Benim hiçbir yere güvenim kalmadı zaten, isme aldanmamak lazım
Akba tekstil de net : 1250 tl ile eleman alıyormuş..
Aslında evet hala öğrenebilirim ama mümessillik içimde kalmadı o kadar. Çok iyi gelir elde edebiliyorsun o ayrı ayda 3/4 bin rahat oluyor
ona da genelde tecrübe istedikleri için...
bizim de yüzümüz gülecek, hemen umudumuz bitmesin kızlar :)
bir yandan bu başlık açık, bir yandan iş arama siteleri. ooof çekiyorum derin derin. düzgün ilanda bulamıyorum
cnm mümessillik herkesin yapabileceği bir iş değil bence.özellikle evli bayanlar için zor..resmen doktora yalakalık yapıyorlar gece dışarı cıkmak zorunda kalıyorlar vs vs...bende 4. sınıftayken sırf bunun ıcın ugrastım ehlıyet aldım.novartıs,abdi ibrahımın sınavlarına gırdım.novartısın mulakatından gectım 2. aşama için ist a çagırdılar annem yollamadı..ama bakıyorum akrabalarımda mümessil olanlar var evli değiller biri 45 diğeri 35 e yaklastı....herkes aynı demiyorum bu arada sözlerım yanlış anlaşılmasında:)
En az 1 yıl tecrübe istemeyen ilana rastlayan varmı bu ne böyle
Yüksek lisansa başvurdun mu canım?
hazirandaymış canım benim başvurular, dönem arası yokmuş :/ yani her şekilde bir sonraki döneme kaldı yüksek lisansım. koç ve sabancıya başvuracağım. olmazsa, kendi mezun olduğum okulda yaparım diye düşündüm. sen başvurmuştun dimi? ne zaman belli olur?
Tüh ya başka okulda düşünmedin mi? Her okul bahar döneminde alıp yapmıyor maalesef. 1 hafta sonra başlıyor başvurular başvuracağım inşallah bakalım. Sonra mülakatlar var ocak sonunda belli olacak.Öyp düşündün mü hiç?
Bimeks çağrı merkezine alıyormuş satış yokmuş başvursam mı acep :26:
Ben hep hastanede çalışmak istemiştim. Tıbbi mümessillik istiyordum okurken ama ehliyet ve dil istiyor genelde. Ehliyetim yok ingilizcem de günlük konuşacak kadar, daha ileri değil.
Zaten marta kadar iş bulamazsam tekrar okumayı kafama koydum..
İşimizi seviyoruz ama yapamadığımız için soğutuyorlar artık.
cnm mümessillik herkesin yapabileceği bir iş değil bence.özellikle evli bayanlar için zor..resmen doktora yalakalık yapıyorlar gece dışarı cıkmak zorunda kalıyorlar vs vs...bende 4. sınıftayken sırf bunun ıcın ugrastım ehlıyet aldım.novartıs,abdi ibrahımın sınavlarına gırdım.novartısın mulakatından gectım 2. aşama için ist a çagırdılar annem yollamadı..ama bakıyorum akrabalarımda mümessil olanlar var evli değiller biri 45 diğeri 35 e yaklastı....herkes aynı demiyorum bu arada sözlerım yanlış anlaşılmasında:)
hiiiç düşünmedim, nedir ne değildir kadarıyla bir bilgim var zaten sadece. kapsamlı çok şey bilmiyorum. sen düşünüyor musun?
Tıbbi mümessillikte artık dönem değişti diyorlar, iş değilde kadınlık önplanda diye duymuştum, bir arkadaşım kimya mezunu girer girmez köklü bir şirkete hergün mini etek zorunluluğu getirmişler, ağlayarak anlatmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?