• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Devlet neticede orası da kpss ile atama yapılıyor diye biliyorum. İş için soruyorsun değil mi yanlış anlamadım?

Devlet neticede orası da kpss ile atama yapılıyor diye biliyorum. İş için soruyorsun değil mi yanlış anlamadım?

Evet iş için. Devlet hastanesi ama alımları atama ile değil.
Geçen sene moda tasarımı mezunu arkadaşım işe başladı orada patolojide. Artık ne yapıyor bilmiyorum orada. Bilgisayar ile ilgilidir.
Sordum dedim nasıl girebilirim diye bana cevap yazmadı, tenezzül etmedi yani :)

Geçen sene moda tasarımı mezunu arkadaşım işe başladı orada patolojide. Artık ne yapıyor bilmiyorum orada. Bilgisayar ile ilgilidir.

Ben tercih kılavuzunda görmüştüm devlet üniversitelerine hastanelerine hep atamayla alım yapıyorlar ama açıktan atamaları bilemeyeceğim ilanları takip etmek lazım.

patoloji falan bilmiyorum, şaşırdım açıkcası moda tasarımı mezunun girebilmesine :) ben şey için demiştim, belli sekreterlik, bilgi işlem, finans.. o tarz işlemler için mutlaka iş alımı açılıyordur belirli dönemlerde

Burger king alım yapıyormuş kızlar yönetici pozisyonu için
Eğitim sonunda müdür olarak başlatıyormuş ilan ahanda bu :)

http://www.yenibiris.com/IsIlanlari/Ilanlar.aspx?CustomerID=17513
RESTORAN YÖNETİCİ ADAYI-İstanbul (Anadolu Yakası)

Şirket / İş Tanımı
Başta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş...
Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu.
Unutmayın ki, başkalarının imrenerek, herkes tarafından kabul görmüş bir isme sahip, dev bir restoran zincirinden söz ediyoruz. Bu zincirde marka bağımlılığını daha da güçlendirip, müşteri trafiğini önemli ölçüde artıracak kişi de siz olacaksınız.
Ve gösterdiğiniz işte üstün performansın karşılığı: başarıyı ödüllendiren bir şirkette, hızla yükselmeye açık bir Yöneticilik kariyeri.
Yönetici Adayı pozisyonunda bize katılan arkadaşlarımız, işe başlamalarını takiben 3 aylık bir eğitim programına alınırlar. Bu eğitimin büyük kısmı restoranlarda işbaşı eğitimi olarak verilir. Eğitim programı sonunda Müdür pozisyonuna atanan arkadaşlarımız restoranda göreve başlarlar.
Restoranlarımızda müdür pozisyonundaki tüm arkadaşlarımız, operasyonumuzun ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye' nin herhangi bir yerindeki başka bir restorana atanabilir.
Yöneticilik kariyeri için önemli bir tecrübe getiren bu çalışma programı dahilinde Müdürlerimiz vardiya sistemi ile çalışırlar ve haftada bir gün ( hafta içi olmak üzere) izin kullanırlar.

Aranan Nitelikler
- Üniversite mezunu,
- 30 yaşını aşmamış ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- Hizmet sektöründe deneyimli,
- Yönetici yeteneklerine sahip,
- Müşteri odaklı,
- İnsan ilişkilerinde başarılı,
- İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden

adaylar değerlendirmeye alınacaktır

Son düzenleme:
İŞİ MUTFAĞINDA ÖĞRENECEK YENİ YETENEKLER ARIYORUZ..
$anadolubank_sablon2_r2_c1.jpg
$anadolubank_sablon2_r3_c1.jpg
ANADOLUBANK A.Ş. iş ilanları | Yenibiris.com

Son düzenleme:
Garanti, finansbank, deniz bank, vestel, albaraka, watsons, adeka, goldas, avivasa, honda, bayymak, aras bunlar yenibirişte yeni ilanlar vermişler girin başvurun belki bir yerden biri olur umut fakirin ekmeği ne yapalım :))

Bütün bankalar ciddi takibimde.. olsa çok sevineceğim.

