• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Plastık falan bızım ıs alanına gırıyo canım ya sevmek zorundayım :9: Tercuman olarak mı calısıyosun yoksa tamamen alakasız mı? .

dış ticarette dil bilmek şart zaten tercüme yapıosun ama tabi ihracattan da sen sorumlusun tamamen hem iç hem diş bağlantıyı sen yapıosun gelen gıden evragı satış sözleşmelrini akreditif metınlerını sen cevırıyorsun ama akreditif mı ne zıkkımsa en zoru o bunca yıldır dil öğrendim öle gıcık bi sözleşme görmedim cok gıcık terim dolu ve hıc bı yerden yardım alamıosun bankacılara bıle guven olmuyor

öyle işte sadece tercüme işi değil işte fatura hazırla sat, pazarlık yap felan o şekil bi iş..

plastık senın işinse yaparsın ben dilciyim cok sayısal mekanık zekam felan yok bıde o urunlerın adı hammedsı felan makinalrın adları sorunları hep senden gecıyor..bence sana uygun olabılır o yuzden:54:

dış ticarette dil bilmek şart zaten tercüme yapıosun ama tabi ihracattan da sen sorumlusun tamamen hem iç hem diş bağlantıyı sen yapıosun gelen gıden evragı satış sözleşmelrini akreditif metınlerını sen cevırıyorsun ama akreditif mı ne zıkkımsa en zoru o bunca yıldır dil öğrendim öle gıcık bi sözleşme görmedim cok gıcık terim dolu ve hıc bı yerden yardım alamıosun bankacılara bıle guven olmuyor

öyle işte sadece tercüme işi değil işte fatura hazırla sat, pazarlık yap felan o şekil bi iş..

plastık senın işinse yaparsın ben dilciyim cok sayısal mekanık zekam felan yok bıde o urunlerın adı hammedsı felan makinalrın adları sorunları hep senden gecıyor..bence sana uygun olabılır o yuzden:54:

Aslında benim gönlüm satınalmada ve dış ticarete de bu yüzden başladım çünkü sözel dersler adına hiç bilgim yok çok yabancıyım muhasebeye hukuk a iletişime hiç olmazsa fikir sahibi olurum diye başladım. Fabrikaların satınalma departmanlarına çoğunlukla mühendis aldıklarını biliyorum ama sıfır tecrübeyle benimle ilgilenmiyorlar tabi :9: Bir yerden başlayacağım da nerden hiç bilmiyorum ama meslekle ilgili olmazsa zaman kaybı olacak gibi geliyor o yüzden mecburen seçici davranıyorum. Bu arada ben de zamanında dil okumayı çoook istemiştim çünkü aşırı bir ilgim var dillere türkçe de dahil çok seviyorum acayip imreniyorum böyle dil okuyanlara :31:

Yok yok mühendislik değil adını öyle koymuşlar daha gösterişli olsun diye:52: benim görüştüğüm yer sadece mühendislik mezunlarını alıyordu ama her bölümden alıyorlar genelde bu patent işi için marka ve patent vekili oluyormuşsun.

PEki nerede canım bu mevkii olarak almışlardır gerçi eleman

beni de bugün birey dersanelerinden aradılar gittim görüştüm sonuç biz sizi ararız:1::1:
bu cümleyi duymaya tahammül edemiyorum artık ya:47::47:

Geçen sene kartal birey dersanesine başvurmustum netten
O zaman staj yapıyordum
Adam zırt pırt aramaya başladı
Bildiğin taciz etmişti
Geçen hafta da bir arkadaşım görüşmeye gitti prezentabl istiyorlarmış
Dal gibi bir fizik bakım tatlı dil

