- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
-
- Konu Sahibi limoncicegi00
Sizin tavsiyeniz nedir hanımefendi? Sizin yaptığınız gb ikinci bir çocuk daha mı doğursun muhteşem evliliğine mesela???Bazı şeyler öyle kolay olmuyor evlilikte sözde ve fiziksel şiddet gören biri olarak aynı durumu yaşıyorum bitmiyor olmuyor bu ülkede hiçbir şey kadından yana değil
Bahane sunmayın ALLAH aşkına .Bazı şeyler öyle kolay olmuyor evlilikte sözde ve fiziksel şiddet gören biri olarak aynı durumu yaşıyorum bitmiyor olmuyor bu ülkede hiçbir şey kadından yana değil
Bak yine cinlerim tepeme çıktı.Hicbirsey denmiyor maalesef ne desek bu ülkede değişen bişey olmuyor ne korudu beni polis nede eşimi benden uzaklaştırdı beni eşime teslim etti
bu yasadıgınız evlılık degıl , bır evlılıgı kurtarmak ıcın cocuk yapılmaz sızı sevmeyen deger vermeyen bır adam cocuguna da babalık yapmaz, aılenız ıyı kotu arkanzda bosanmaya karsı bıle olsalar gıdecek bır yerınız var kı herseyı aılenız yaptıgına gore o evde gıtmesı gerekende esınız bence ona aıt bırsey yok ozel esyaları harıc, bence hata ustunehata yapmaktan vazgecın sılkelenın verın dılekçenızı, baglattırın nafakanızı cocugunuz ıcın ayrılın bu adamdan ve bu ıskence bıtsın artık..!Arkadaslar biraz uzun olabilir.. pesinen diyeyim.cok ozlemini duydugum paylasmaya niyetlindigim bir konu zira cevremde beni anlayan kimse yok..
Yazım hatalari olabilir kusura bakmayin klavye uygun degil.
Acimacizsa elestirmeyin lutfen kalbim kirik gercekten zaten.
Ben 20 yasinda uzak bir yere tayin oldum orada kalacagim korkusu vesaire sevmistimde evlendim. nisan oldu ailesini ilk defa gorup vazgectim. ama ailem millet diye bastirdi ve bende belki sevdigim insanin ailesi gibi olmayacagini dusundum yazik etmek istemedim cinsel birseyler gecti tabi ama ayarinda ileri gitmeden ben ilk defa biriyle yaşıyorum bunlar gozume buyuk geldi tabii. neyse nikah oldu bir yerde aklimda kalmıştı vazgectim nisanlandim herkes biliyor diye.. yasadigim seyler beni itti sonra. dugun oldu ailesini gordum ve tum eksik parcalar yerine oturdu basimdan asagi kaynar sular döküldü o insan hic degismeyecekti. uzak bir yerde yasamaya basladik gorevlerden dolayi. tabi ben butun her seyi gorup mutsuz oldum hep oyleydim degismeyecekti kisimina açıklama yapayim baslarda neşeli konuskan insan gitti yerine.donuk.olu seninle muhattap dahi olmak istemeyen insan geldi isler.ciddiye bindiginden beri..
Hele bir terkedis hikayesi var yuzume tukurursunuz, sonradan birleşme oldu bir intikam hirsina aslinda tam unutmusken o yuzdende atlatamiyoruz.. cok aci cektim cunku.. aslinda ne oldugu belli ya bir mesajla ayrilan tayini ciktigi icin simdide oyle belki.?
Neyse.sevgili iken, butun hesaplari ben oderdim maas kartimi alip eksiye indirip aciklama dahi yapmadigi gunler.oldu nisanlanacakken babasina evlenmesi icin yardim yapti.. bana kredi cektirerek daha once babasinin borcu icin cektirmisti tum kardesleri kendi halinde ama.okumamis insanlar asagilamak degil niyetim.. ama baba param yok bile diyemiyor. Esimi buyuk bir sey saniyorlar. bende ileride beni cok sever diye yaptim babam alkolik 15 yasina kadar.sokaga atildik. o mevzu cok derin neyse. amacim birazcik ilgiydi. bosanmak istedim olmadi. ailem izin vermiyordu kendim cekiniyodum 2 yil.zindan oldu zehir zikkim babamin yasattigi günlerden daha aci tamam.dayak laf yok ama eve gelen olu gibi bi.adam.onun yuzunden turkiyenin bi ucunda yasanilan bi hayat. mobingler. aile ozlemi. ilgi sevgi bekleyişi.
