Senin yine iyiymiş önlisansta toplam 4 atamada kadro 7 idi. Bir bölümde kpds den A seviye istiyorduAğlamak istiyorummm
Kızlar okumaktan kastım başka bir şehre gidemem ben
Kendi ilimde olursa ancak yoksa maalesef yapamam
Yurt yemek bilmem ne o kadar çok masraf yapıldı ki
Aileme de üzülüyorum
Ya istanbul ya da kocaelinde devlet kazanabilirsem giderim öğrenim kredisi ile
Yoksa okuma işi bu şartlarda yaş
cnm yükseği ne üzerine yapacaksın?
Hangi bölüm o yahu? Utanmadan bu kadroları bu şartları yazan adamlara sormak istiyorum kendileri ne okumuşlar :S
evet malesef kpsskpssden mi bahsediyorsunuz :26:
valla cnm kimya mühendislerini bilmiyorum da ne umutlarla okuduk dmi ne paralar harcadıkMezun sayısına göre kadro sayısı çok çok az canım biliyorum sadece kadro bazında diğer bölümlerle karşılaştırma yapmıştım ben. Kimya mühendisiyim ben bizim bölümden de binlerce mezun oluyor her sene ne yazık ki kontenjanları da her sene artırıyorlar o yüzden puanlar o kadar düştü 50 binlere kadar düşmüş bizim bölümGirseler ne olacak ki iş yok özel sektör de doymuş iyice.
Et ve balık kurumuydu zaten ala ala 2 kişi aldı
Bende sadece kocaeli ve istanbul istiyorum, şehirdışında okudum zaten ilk üniversitemi...Yeniden bir ev açmak onun sorumlulukları tek başınalık...Gözümde büyüyor :44:
Daha da 3 çocuk diyorlar hey allahım
evet malesef kpss
valla cnm kimya mühendislerini bilmiyorum da ne umutlarla okuduk dmi ne paralar harcadık
Allahım sesimizi duyuyor dur bakalım bizde birbirimizin güzel haberlerini alacağız inşallah
iş bulanlar kaçmasın bize yazsın beraber sevinelim
katiplik sınavı var kızlar hayallerimin mesleği olmasa da ilgileniyorum en azından maaşı olan bi iş
hazırlanan var mı aranızda
Ben hazırlanıyorum, hazırlanıyorum derken 7/24 yazmıyorum ama aklıma geldikçe
Ahh, bir zamanlar diplomat olacağım diye hayallerim vardı..
selam kızlar nasılsınız görüyorum ki yeniden okumak hevesiniz var bende gireceğim sınava ama öylesine puanlarda baya düşmüş sanki bizim zamanımızda olmayan netlerle mühendislik kazananları gördüm geçen sene bu sene bende bi deneyeyim..
bu arada İİBF mezunlarının kolay atandığı söylenmişte yok öyle bir şey mezun sayımız o kadar çok ki 2012/2 atamasında verilen kadro ise çok az tam sayı söylemeyeyim dedim şimdi biri çıkar hayır 1 fazlaydı falan der :)
hmm sevindim girecek birilerini gördüğüme
3 dk da kaç kelime yazıyorsun test ettin mii hiç cnm
Onda da torpil dönüyor denmişti 3-4 sayfa önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?