Bazı fen-edebiyat fakültelerinin kapatılacağı söylentisi var bir bilgisi olan var mı?
Kızlar marmara üniversitesi hastanesi var biliyor musunuz kaynarcadaki
ben oraya nasıl girerim acaba
Nasıl başvurulur keşke tanıdık yönlendirecek biri olsa oraya
Devlet neticede orası da kpss ile atama yapılıyor diye biliyorum. İş için soruyorsun değil mi yanlış anlamadım?
buradan bir gören duyan olsa tanıdık, ne rahat olurdu..
Evet iş için. Devlet hastanesi ama alımları atama ile değil.
Geçen sene moda tasarımı mezunu arkadaşım işe başladı orada patolojide. Artık ne yapıyor bilmiyorum orada. Bilgisayar ile ilgilidir.
Sordum dedim nasıl girebilirim diye bana cevap yazmadı, tenezzül etmedi yani :)
Evet iş için. Devlet hastanesi ama alımları atama ile değil.
Geçen sene moda tasarımı mezunu arkadaşım işe başladı orada patolojide. Artık ne yapıyor bilmiyorum orada. Bilgisayar ile ilgilidir.
Sordum dedim nasıl girebilirim diye bana cevap yazmadı, tenezzül etmedi yani :)
Bütün bankalar ciddi takibimde.. olsa çok sevineceğim.
sevgimeleği, paylaştığın anadolubank ilanına başvurup sınava çağırılmıştım, sınav sabahı geç kaldım 10 15 dk ile sınavı kaçırdım sorumsuzluğumdan. şimdi görünce kendime yeniden sinirlendim
Ben nerde çalışmak istediğimi bile bilmiyorum yaa eskiden henkel istiyordum mezun olduğumdan beri iyice soğudum sektörden
Ben nerde çalışmak istediğimi bile bilmiyorum yaa eskiden henkel istiyordum mezun olduğumdan beri iyice soğudum sektörden
Ben hep hastanede çalışmak istemiştim. Tıbbi mümessillik istiyordum okurken ama ehliyet ve dil istiyor genelde. Ehliyetim yok ingilizcem de günlük konuşacak kadar, daha ileri değil.
Zaten marta kadar iş bulamazsam tekrar okumayı kafama koydum..
İşimizi seviyoruz ama yapamadığımız için soğutuyorlar artık.
çok yakın bir arkadaşım orada çalıştı 8 ay, viyanada üni okudu, endüstri mühendisliği, almanca ve fransızcası ana dili gibiydi, ingilizceyi zaten saymıyorum artık yabancı dil olarak.. geldi buraya, orayı çok istiyordu, direk başladı.. 8 ay boyunca sahada satıl / pazarlama yaptı. ve işe girdiklerinde 1 ay demişlerdi, sonra 3 oldu, sonra 5 aya çıktı.. 6.ayda çıkacağım diyordu, 8.ayda anca çıkabildi..
mühendis olmak isterken, boşu boşuna satış pazarlama yaptı sadece firma isminden dolayı.. aldığı maaşta 1400 civarı bir şeydi. şimdi iş arıyor ve sövüyor o firmaya. verdikleri sözü tutmamışlar hiç.
Bu kadar çok istiyorsan neden vazgeçiyorsun ki dil öğrenmek de araba kullanmak da zor değil hala öğrenebilirsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?