sevgimeleği, paylaştığın anadolubank ilanına başvurup sınava çağırılmıştım, sınav sabahı geç kaldım 10 15 dk ile sınavı kaçırdım sorumsuzluğumdan. şimdi görünce kendime yeniden sinirlendim

Ben nerde çalışmak istediğimi bile bilmiyorum yaa eskiden henkel istiyordum mezun olduğumdan beri iyice soğudum sektörden :50:

Bütün bankalar ciddi takibimde.. olsa çok sevineceğim.

sevgimeleği, paylaştığın anadolubank ilanına başvurup sınava çağırılmıştım, sınav sabahı geç kaldım 10 15 dk ile sınavı kaçırdım sorumsuzluğumdan. şimdi görünce kendime yeniden sinirlendim

Tatlım banka sınavlarında başarısız olmadığın sürece tekrar başvurabiliyorsun..

Ben nerde çalışmak istediğimi bile bilmiyorum yaa eskiden henkel istiyordum mezun olduğumdan beri iyice soğudum sektörden :50:

Ben hep hastanede çalışmak istemiştim. Tıbbi mümessillik istiyordum okurken ama ehliyet ve dil istiyor genelde. Ehliyetim yok ingilizcem de günlük konuşacak kadar, daha ileri değil.
Zaten marta kadar iş bulamazsam tekrar okumayı kafama koydum..
İşimizi seviyoruz ama yapamadığımız için soğutuyorlar artık.

çok yakın bir arkadaşım orada çalıştı 8 ay, viyanada üni okudu, endüstri mühendisliği, almanca ve fransızcası ana dili gibiydi, ingilizceyi zaten saymıyorum artık yabancı dil olarak.. geldi buraya, orayı çok istiyordu, direk başladı.. 8 ay boyunca sahada satıl / pazarlama yaptı. ve işe girdiklerinde 1 ay demişlerdi, sonra 3 oldu, sonra 5 aya çıktı.. 6.ayda çıkacağım diyordu, 8.ayda anca çıkabildi..

mühendis olmak isterken, boşu boşuna satış pazarlama yaptı sadece firma isminden dolayı.. aldığı maaşta 1400 civarı bir şeydi. şimdi iş arıyor ve sövüyor o firmaya. verdikleri sözü tutmamışlar hiç.

Ben hep hastanede çalışmak istemiştim. Tıbbi mümessillik istiyordum okurken ama ehliyet ve dil istiyor genelde. Ehliyetim yok ingilizcem de günlük konuşacak kadar, daha ileri değil.
Zaten marta kadar iş bulamazsam tekrar okumayı kafama koydum..
İşimizi seviyoruz ama yapamadığımız için soğutuyorlar artık.

Bu kadar çok istiyorsan neden vazgeçiyorsun ki dil öğrenmek de araba kullanmak da zor değil hala öğrenebilirsin ?

çok yakın bir arkadaşım orada çalıştı 8 ay, viyanada üni okudu, endüstri mühendisliği, almanca ve fransızcası ana dili gibiydi, ingilizceyi zaten saymıyorum artık yabancı dil olarak.. geldi buraya, orayı çok istiyordu, direk başladı.. 8 ay boyunca sahada satıl / pazarlama yaptı. ve işe girdiklerinde 1 ay demişlerdi, sonra 3 oldu, sonra 5 aya çıktı.. 6.ayda çıkacağım diyordu, 8.ayda anca çıkabildi..

mühendis olmak isterken, boşu boşuna satış pazarlama yaptı sadece firma isminden dolayı.. aldığı maaşta 1400 civarı bir şeydi. şimdi iş arıyor ve sövüyor o firmaya. verdikleri sözü tutmamışlar hiç.

Benim hiçbir yere güvenim kalmadı zaten, isme aldanmamak lazım :20:

Bu kadar çok istiyorsan neden vazgeçiyorsun ki dil öğrenmek de araba kullanmak da zor değil hala öğrenebilirsin ?

Aslında evet hala öğrenebilirim ama mümessillik içimde kalmadı o kadar. Çok iyi gelir elde edebiliyorsun o ayrı ayda 3/4 bin rahat oluyor
ona da genelde tecrübe istedikleri için...

Back