• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

halkla ilişkilere başvurmuştum canım, gittim, hiç beğenmedim.

şimdi belki kızanlar olur, o kadar iş istiyorsun sonra işi beğenmiyorsun diye de.. hani olur ya, insanın içine sinmez. çalışma ortamı, insanlar falan.. böyle pis tiplilerdi, hele görüştüğüm adam ay valla sokak tecavüzcüsü gibiydi. kısa kestim oldukça görüşmeyi

ayrıca haftasonu çalışıyorlarmış, haftaiçi bir gün izin kullanılıyormuş. hani çok beğensem de bana uymazdı, ctesileri çalışabilirim de pazar imkan yok. o tarz bir iş istemiyorum.

maritsa, canım memnun değilsen, mutlu değilsen, tabi ki işten ayrılmalısın. ama önce bir iş bulup, sonra ayrıl derim. araştırmalara başla sen şimdiden. daha iyisi çıkınca ayrılıp ona geçiş yaparsın. hep iş bulmanın çalışırken daha kolay olacağını söylerler.

ya koptum canım yazdıklarına:27::27::27:
tasvirler süperdi:1::1::1:
resmen o anı ben yaşamışım gibi hissettim ya:1::1::128::128::62::62::62:

Herkes kpss diyor iyi hoş da bu tek yıl çift yıl olayını ne yapacağız 2 sene gitti kafadan :31:

Evet çevremde ki herkes kpss diyor başka bişey demiyor selam versem konu kpss.
2014te olacağının garantisi yok ki
Bir bu kadar daha tecrübesiz ortada kalmak var
Öteki sınava kadar iş bulmak şart
Sınava girdin sonuç açıklandı atama oldu diyene kadar yıl olacak 2015 3. atamaya kalsak 2016 :))

maalsef öyle devletin kaç kişi alacağı belli değil sen çalış çabala tüm yıl 3 kiş alsın geçsin sonrada otur bi daha hazırlan belki seneye 2 alırlar diye o da piyango yani...mecbur ufaktan bi yerden başlamak lazım bakalım neler olucak ?

yoksa ha kazandım ha atandım dıyene kadar cürüyüp gidiyorsun kendıne olan guvenın gittikçe azalıyor hatta kalmıyor tecrübe dersen o da ders calışmakla olmuyor...

devam iş aramaya devam..Allah hayrlsıyla karşılaştırsın

Bu iki seneyi değerlendirmenin en iyi yolu yüksek lisans sanırım :31: Başvurmayı düşünen var mı benden başka??

Bu iki seneyi değerlendirmenin en iyi yolu yüksek lisans sanırım :31: Başvurmayı düşünen var mı benden başka??

Ben de başvuracağım yüksek lisansa.. İstediğim 2 okul var, ilk onları deneyeceğim. Sen karar verdin mi okul ve bölüme?

Ben de başvuracağım yüksek lisansa.. İstediğim 2 okul var, ilk onları deneyeceğim. Sen karar verdin mi okul ve bölüme?

İki senedir aklımda tek bir okul var oraya başvuracağım inşallah :31: Bölüm de yaklaşık 4 senedir belli :8: Alternatif düşünüyorum şu sıralar orası olmazsa diye. Puanlarım yüksek ama belli olmuyo yine de mülakatta falan olmazsa :44:

İki senedir aklımda tek bir okul var oraya başvuracağım inşallah :31: Bölüm de yaklaşık 4 senedir belli :8: Alternatif düşünüyorum şu sıralar orası olmazsa diye. Puanlarım yüksek ama belli olmuyo yine de mülakatta falan olmazsa :44:

süper çok sevindim hem bu kadar kararlı olmana, hem de puanlarının yüksek olmasına..

benimkilerde fena değil ama yetmeyebilir, olmaz muhtemelen, o 2 okul türkiyenin en iyi okulu aslında, ondan dolayı çok umudum yok :/ alternatif belirledim ben de 2 tane daha. onları araştırmam lazım biraz.

süper çok sevindim hem bu kadar kararlı olmana, hem de puanlarının yüksek olmasına..

benimkilerde fena değil ama yetmeyebilir, olmaz muhtemelen, o 2 okul türkiyenin en iyi okulu aslında, ondan dolayı çok umudum yok :/ alternatif belirledim ben de 2 tane daha. onları araştırmam lazım biraz.

