ben 2000 istedım 1500 verırız ama ilk ıkı ay da net 1000 alırsın cunku deneyımın yok ıkncı aydan sonra 1500 dedıler..elim mahkum kabul ettım cnm...
evet ya başladım ama ilk günler cok zor oluyor kızlar gercekten her iş emınım oyledır cunku ben ogrencıykende sezonluk felan havalımanında calsııyordum ordada ılk gunler herkesın yaptığı işi ve iş hızı gözümde büyüyordu.sonradan aynı pratiklği bende kazanmıştım.
burda tabi o pratikliği kazanmak daha zor çünkü ihracat hem sevmediğim bi konu hemde formaliteler cok zor adam akıllı gösterende yok bata cıka debelene debelene bi oluyorum
(
ya sabır deyıp devam edıyorum...dincere sovmeye devam tabii...
ama dualarım hepimize hep gercekten hayrlısı ne ise rabbim onu cıkarsın karsımıza ben kucuk bı ılcedeyım buyuk sehırlerde fırsatlar daha cok
kendıne guven cok onemlı..süper oldugunuza ıkna edın ılk 5 dk. mulakkatta ultra onemlı ıyıce hazırlanın gıtmeden o yuzden...aynada pratik yapabılırnsz calışcagnız alanda bılgı sahıbı olmanız ve ısteklı gorunmenız gerek
yanı eccük rol kescez..sınava gec kalan ogrencının saatım bozulmuş dediği gunlerdekı gb :))
bu devletten hayır yok göbeğmizi kenıdmız kescez ..