Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Botaşı gördüm şartlarınıda gördüm
Aaa ne alaka ya gece gece bence gitme derim
Ne olduğu belirsiz bir fimaya gitmeye çekiniyorum ben
Demin bir yerden aradılar, yarın iş görüşmesine çağırdılar, elemanonline'dan bize başvurmuşsunuz dedi, adresi saati söyledi, firma adını ve kendi adını söyledi kapadı. çok şaşırdım saat olmuş akşam 10. bu saatte aranır mı.. baktım başvurularıma, öyle bir yere başvurmamışım hiç.. googleladım, öyle bir firma çıkmadı da.. sapık mıdır nedir.
yok yok gitmicem tabi, ama şaşırdım.
O siteye hiç güvenmiyorum, zaten ilan vermek ücretsizmiş sanırım böyle ne idüğü belirsiz yerler oraya ilan veriyor hep. Bana da mesaj gelmişti ordan başvurunuz alındı yarın eğitim var diye bi apartman dairesinin adresini vermişler :S Gitmedim.
Beni de elemanonlinedan 2 kez aradılar ikisi de düzgün iş ve firma değildi..
Sevgi meleği arkadaşların da dediği gibi hiç belli olmuyor ummadığın yerlerden olumlu dönüşler olabiliyor. Beklemede kal bakalım
Chloen nedense her iş çağrı merkezine çıkıyor.ben de bu konuda çok dertliyim
Bende anlatayım bugünkü bosh/siemens maceramı.. gerçi çok anlatılacak bir şey yok, sabah 9 daydı, 8 buçukta orada oldum, ve beni 9.45te içeri aldılar, toplam 1saat 15 dk beklemiş oldum.
IK asistanı şimdi sizi içeri alabiliriz diye IK müdürünün odasına benimle yürüdü. o sırada da "biraz beklettik" dedi, ben de "bekletmek özelliğiniz herhalde, temmuzda başvurdum ocakta geri dönüş aldım sonuçta" dedim. sonra anında pişman oldum. kız bir şey demedi zaten genç biriydi. ama pişman oldum, gereksiz bir çıkıştı.
neyse görüşmeye geçiyorum; genel başvurumun sonucunda beni 'uygun'(!) gördükleri pozisyon: şikayet için çağrı merkeziymiş.. gerisini anlatmama gerek yok herhalde..
bugünde böyle bir gün geçirdim. sinirlerim gergin bu bir kaç gündür kızsal dönemlerden dolayı olduğunu düşünüyorum, ama işsizlik artık yeter dedirtiyor, sinirlerim tepeme çıkıyor, tuhaf biri oluyorum. veya bana öyle geliyor bilemedim.
Demin bir yerden aradılar, yarın iş görüşmesine çağırdılar, elemanonline'dan bize başvurmuşsunuz dedi, adresi saati söyledi, firma adını ve kendi adını söyledi kapadı. çok şaşırdım saat olmuş akşam 10. bu saatte aranır mı.. baktım başvurularıma, öyle bir yere başvurmamışım hiç.. googleladım, öyle bir firma çıkmadı da.. sapık mıdır nedir.
ben elemanonline dan buldum işimi ve 2 yılım bitecek.
gideceğimiz yerden emin olmak tabi ki önemli , ön araştırma yapmak.
iletişim halinde olan kişinin tavrı, verdiğ bilgiler.
benim çalıştığım yer muhasebe ofisi.önce uzak ve sadece küçük bir ofis diye küçümseyebilirdim.
ama o zaman görüşme yaptığım gün bir firma daha çağırmıştı.ben her ikisine de gidecektim fakat
şuan çalıştığım yerdeki patronum p.tesi gel başla dedi ve başladım.bir yerde sezgilerinize güvenmeyi öğreniyorsunuz.
o küçük dediğim ofis şuan çok bir büyük bir hastanenin ve daha pek çok iyi şirketin muhasebesini tutuyor.
bunun dışında nasıl1firma diye bir site de size gideceğiniz firmalar hakkında bilgi verebilir.
ben de sana katılıyorum canım hiç bi yeri küçümseyin bulcagnız yer cok daha iyi olucak diye birşey yok elinizdeki fırsatları değerlendirin mutlaka
nasıl1firma ilk defa sende duyuyorum bende bakarım artık
Daha once yazdım mı bilmiyorum ama fikir verebilmesi acısından yazıyorum.
2009 mezunuyum ve okulu öyle derece ile falan bitirmedim. Oldukca iyi derecede İngilizce, orta derece Rusca ve bir parça Almanca biliyorum. Okulu uzata uzata bitirdim, stajım da yoktu açıkcası. Okul zamanı pek cok okul klubunde aktif rol aldım hatta bir klubun baskanlıgını yuruttum.
Mezun olmaya yakın iş arama sürecim basladı ve Big Four olarak anılan Denetim firmalarında sansımı deneme kararı aldım. Teklif sürecine girip malum firmaların 3 ünden de teklif almayı başarabildim. Bu esnada bir tanıdıgımız vasıtası ile bir bankada Ceo asistanlıgı işi de ayarlanmıştı ve maaşı su anda yaptıgım işte basladıgım baslangıc maasının 3 katı kadardı. Pek cok arkadasım " bosver big four u denetci olup ne yapacaksın gecesi gunduzu yok, maası cok dusuk,cok yıpranırsın, nereye gitsen zaten zamanla iyi para kazanırsın" gibi laflar etse de bir şekilde içimdeki sesi dinleyip mevcut işime başladım.
su an işteki yaklasık 3 bucuk yıl bitti, maas olarak cok iyi değilse de cok sukur. İş imkanları iyi, neredeyse her iki üç haftada bir mülakata cagırılıyorum. Mezunken iş arar pozisyonda idim su an hakikaten aranılan ve iş begenmeyen eleman oluyorsunuz.
Evet ilk iki yıl berbattı, dusuk maas cok iş, bazı aylar haftasonları dahil gece 2-3 e dek calısmalar, sinir krizleri... Neler çektigimi ben bilirim. ama zamanla tecrube kazandıkca arayandan aranılana evriliyorsunuz.
Eğer IIBF mezunu iseniz ve belli baslı universitelerden mezunsanız size kesinlikle Big Four'da sansınızı denemenizi öneririm. Kariyer olanakları acısından ve egitim fırsatları acısından inanılmaz onunun acık oldugunu dusunmekteyim.
Ben de iş bulsam da böyle başarı hikayelerimi anlatsam keşke 6 ay oldu hala yok yok hiç mi mühendis ihtiyacı yok bu ülkenin