O zaman staj yapıyordum
Bildiğin taciz etmişti

hadi ya tırstım bak şimdi:26::26::27::27:
benle görüşen güzel bir bayandı:27::27:
bir arkadaşımda orda çalşıyor çok memnun olduğu için bende tercih etmiştim.
ama bakalım artık.eşim iş beğenmiyor ki birine olur diyeyim.
işe alındığım yerleri eşim beğenmiyor,onun beğendiği yerlerde beni almıyo:37::37:
ortada kalmışım anlayacağınz.
boşver evimin hanımı çocuklarımın anası ol diyor ama yemem bu numaraları diyorum:19::19::1::1:
bekar iken iş konusunda daha rahattım istediğim işe hemen evet deme lüksüne sahiptim ama evli olunca öyle olmuyo..
kariyer düşünüyorsanız eşinizi de iyi seçin anlayacağınız:4::4::4:::9::9:

O zaman staj yapıyordum
Bildiğin taciz etmişti

Dershaneler bu konuda şaka gibi, eğitim ve bilgiden daha çok dış görünüşü tercih ediyorlar. zaten ilanlarını görüyorum hep, aradığı kriterler hep "iyi giyimli, bakımlı, prezentabl"

Dershaneler bu konuda şaka gibi, eğitim ve bilgiden daha çok dış görünüşü tercih ediyorlar. zaten ilanlarını görüyorum hep, aradığı kriterler hep "iyi giyimli, bakımlı, prezentabl"

Ben bu siteye ilk üye olduğumda bir iş görüşmesine gitmiştim
O zaman baya kiloluydum
Orda çalışan bayanlar resmen kuaförde yatıp kalkıyor gibilerdi
Fizikler o biçim
Adam beni kilolusun diye aşağıladı
Konum da var ilk konum :)
Şaka gibi kelimesi yanında masum kalır
Direk bayan vücudunu müşterilere karşı kullanma var
Tamam bakımsa bakım giyinişse giyiniş
Buna bir şey diyen yok
Amma illa zayıf olacak güzel olacak ki özellikle erkek müşteriler sırf bayanın güzelliği hatırına dinleyecek hatta çoğu zaman kabul edecek
Dersane sistemi maalesef böyle
Hee ara da buna önem vermeyen olur ama binde bir

tabi canım dertleri öğretmen değil,dergilere fotomodel arıyorlar:27::27:
sadece güzel hatunları seçip derslere alıyorlar öğrenciler de hocaya bakmaktan dersi anlayamıyor bile:9::9::9:
eğitim sistemimizin çöküş nedeni işte bu:1::1::1:

hadi ya tırstım bak şimdi:26::26::27::27:
benle görüşen güzel bir bayandı:27::27:
bir arkadaşımda orda çalşıyor çok memnun olduğu için bende tercih etmiştim.
ama bakalım artık.eşim iş beğenmiyor ki birine olur diyeyim.
işe alındığım yerleri eşim beğenmiyor,onun beğendiği yerlerde beni almıyo:37::37:
ortada kalmışım anlayacağınz.
boşver evimin hanımı çocuklarımın anası ol diyor ama yemem bu numaraları diyorum:19::19::1::1:
bekar iken iş konusunda daha rahattım istediğim işe hemen evet deme lüksüne sahiptim ama evli olunca öyle olmuyo..
kariyer düşünüyorsanız eşinizi de iyi seçin anlayacağınız:4::4::4:::9::9:

Canım ya bende nişanlıyım aynen dediğin gb ya ne cok karışıyorlar basvurdugun yerlere anlamdım gitti babam bu kadar karışmadı bana ya ne güzel unıdeyken istedim sehırde istedı yerde calışma luksum vardı şimdi onun yasadığı ilçede onun begendııgı yere iş gorusmesıne gıdebılıyorum zaten tum fırsatlar tepiliyor başın baglı olunca o yuzden ..artı kendı memur olunca daha bi rahat oluyolar bosver calısma felan

dediğin gb yok öle yağma tam gaz aramaya kendını geliştirmeye devam dıyceksın:52::52::52:

