• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Salı günü garanti bankasının sınavına gireceğim, bütün iyi enerjilerinizi üzerime yollayın kızlar.. iyi bi departman, olursa güzel olur

Hadi bakalım güzelim bol sanş .
İnş bu sefer güzel haberler verirsin bize.:nazar::31:

Ben de geçen kurumsal bir şirkete başvurdum .
Umarım dönüş yaparlar.

İzmirde mesela işsizlik çok fazla .Siz çok daha şansılısınız kızlar bence.
Benim arkadaşlarımın %70 'nı işsiz .Çalışan arkadaşlarımda çok çok alakasız işler yapıyor .Birisi hostes ,diğeri kütüphane görevlisi gibi gibi .
Allah güzel işler nasip etsin cümlemize.
Amin .:31::1:

Benim arkadaşlarımın %70 'nı işsiz .Çalışan arkadaşlarımda çok çok alakasız işler yapıyor .Birisi hostes ,diğeri kütüphane görevlisi gibi gibi .

bende izmirdeyim ama bulamıyorum işte. off inşallah buluruz iyi bir iş. o kadar okuduk. bizimde vardır kısmetimiz biryerlerde :2:

Hadi bakalım güzelim bol sanş .
İnş bu sefer güzel haberler verirsin bize.:nazar::31:

Ben de geçen kurumsal bir şirkete başvurdum .
Umarım dönüş yaparlar.

umarım canım.
oo sende de yeni yeni kariyer planları iyice oluşmuş, adımlar atılmış.. ses çıkarsa haber ver kesin

kütüphane görevlisi olmak isterdim sanırım, kitaplarla her gün iç içe, kitap kurdu insanlarla tanışma şansı falan, aklıma direk hollywood romantik komedilerinden sahneler gelmeye başladı :) şaka bir yana, umarım herkesin gönlüne göre iş imkanları çıkar ya.. çok üzücü kimsenin okuduğu mesleği yapamaması.

Firmamıza yapmış olduğunuz başvuru üzerine yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bilgi ve becerilerinizden olumlu etkilenmemize rağmen, tercihimizi nitelikleri pozisyona daha uygun başka bir aday doğrultusunda yapmış bulunmaktayız.

Ahaha benden etkilenmişler :52::52::52::52: pis yalancılar yaaa :33::25:

Arkadaşlar ben bu konuya kısa bir süre önce yazmıştım çok umutsuzdum çünkü 4-5 aydır evdeydim, şimdi öğrenciliğimden beri çok istediğim bir yerde başlıyorum, hem de kendi çabalarımla başvurdum, görüşmelerim oldu. Bu o kadar gurur verici ki.. HAla şaka gibi geliyor, evraklarımı teslim etmek için gitttiğimde sana şaka yaptıkki:27: diyecekler gibi geliyor.. Allah hepinize tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin.

Arkadaşlar ben bu konuya kısa bir süre önce yazmıştım çok umutsuzdum çünkü 4-5 aydır evdeydim, şimdi öğrenciliğimden beri çok istediğim bir yerde başlıyorum, hem de kendi çabalarımla başvurdum, görüşmelerim oldu. Bu o kadar gurur verici ki.. HAla şaka gibi geliyor, evraklarımı teslim etmek için gitttiğimde sana şaka yaptıkki:27: diyecekler gibi geliyor.. Allah hepinize tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin.

çok sevindim senin adına, iş hayatı deneyimlerini bekleriz :) darısı başımıza

Firmamıza yapmış olduğunuz başvuru üzerine yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bilgi ve becerilerinizden olumlu etkilenmemize rağmen, tercihimizi nitelikleri pozisyona daha uygun başka bir aday doğrultusunda yapmış bulunmaktayız.

Ahaha benden etkilenmişler :52::52::52::52: pis yalancılar yaaa :33::25:
Kariyer.net sitesinden fırmalama bir yazı gibi :) oradan mı başvurmuştun .
Hayırlısı değilmiş canım .
Ayyyy çok sevindik :nazar:.Hangi firma ve pozisyon için başvurmuştun .
Amin canım .
kütüphane görevlisi olmak isterdim sanırım, kitaplarla her gün iç içe, kitap kurdu insanlarla tanışma şansı falan, aklıma direk hollywood romantik komedilerinden sahneler gelmeye başladı :) şaka bir yana, umarım herkesin gönlüne göre iş imkanları çıkar ya.. çok üzücü kimsenin okuduğu mesleği yapamaması.
Dimi :) bir de bunu türkiyedeki kütüphaneler için hayal et ,bakalım aynı hissiyatı uyandıracak mı :)
Neden böyle bilemiyorum canım .Kimse kendi mezun olduğu alanda çalışmıyor :25:.
Ben de çok ama çok üzülüyorum buna.
bende izmirdeyim ama bulamıyorum işte. off inşallah buluruz iyi bir iş. o kadar okuduk. bizimde vardır kısmetimiz biryerlerde :2:

Hayırlısı canım .Ümitsizliğe kapılma :29: başvurularını yap ve bol bol dua et.

