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar gümrük alım yapacak size uygun kadro varsa takip edin
benim bölümümden alıyor 11 kişi
Başvuru netten yapılıyormuş
BU SEKTÖR 1789 PERSONEL ALACAK Başvuru: 12.01.2013 26.01.2013 | Memuruz.NET
Kızlar slm yazmadan duramayacağım bende bu yıl mezun oldum daha önce kasiyerlik yapmıştım okurken kpss dende yüksek bir puan alamadım alsamda zaten bize verilen kadro bir elin parmakları kadardı..ailem işe girmem konusunda biraz baskıcı hatta beni bunaltıyorlar diyebilirim neyse ben kimyagerim bir komşumuzun vasıtasıyla bir yemek fabrikasında sorumlu müdür olarak başladım işverenimiz okumamış bir adam durumunun kötü olduğunu bahane ederek düşük bir maaş teklif etti deneyimim yok diye kabul ettim başlarda cazip gelmişti ama o cehenneme 700e değil 7000e katlanılmaz resmen insan sağlığını hiçe sayıyorlar işverenden yüz bulduklarından benide takmıyorlar neredeyse bana iş buyuracaklar (ki işveren bütün angaryalarını yaptırıyor bana 700 veriyorya ona göre o kadar gereksiz bir istihdamki pazarlamacılık bile yaptırmak istiyor bana) normalde mesul müdürlerin görevi bellidir günde birkaç saat gelir rapor tutar ama ben tam gün mesai yapıyorum üstelik sigortamda yok zaten yaptığım bir işte yok günün 4 saati boşum ne yapacağımı bilemiyorum çıkayım işten evde kpss ye çalışayım diyorum ama ailem arkamda durmuyor çoook çaresizim
Canım nasıl geçti görüşmen ,gel anlat
Bugün bizim evin yakınlarındaki 101'e gittim birşeyler almak için .Yeni bir eleman almışlar .Çocuk ne hesap kitap yapabiliyor ne de konuşmasında iş var .
Nasıl işe alınmış anlamadım :/ Nedense paylaşayım dedim .
sigortanda mı yok? git şikayet et arkadasım gelip bassınlar...bak ozaman nasıda yapıyorlar.senın şikayet ettiğini anlamaz hem. hijyenleri iyi değilse denetim için şikayet et. böylelerine böyle davranıcaksın!!! dayanabildiğin kadar dayan ki tecrüben olsun arakdasım şu memlekette tecrübe çok önemliymiş,aynı zamandada iş ara.
Kızlar slm yazmadan duramayacağım bende bu yıl mezun oldum daha önce kasiyerlik yapmıştım okurken kpss dende yüksek bir puan alamadım alsamda zaten bize verilen kadro bir elin parmakları kadardı..ailem işe girmem konusunda biraz baskıcı hatta beni bunaltıyorlar diyebilirim neyse ben kimyagerim bir komşumuzun vasıtasıyla bir yemek fabrikasında sorumlu müdür olarak başladım işverenimiz okumamış bir adam durumunun kötü olduğunu bahane ederek düşük bir maaş teklif etti deneyimim yok diye kabul ettim başlarda cazip gelmişti ama o cehenneme 700e değil 7000e katlanılmaz resmen insan sağlığını hiçe sayıyorlar işverenden yüz bulduklarından benide takmıyorlar neredeyse bana iş buyuracaklar (ki işveren bütün angaryalarını yaptırıyor bana 700 veriyorya ona göre o kadar gereksiz bir istihdamki pazarlamacılık bile yaptırmak istiyor bana) normalde mesul müdürlerin görevi bellidir günde birkaç saat gelir rapor tutar ama ben tam gün mesai yapıyorum üstelik sigortamda yok zaten yaptığım bir işte yok günün 4 saati boşum ne yapacağımı bilemiyorum çıkayım işten evde kpss ye çalışayım diyorum ama ailem arkamda durmuyor çoook çaresizim
İçimdeki bir his ingilizce öğretmenliğini kabul edeceğini söylüyordu .