İnşallah istediğin gibi olur ben de boğaziçi ve itü düşünüyorum ama ya olmazsa diye de korkmuyor değilim :9:

İşe giren yeni mezun yok mu bize umut olacak???
kızlar beni turkcell den aradılar gelin diye tamam dedim.
ancak eşim izin vermedi çağrı merkezinde çalışmamı uygun bulmadı vardiyalı sistem falan olunca ben evde iken sen olmaycan sen varken ben olmayacam falan.bu zarar verir evliliğimize dedi.:37::37:
oysaki tlfdaki bayanla anlaşmamıda yapmıştım kabul da etmişti.
ücreti bile kısmen kararlaştırmıştık:1::1::1:
1-1.500 tl arası olacaktı:21::21:
ama işte yine engelim çıktı:53::53:
bekarlar daha şanslı bu konuda bence.:9::9:

ancak eşim izin vermedi çağrı merkezinde çalışmamı uygun bulmadı vardiyalı sistem falan olunca ben evde iken sen olmaycan sen varken ben olmayacam falan.bu zarar verir evliliğimize dedi.:37::37:

canım bunda da vardır bir hayır, hem eşin de haklı, vardiyalı sistem gerçekten çok zor olur, bir de evlisin daha da zor.

en iyisi sabah gidip, akşam geleceğimiz bir iş bulmak. sana güveniyorum, bak bir kapı açılmış, diğeri de açılır :)

İşe giren yeni mezun yok mu bize umut olacak???

kızlar ben varım demiştim ya size 15 gün oldu bu gün dış ticarete başladım işte 1500 alcam iki aya kadar maaşım 1000 ama tecrübeyi ve yurtdışına çıkmamamı bahane ettiler.(nişanlım izin vermiyor)

yoksa ben gezmeyi severim..sizde maaşı küçümseyip sakın işten vazgeçmeyin..her işin başlangıcı zordur tıpkı benmki gb valla o kadar arapçorbası oluyorki başım anlatam

her Allah ın günü sayrdıyıorum bende ömer dinçer e sırf bu yüzden :27::27:

aramaya devam kendinize güvenin yapabilirm düşüncesini karsınızdakı hissetsın çünkü gercekten yapabilirsiniz.

ne de olsa o işi yapan birileri varsa sizin onlardan hiç bi eksiğiniz yok :40:

yar va yardımıcmız torpilimiz herseyımız Allah olsun...gerisi mühim deil

kızlar ben varım demiştim ya size 15 gün oldu bu gün dış ticarete başladım işte 1500 alcam iki aya kadar maaşım 1000 ama tecrübeyi ve yurtdışına çıkmamamı bahane ettiler.(nişanlım izin vermiyor)

yoksa ben gezmeyi severim..sizde maaşı küçümseyip sakın işten vazgeçmeyin..her işin başlangıcı zordur tıpkı benmki gb valla o kadar arapçorbası oluyorki başım anlatam

her Allah ın günü sayrdıyıorum bende ömer dinçer e sırf bu yüzden :27::27:

aramaya devam kendinize güvenin yapabilirm düşüncesini karsınızdakı hissetsın çünkü gercekten yapabilirsiniz.

ne de olsa o işi yapan birileri varsa sizin onlardan hiç bi eksiğiniz yok :40:

yar va yardımıcmız torpilimiz herseyımız Allah olsun...gerisi mühim deil

canım anlamadım şimdi ben, ne için bahane ettiler bunları? 1500 maaş vermemek için mi?

olsun tek sorun maaş olsun valla dediğin gibi küçümsememek lazım, sen başlamışsın bir yerden.. en azından bu başlıktan biri başladı :) moral oluyorsun.