Aslında benim gönlüm satınalmada ve dış ticarete de bu yüzden başladım çünkü sözel dersler adına hiç bilgim yok çok yabancıyım muhasebeye hukuk a iletişime hiç olmazsa fikir sahibi olurum diye başladım. Fabrikaların satınalma departmanlarına çoğunlukla mühendis aldıklarını biliyorum ama sıfır tecrübeyle benimle ilgilenmiyorlar tabi :9: Bir yerden başlayacağım da nerden hiç bilmiyorum ama meslekle ilgili olmazsa zaman kaybı olacak gibi geliyor o yüzden mecburen seçici davranıyorum. Bu arada ben de zamanında dil okumayı çoook istemiştim çünkü aşırı bir ilgim var dillere türkçe de dahil çok seviyorum acayip imreniyorum böyle dil okuyanlara :31:

teşekkürler cnm ..bence dil sadece okulda öğrenilcek diye bir kural yok içinde böyle bi istek varsa bence yabancı dilin hangisiyse onu orta sevıyeye getirmeye çalış ...böle istekli olman yarısını hallettin anlamına gelir dilin.

Valla bi yerden başlmadıkca iş yurumuyor kuzum sen başla zaten yavas yavas departman felan değiştirisin...çalıştıgın ortam sneı yeteneğine göre kaydırıyor dıger sektorlere..

bence o ışık sende var ..çalıştıgın hiç bi yer senın ıcın zaman kaybı olmaz ben o kadar alakasız işlerde çalşıtım ki ama her işten ayrı bir tecrübe elde edindim diyebilirim..

inşallah gönlüne göre bi başlangıç yapar daha mutlu olursun

kızlar...

özel sektör hep aynı dış görünüş onlar için çok ama çok önemli hatta belkide ilk kriter bakımlı olsun presentable olsun felan..

yoksa kaliteymiş tecrüübeymiş ikinci planda..gercekten sacma bi sistem bu güzelsen bakımlıysan 3-0 ondesın herkesten..

kimse boylu poslu endamlı gösterişli kokoş kızlara hayır demiyor. :)

kıymet bilen kişilerle karşılastrsn Rabbim hepimizi

teşekkürler cnm ..bence dil sadece okulda öğrenilcek diye bir kural yok içinde böyle bi istek varsa bence yabancı dilin hangisiyse onu orta sevıyeye getirmeye çalış ...böle istekli olman yarısını hallettin anlamına gelir dilin.

Valla bi yerden başlmadıkca iş yurumuyor kuzum sen başla zaten yavas yavas departman felan değiştirisin...çalıştıgın ortam sneı yeteneğine göre kaydırıyor dıger sektorlere..

bence o ışık sende var ..çalıştıgın hiç bi yer senın ıcın zaman kaybı olmaz ben o kadar alakasız işlerde çalşıtım ki ama her işten ayrı bir tecrübe elde edindim diyebilirim..

inşallah gönlüne göre bi başlangıç yapar daha mutlu olursun

Şu an çok iyi seviyede ingilizce, iyi denebilecek seviyede almanca orta seviyede de italyancam var onu da iyi yapmaya çalışacağım inşallah :31: Sonra dördüncü dil düşünüyorum kısmetse ama hangisini öğrensem bilemedim sen ne önerirsin?
İnşallah dediğin gibi gönlüme göre olur canım çok yükseklerde de gözüm yok başlangıç için ilerde tabi ki iyi yerlerde olmak isterim. Ben kendime güveniyorum bölümümle alakasız işleri de en iyi şekilde yaparım tek kaygım edindiğim tecrübenin ilerde işime yaraması.

Kızlar sizlerle bir kararımı paylaşıyorum, 15 aralık'ta beraber mezun olduğum bir arkadaşımla konuşuyordum işsizlikten ne yapıcaz vs vs diye.. o kendisine bir zaman vermiş, ocak sonuna kadar bir iş bulamazsa askerliği aradan çıkartacakmış.