Teşekkür ederim, ilaç firmasına kkl uzm. yard. olarak başvuru yapmıştım.
Sizin özellikle istediğiniz bir yer var mıydı? Mesela ben burayı çok istiyordum, bundan 2 hafta önce bu firmadan gelen mailde şuan size olumlu bir yanıt veremiyoruz demişlerdi, ben de zaten depresifim burası da olmadı ya kahretsin hiç bir işe yaramıyorum diye kendimi üzdüm üzdüm üzdüm, yazdan beri bekliyorum çünkü. İş teklifi yaptıklarında da heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.
Şu an halen iş arayan arkadaşlarım da var onlara da söylüyorum enerjiyle alakalı sanırım, ben inandım, çok istedim, yılbaşında kadehimi 2013 benim senem olacak dedim ve hemencecik geldi haber. Şimdi o kadar sevinçliyimki o kendimi üzdüğüm dönemi sildi süpürdü bu sevinç, eser kalmadı, umarım herkes kısa sürede en güzel en hayırlı haberlerini alır. :16: Ve kendi çabalarımla başardığım için de kendimle gurur duyuyorum. Arkadaşlarıma da diyorum belki bu sözcükleri kulandığım için fişlenebilirim ama:1: ben sevincimi paylaşıyorum size de bulaşsın o enerji size de yayılsın inş en kısa sürede güzel haberlerinizi duyarız.

Ve şuan bakıyorum benim 3 ayrı platformda özgeçmiş bilgilerim vardı bunlardan da ortalama herbirinden 150 yere başvuru yapmışımdır, bu dönemdeki karamsarlığımı tahmin edersiniz herhalde.. Umutsuzluğa kapılmayın kendinizi üzmeyin.

Son düzenleme:

:nazar::nazar: tebrik edeim cnm inş darısı bütün isteyenlerin başına sen de o halde sahip çık ufak pürüzler felan cıkarsa da bu günleri aklına getir ve öle haraket et :)

malum uzun süre işssiz olunca ınsan hemencık sıkıya gelemıyor ben ole oldum :52::52::52:

inşallah hayrlsı olur şimdiden iş hayatında başarılar ve tebrıkler:nazar::nazar:

Kızlar yakında güzel haberler vericem inşallah size
Şu bahsettiğim hastaneden haber bekliyorum
İnşallah bu sefer şans benden yana olur.

İşe giren arkadaşımızı da can-ı gönülden tebrik ediyorum
:nazar:

maritsa, sen nereye hangi bölüme başvurdun?

Petkime başvurdum canım .Genel alım olacakmış .Benim babam da oradan emekli :26: ah keşke olsa.

2-3 sene önce Cola Cola'da şatış pazarlama bölümünde işe başlama durumum vardı .Salak gibi kabul etmedim .Satış kelimesinin geçtiği her işten kaçıyorum nedense.
Şimdiki aklım olsa ,orada işe başlardım .Diğer pozisyonlara geçişimde daha kolay olurdu .

Artık sağlam ,kurumsal bir şirkette işe başlamak istiyorum .İnan maaşında değilim .6 ay fln hiç para almasam da olur .Yeter ki kapak atayım düşüncesine sahibim .

Petkime başvurdum canım .Genel alım olacakmış .Benim babam da oradan emekli :26: ah keşke olsa.

2-3 sene önce Cola Cola'da şatış pazarlama bölümünde işe başlama durumum vardı .Salak gibi kabul etmedim .Satış kelimesinin geçtiği her işten kaçıyorum nedense.
Şimdiki aklım olsa ,orada işe başlardım .Diğer pozisyonlara geçişimde daha kolay olurdu .

Artık sağlam ,kurumsal bir şirkette işe başlamak istiyorum .İnan maaşında değilim .6 ay fln hiç para almasam da olur .Yeter ki kapak atayım düşüncesine sahibim .

uu petkim keşke olsa, biliyorum ismini çok duydum..

büyük şirketler satış pazarlama alımı çok yapıyorlar. bende hiç başvurmadım o pozisyonlara, hep ilanlarını görüyorum. sahada satış, ordan oraya koşturmak hep kafamda çok yorucu ve kötü olarak canlanıyor, ama büyük kurumsal yerlerde de iş bulanlar genelde öyle başlıyor :/

olsun sen geriye dönme, iyi bir gelecek, daha kurumsal bir iş seni bekliyor bir yerlerde eminim ben

Petkim keşke beni de alsa :31: İşimi tam anlamıyla okulda gördüğüm şekliyle yapabileceğim iki yerden biri. Diğeri de tüpraş. İkisinden birine girebilsem ne güzel olurdu. :31:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım darısı başımıza :21:

Back