Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Benim hiçbir yere güvenim kalmadı zaten, isme aldanmamak lazım

bizim de yüzümüz gülecek, hemen umudumuz bitmesin kızlar :)

bir yandan bu başlık açık, bir yandan iş arama siteleri. ooof çekiyorum derin derin. düzgün ilanda bulamıyorum

Ben firma ismine göre hareket etmiyorum artık
Çok iyi firmalar seni alıp sahaya sürmek istiyor, yada dandik ofislerine yönlendiriyor
Hiç ummadığın firmalar ismi duyulmamış, plaza da çalışıyorlar
İsimden geçtim işimiz olsa artık ya..

Aslında evet hala öğrenebilirim ama mümessillik içimde kalmadı o kadar. Çok iyi gelir elde edebiliyorsun o ayrı ayda 3/4 bin rahat oluyor
ona da genelde tecrübe istedikleri için...

cnm mümessillik herkesin yapabileceği bir iş değil bence.özellikle evli bayanlar için zor..resmen doktora yalakalık yapıyorlar gece dışarı cıkmak zorunda kalıyorlar vs vs...bende 4. sınıftayken sırf bunun ıcın ugrastım ehlıyet aldım.novartıs,abdi ibrahımın sınavlarına gırdım.novartısın mulakatından gectım 2. aşama için ist a çagırdılar annem yollamadı..ama bakıyorum akrabalarımda mümessil olanlar var evli değiller biri 45 diğeri 35 e yaklastı....herkes aynı demiyorum bu arada sözlerım yanlış anlaşılmasında:)

yok tatlım ne yanlış anlıcam
Bir keresinde hastanede karşılaştım bir mümessil doktorun kapısında bekliyordu sonra benimle beraber içeri girdi dr öyle bir azarladı ki..
O günden sonra eski aşk kalmadı bende
Tamam her işin zorluğu var ama bu kadar egosu tavan yapmış insanlarla çalışamam sanırım
işimi seviyorum ama maalesef türkiyede öcü gibi görülüyorz
Geçen gittiğim ik firması kapısına "pazarlamacılar giremez " yazmış..

Yüksek lisansa başvurdun mu canım?

hazirandaymış canım benim başvurular, dönem arası yokmuş :/ yani her şekilde bir sonraki döneme kaldı yüksek lisansım. koç ve sabancıya başvuracağım. olmazsa, kendi mezun olduğum okulda yaparım diye düşündüm. sen başvurmuştun dimi? ne zaman belli olur?

Tüh ya başka okulda düşünmedin mi? Her okul bahar döneminde alıp yapmıyor maalesef. 1 hafta sonra başlıyor başvurular başvuracağım inşallah bakalım. Sonra mülakatlar var ocak sonunda belli olacak. Öyp düşündün mü hiç?

hiiiç düşünmedim, nedir ne değildir kadarıyla bir bilgim var zaten sadece. kapsamlı çok şey bilmiyorum. sen düşünüyor musun?

Bimeks çağrı merkezine alıyormuş satış yokmuş başvursam mı acep :26:

çağrı merkezi çok yorucu olur ya :/ insan hayattan soğur gibi geliyor bana. ama çok fazla çağrı merkezi ilanı var, aslında aklına yatıyorsa hepsine başvurmalısın. bankalarında çok ilanları var. oralarda kariyer imkanı da sunuyorlarmış.

Tıbbi mümessillikte artık dönem değişti diyorlar, iş değilde kadınlık önplanda diye duymuştum, bir arkadaşım kimya mezunu girer girmez köklü bir şirkete hergün mini etek zorunluluğu getirmişler, ağlayarak anlatmıştı

İşte bende tam bunu demek istedim, demekki çoğu firmada yaklaşım bu, ne kadar iç bulandırıcı

Bende varım bendeee
Bende biri örgün diğeri açık 2 üniversite bitirdim. ikiside lisans üstelik 1 yıl hazırlık eğitimim var ve dünyanın sertifikası... ama sonuç kocaman bir hiç. kpss'ye de hazırlandım ama olmadı. :2:
Henüz 3 aydır iş arıyorum. belki daha erken ama internetten 30 yere başvurdum ama olumlu olumsuz hiç mi geri dönüş olmaz ya...
çok üzgünüm çooooook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…