Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Bende sadece kocaeli ve istanbul istiyorum, şehirdışında okudum zaten ilk üniversitemi...Yeniden bir ev açmak onun sorumlulukları tek başınalık...Gözümde büyüyor :44:

Ben de mezun olduktan yaklasık 3 yıl sonra işe gecebıldım, devlete. Zordur bu aşamalar bilirim. Ama calıstıktan sonra ımkansız degıl.
Belkı daha önce buraya yazmıstım, benım bir arkadasım iktisattan sonra 2. üniversıtede hukuk okudu ve şu anda avukat. onun maddi durumu da iyi degildi, ama hukukta devam zorunlulugu olmadıgı ıcın memleketinde kendisi calıştı derslerıne.
U.arası ilişkiler için KPSS ve idari yargı hakimliği var, ama kota var onda da, zor biraz o yüzden ama KPSS zorlanmalı bence.

kpssden mi bahsediyorsunuz :26:
evet malesef kpss
valla cnm kimya mühendislerini bilmiyorum da ne umutlarla okuduk dmi ne paralar harcadık
Allahım sesimizi duyuyor dur bakalım bizde birbirimizin güzel haberlerini alacağız inşallah
iş bulanlar kaçmasın bize yazsın beraber sevinelim

Bende sadece kocaeli ve istanbul istiyorum, şehirdışında okudum zaten ilk üniversitemi...Yeniden bir ev açmak onun sorumlulukları tek başınalık...Gözümde büyüyor :44:

Özel olursa da burslu olur olmadı 3 yıl sonra ödemeli kredi çekerim en makul fiyatı olan da okan üniversitesi. Hem yakında..

Daha da 3 çocuk diyorlar hey allahım

Aklı olan kendini garantiye almadan çocuk mocuk yapmasın
Ben çocuk esirgeme kurumda da çalıştım bakarız ederiz diyorlar ama...

Amin inşallah hepimizin güzel güzel işleri olur, alnımızın akıyla bileğimiz hakkıyla kimseye muhtaç olmadan işe girelim.

katiplik sınavı var kızlar hayallerimin mesleği olmasa da ilgileniyorum en azından maaşı olan bi iş
hazırlanan var mı aranızda

Ahh, bir zamanlar diplomat olacağım diye hayallerim vardı..

Kadınların değer görmediği, tanıdığı torpili olmayanların hiç değer görmediği bir ülkede fazla büyük hayallerimiz var sanırım.

Son düzenleme:

fazla derken fef e göre fazla demek ıstedım yoksa maşallah kimse memnun değil atamalardan...:) ancak bır fef mezunu son atamalrda 89 ile taban puanı gördu..iibf ler ise 84.ve önumuzde daha cok atama var bu puan bayagı düşecek ama fef de en fazla 87 yi görür...

hmm sevindim girecek birilerini gördüğüme
3 dk da kaç kelime yazıyorsun test ettin mii hiç cnm

100-130 arası değişiyor şahsen çaba sarfetmiyorum karar vermiştim çalışacaktım ama yeterli bu kadarı daha fazlasını yapmak istemiyorum
Birkaç sayfa önce yazdım kendi arkadaşım 20 bine torpil ayarladı

Onda da torpil dönüyor denmişti 3-4 sayfa önce

Aynen öyle...

Bazı fen-edebiyat fakültelerinin kapatılacağı söylentisi var bir bilgisi olan var mı?

Kızlar marmara üniversitesi hastanesi var biliyor musunuz kaynarcadaki
ben oraya nasıl girerim acaba
Nasıl başvurulur keşke tanıdık yönlendirecek biri olsa oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…