nasıl geçiyor peki, bu 15 gün nasıldı?

canım anlamadım şimdi ben, ne için bahane ettiler bunları? 1500 maaş vermemek için mi?

olsun tek sorun maaş olsun valla dediğin gibi küçümsememek lazım, sen başlamışsın bir yerden.. en azından bu başlıktan biri başladı :) moral oluyorsun.

nasıl geçiyor peki, bu 15 gün nasıldı?

ben 2000 istedım 1500 verırız ama ilk ıkı ay da net 1000 alırsın cunku deneyımın yok ıkncı aydan sonra 1500 dedıler..elim mahkum kabul ettım cnm...

evet ya başladım ama ilk günler cok zor oluyor kızlar gercekten her iş emınım oyledır cunku ben ogrencıykende sezonluk felan havalımanında calsııyordum ordada ılk gunler herkesın yaptığı işi ve iş hızı gözümde büyüyordu.sonradan aynı pratiklği bende kazanmıştım.

burda tabi o pratikliği kazanmak daha zor çünkü ihracat hem sevmediğim bi konu hemde formaliteler cok zor adam akıllı gösterende yok bata cıka debelene debelene bi oluyorum :((

ya sabır deyıp devam edıyorum...dincere sovmeye devam tabii...

ama dualarım hepimize hep gercekten hayrlısı ne ise rabbim onu cıkarsın karsımıza ben kucuk bı ılcedeyım buyuk sehırlerde fırsatlar daha cok

kendıne guven cok onemlı..süper oldugunuza ıkna edın ılk 5 dk. mulakkatta ultra onemlı ıyıce hazırlanın gıtmeden o yuzden...aynada pratik yapabılırnsz calışcagnız alanda bılgı sahıbı olmanız ve ısteklı gorunmenız gerek

yanı eccük rol kescez..sınava gec kalan ogrencının saatım bozulmuş dediği gunlerdekı gb :))

bu devletten hayır yok göbeğmizi kenıdmız kescez ..:43:

teşekkürler doludolu, beni inanılmaz gaza getirdin, demin içimden geçirmiştim iş arama sitelerine bakmayı, sonra üşenmiştim, şimdi okuyunca direk açıyorum :)

Turkcellden bende arandım teknik çağrı merkezi için.
Iphone 5 filan bunların arızaları için çağrı karşılamaydı iş.
Ama üzgünüm o maaşı sana vermeyeceklerdi :)
Telefondaki hatuna ben 2000 desem de evet diyecekti görüşmeye gitmem için
Ama orda durum daha farklı oluyormuş
Farklı pozisyona almak bile istiyorlarmış

Çalışan arkadaşlarım var
Engelli ve ik firmalarından girenler için ücret 750, direk global bilgiden girenler 900 alıyorlar
Öyle 1000/1500 maaş vermiyorlar yani
Hee satış yaparsın çok fazla alırsın primini.
Ama 1500 bulanı görmedim de duymadımda...

Kızlar bende bugün yapı kredi gişe için görüşmeye gittim
Çok dua ediyorum sınav daveti almak için
Bu pozisyonu çok ama çok istiyorum

Ben rüküş oldum şişkoyum diye üzülüyordum
Kotla botla hatta pircing ile gelen bile vardı
Olumlu oldum mu bilmiyorum
Dua edin kızlar da aranayım Allahın izniyle gireyim
Çok istiyorum :43:

teşekkürler doludolu, beni inanılmaz gaza getirdin, demin içimden geçirmiştim iş arama sitelerine bakmayı, sonra üşenmiştim, şimdi okuyunca direk açıyorum :)

kendine güven cnm gerçi çoğu sacma seyler yuzunden özgüvenımızı yerlere düşürenler çok ama onları salla

biz bu devletın genc iş gücüyüz dinamiğiz resmen taze kanız biz...

yolun acık sansın bol olsun inşallah güzel b iş dek getirir rabbım hayrlı haberını alırız burdan:40::40:

Back