Seninle daha önceden ek iş olanlarından konuşken ,özel ders verebilirim demiştin .
Bence kabul et:26: istediğin yerde iş bulana kadar çalışırsın.
Sen ne düşünüyorsun
Yemek fabrikasında müdürsün ve asgarinin altında çalışıyorsun ,sigortanda yatmıyor :26: doğru mu okudum ben .
kabul ettim etmesine de, yine aynı söz "biz size olumlu veya olumsuz haber veririz" !
bir kaç kişiyle daha görüşmeleri varmış..
bir de daha önce burada da konuşulmuştu, dershaneler tipe gereğinden fazla önem veriyor, çok daha havalı kızları tercih ediyorlar diye.. ben de öyle duymuştum. şimdi hemen heveslenmek istemiyorum o nedenle. ama başlarım burada, hem tecrübe olur, hem de ingilizcem körelmez gelişir. keşke arasalar
İnş geri dönüş yaparlar canım .
Kısa zamanda cevap verirler acil elemana ihtiyaçları varsa.
Evet okudum ,ama dershaneden dershaneye değişiyordur bence.
Benim bugüne kadar gittiğim kurslardaki öğretmenlerin hiçbirisi prezentabl , çok çok güzel ve havalı değildi.
Dualarım seninle ,sizlerle
Evet doğru okudun üstelik paramı alıp alamayacağımdan bile şüpheliyim normalde sorumlu müdürlere belirlenen ücret 2012 itibariyle net 2500 lira hadi onuda geçtim parayı falan adam benden haftada 6 gün mesai istiyor 8-16 arası erken çıktığımda arıyor hemen işim yok neyapayım boş boş vakit kıymetli neden boşa geçireyim değilmi ama
Özel sektördekilerin çoğunluğu 6 gün çalışıyor .Allahtan ben 5 gün çalışıyorum neyse.
Ona takılma .Hafta sonu full çalıştırıp ,hafta içi izin kullandıran yerler bile var .
Tercübe olsun diyorsan ,belirli bir süre katlanacaksın .Ama sigortasız işçi çalıştırmak yasak .
Deneme sürecinde miydin sen ?
Boşluğunda yanına kitap al oku .Birisi sorduğunda iş vermiyorsunuz ,ne yapabilirim dersin .
cholen ne yazık ki yok bekliyorum.
Evet deneme sürecim bitti yeni ama sigorta yapmıycam dedi borcumu ne varmış sigortaya ben aslında kpss çalışıyorum boş vakitlerimde ama o kadar soğuk oluyorki titremekten konsantre olamıyorum klima bozuk ısıtıcıda yok nasılsa yemekhane sıcak diye umursamıyor işverenim iyide ben yemekhanede oturacak değilimya neyse diyorum azcık sabredeyim sonra çıkarım zaten katlanamam cv mde tecrübe olarak gözüksün bari tabi o kadar sabredebilirsem
Zaten bir tane aşçı çalışmış o parasını alamamış onu almaya geldi sohbet ettik biraz şikayet edicem acıyorum diyor acımıycaksın aslında düşünki ben öğlenleri oradan yemek yiyemiyorum içim almıyor ucuza işçi çalıştırayım diye nerede pis kadn var toplamış ben pazartesi konuşmayı düşünüyorum hakkım olan parayı vermiyorsunuz bende parttime geleceğim rapor tutup gideceğim çalışanlarla siz uğraşın madem yüz veriyorsunuz diye ama adam o kadar rahatki siz atanamıyorsunuz marketlerde 3 kuruşa çalışacağınıza paşa paşa gelirsiniz diyor devir o devir artık bu arada o kadar pişkinki daha önce kimyager diploması kiraladım 200e işimi hallettim kimyagere gıda mühendisine hiç gerek yok diyor