Çok mutsuzum boşanmali miyim ?

Kendimi kesicemm

Çocuk olur düzelir diye düşünen kadına boşan desen de fayda etmez diye düşünenlerdenim.

Yani alkol degil sigara degil duzelecek olan biraz anlayis ilgi sevgi olunca o kadar zor degil dedim siginmak için yasamk icin bir nedene ihtiyacim vardi simdi.dogru demiyorim taki butun sorumluluklarin ben de oldugunu gorene kadar.sabah uyaninca içimde yasama hevesi olsun istiyorum artik. kizima yansimiyor iste denk gelirse seviyor dusunuyor guya nasil sevmekse.? memleketteyim. uzuuun bi goreve gitti dirdir eden bir annem var herseyi bildigi gibi yapmak isteyen ben de baska türlü buyutmek isterdim Bebeğimi.

Burda kimsen bahsettiniz?
Ya çok karışık anlatmışsınız gerçekten. Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama okumakta ve anlamakta zorlandım hatta okurken sıkıldım. Rencide etmek için demiyorum ama biraz daha düzenli anlatsanız sizin için de bizim için de daha kolay olur. sonra anlayana kadar ortalık karışıyor ve konu da öyle yarım kalıyor

Boşan ya da boşanma diyemem ama uzatmaları oynarken kendine yazık edersin bi düşün bu geçen zaman kadar bi süre daha onunla yaşayabilir misin işin var gücün var niye devam edesin gelecek kaygın yok sadece farklı ev yaşam ve düzen ailenin olduğu şehirde düzen kurabilirsin ama emin ol sevginin bittiğinden acabalr olmasın aklında beyninde bitirdin mi çık git

yani ben hala boşanmalı mıyım diyenleri anlayamıyorum. çok mutsuzum demişsin zaten. yoooo aman boşanma mutsuz mutsuz yaşa ve öl mü dememizi bekliyosun?

Niye kanunlar senden yana olsun ki? seni döven adamla seks yap birde çocuk yap. Sonra polis beni korusun. Neden?

2.çocuk neden? Çok saçma çok. Neler yazılır da işte neyse. Allah akıl fikir versin.

Offf okumak içimden gelmedi yarısına kadar okuyabildim siz bu dünyaya bile iste eziyet çekmeye ve bundan yakinmaya gelmişsiniz.

Bazı insanlar ahireti bekleyemiyor da cehennemi merak ettiklerinden bu dünyada kendilerine cehennemi yaşatıyorlar galiba. diyecek bir şey yok.

Hayattaki tek yanlis evliligi kurtarsin diye bebek yapmak sagliksiz sallanan bi evlilige bencillik yapip cacauk yapma fikri cok yanlis gercekten o bebegin günahina giriyorsunuz mutsuz bi ailede büyüyecek anne hergün agliyo bagiriyo baba hergün evde yok gelince sevgi göstermiyo bence siz hatalisiniz madem evlendikten sonra hemen degisti neden korunmadiniz simdi herles evlenir evlenmez bekliyo ve evlilik raya otunca yapiyo cocugu

Kesinlikle bosanmalisin yoksa sende kizinda tükenirsiniz ve esin düzeltecem söz falan derse ikinci bi sans versen bile ikinci cocugu yapma sorunlarinizi ya asin yada bosanin

Ben eşime şiddet uygulamak bir yana o kadar küfürüne rağmen kötü bir kelime edemedim bence seniki rahatlık gibi geliyor
Ikinizde sorumsuz kadinlarsiniz sen dayak yedigin halde bebek yapma derdindesin o bebegin hayatida abisi gibi olacak abisi sahit oluyo babasiyla annesinin kavgasina belki oda siddet görüyo siddetle büyüyen herkes siddet kullanir gelecekte nasi bi insan olacagi simdiden belli suc isleyen herkesin gecmisinde siddet var ve sen buna ragmen kardesi olsun diyorsun bravo mutsuz bi evlilige basini egip kocamdir döverde söverde diyorsun konu sahibi tam bi olay sallanan bi evlilige neymisde kurtarsin diye bebek yapiyo bencillik baska bi se degil asla katlanamicam hayati yasiyorsunuz ve buna 7 yil katlaniyorsunuz allah akil fikir versin

ya sımdı cok uykusuz dert dokmek ıstedım oyle oldu sımdı duzenlenıyorsa duzenlıycem konumu kusura bakmayın ..

merhaba 3 yıl sonra oldu durumun bılınceydık ıkı yıl istemedik sonra pko ve rahatsızlıklar cıktı bana destek oldu her sey ıyıydı o yüzden sans vermek istedim ağlıyordu herkes değişebileceğine o kadar inanırdı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…