Benim de bu fikir aklıma yattı, ben de kendime bir zaman verdim. 2 ay demiştim, 15 şubat oluyor... bu zamana kadar yine gönlüme göre yerlere, bana uyan yerlere başvurmaya devam edeceğim. ama baktım gördüm olmuyor, hala bir tık yok, 15 şubattan sonra bir yerde işe başlıyorum. bu sekreterlikte olur, asistanlıkta veya bankada gişe de olur bilmiyorum.. ama dediğim gibi şubat 15e kadar zaman verdim.

zaten o zamana kadar yüksek lisansta belli olur.. ama mart ayında kesin çalışan biri olmak istiyorum.

Kızlar sizlerle bir kararımı paylaşıyorum, 15 aralık'ta beraber mezun olduğum bir arkadaşımla konuşuyordum işsizlikten ne yapıcaz vs vs diye.. o kendisine bir zaman vermiş, ocak sonuna kadar bir iş bulamazsa askerliği aradan çıkartacakmış.

Benim de bu fikir aklıma yattı, ben de kendime bir zaman verdim. 2 ay demiştim, 15 şubat oluyor... bu zamana kadar yine gönlüme göre yerlere, bana uyan yerlere başvurmaya devam edeceğim. ama baktım gördüm olmuyor, hala bir tık yok, 15 şubattan sonra bir yerde işe başlıyorum. bu sekreterlikte olur, asistanlıkta veya bankada gişe de olur bilmiyorum.. ama dediğim gibi şubat 15e kadar zaman verdim.

zaten o zamana kadar yüksek lisansta belli olur.. ama mart ayında kesin çalışan biri olmak istiyorum.

Askere gitmeye karar verdim diyeceksin diye bekledim okurken :9: Bizi de alsalar keşke :37: Ben de ocağa kadar işe girdim girdim giremedim yüksek lisans yapacağım diye karar vermiştim hala geçerli bu kararım. Acelem yok nasılsa şimdi işe girsem 60 kadar çalışacağım 38 yıl ne demek yaaa :52: Eskiden 20 yıl çalışıp emekli oluyorlarmış ne güzel :9:

Son düzenleme:
Askere gitmeye karar verdim diyeceksin diye bekledim okurken :9: Bizi de alsalar keşke :37: Ben de ocağa kadar işe girdim girdim giremedim yüksek lisans yapacağım diye karar vermiştim hala geçerli bu kararım. Acelem yok nasılsa şimdi işe girsem 60 kadar çalışacağım 38 yıl ne demek yaaa :52: Eskiden 20 yıl çalışıp emekli oluyorlarmış ne güzel :9:

ahaha, cinsiyet değiştirip asker olacağım :p :9:

senin haberini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum boğaziçi'nde yükseğe başlıyorum diye zaten :)

ahaha, cinsiyet değiştirip asker olacağım :p :9:

senin haberini okumayı sabırsızlıkla bekliyorum boğaziçi'nde yükseğe başlıyorum diye zaten :)

Onların da mülakat tarihleri çakışıyor birinden birini seçmem gerek bütün okullar aynı haftaya sıkıştırmış mülakatları :50: Neyse hangisi hayırlısıysa o olur inşallah :31: Senden de bekliyoruz canım hem yüksek hem iş haberi :31:

Kızlar kpss girdiyseniz açıktan alımlarıda takip edin
Önümüzdeki yıl açıktan alımlarda artacakmış

Kızlar kpss girdiyseniz açıktan alımlarıda takip edin
Önümüzdeki yıl açıktan alımlarda artacakmış

ben de bakıyorum tatlım açıktan alımlara memurlarnetten mi bakıyorsunuz ? başka takip edebilceğmiz yer var mı?

Allahım puanımın boşa gitmesini istemyıorum ya kimsenın puanı boşa gitmez inşallah

Back