Tamam dedim.tamam sen ol sen yap ailesine gittim.olan olaylara ragmen nobetlerden cikip evi temizledim yemek yaptim pencereyi actigimda yalnizlik pismanlik hissettim sustum en pis yerlerde calistim alt temizledim eve geldim agladim bir temizlik bile yapmazdi icinden gelerek ama benim korkumdan herseyi yapmak.zorunda.kalirdi o.donem.sesimi cikarmadim. hamilelik evet hamilelik o.olursa degisirdi ya neden degismesin ki insan evladi icin .. evet doktor seruveni basladi.
Tek basima mücadele iliski gunleri igneler sorunlar evet sonunda mucize geldi cok mutluydum ama dusuk korkusu.kaybetme korkusu hormonlar yatarak geçirme rapor izin o yine yoktu e ben senin icin senin istedigin gibi bir insan.oldum be adam !!! hani hani yine hayal kirikligi bekle sen olurdu iste. igneden ipliğine almaya calisirken sadece hayir diyordu yani gonulsuzdu bu arada çoğu seyi babam aldi ailesi hic bir sey yapmadi ama.her.zaman on.plandalar her yil gitmek lazim asla kulturlerini kabul.etmiyor buyuk sayiyor babasi emrivaki yapip geldi daha dogrusu surekli yalanlar.soyledi. onun yuzunden evde.kavga cikti ve benim babam bana vurdu hamileyken evet!!! olacak imkanimolan sey degildi. nasil oldu ne oldu bilmiyorum ama bebegim olmasa o el kalkamazdi engel olurdum. neyse onlar geldi eve ben tansiyonum dustu uzandim kalk gel dedi bana. bunun kavgasi aylarca surdu hic ince.davranmadi bebegime bir sey almadi supriz yapmadi video fotoğraf onu oksama sevme yine muhattap olamiyorduk nedense yani aslinda yumusak ama suskun soguk.fotosentezli hayat.
Bana ahlaksiz.diyordu hep en ufak.kavgada hamileyken eski arkadasimla .onceden bir mesajlasmayi gormus arsivden ta.kac.yil once... birr gun aradi beni agiza alinmayacak.kufurler saydi bebegine bir.sey.olacagini dusunmeden son hafta. ama bayagi agir kufur. sineye cektim bebegim icin ama hep icimde.kaldi dogumda.bile atlatamadim.asagilik hissettim. çocukluğumdanda aşağılik ..dogum.olsun kizima yazik dedim oldu. hic degismedi oysa degisirdi demi neden degismesin cani icin degisirdi. cok zor oldu olumden dondum hic bilemezdim altimi bile temizledi tamam ama ben pompa aliyorum karisiyor. sut icin bir seyler.istiyorum.almiyor dusunmuyor ben donemiyorum bile yemek yemiyorum bebegime bakamiyorum seni seviyorum demedi giderken helallesmedi hic yuzu gulmuyordu .. dogum yapincca survivor izledi doguma gidicem, karar asamasi Survivor izledi ailesinin hic yardimi yok.
Neyse 2 ay oldu memlekete geldik gorev cikti onada kaldik şimdi misil.misil uyuyor kizim hasta yalniz bakima muhtac hep ben varim tek bir konuda arastirma yazpmaz video fotograf bile duzenlemez aklınıza gelecek her sey arayip napiyorsunuz der o kadar uykudan onemli bir sey olmadi benimle konusmaz ne olursa olsun uyur. MUtlaka. cok.maddi sıkıntı var.ailesi yok bir.tek corap almadilar neden onlarin yuzunde kacyil onlarin borcunu odedik ailem dugunu yapti nisani yapti simdi zorda kalinca benim babamdan para ister tamamda o zaman neden hala ailenin hakkinda tek bir olumsuz cumle kurmuyorsun .. kiz kardesinin evinde iki gunden fazla kalamaz.. zihniyet az.cok bilinir yani engelli bir akrabalariyla.kesinlikle kinamiyorum multeci bir insani evlendirmisler. bu yuzden abisi.ile tartisacakken beni susturdu... zoruma gidiyor bakiyorum.insanalra aileler neler yapiyor seviniyor bebekleri icin kizim garip.gibi.dogum yaptim.kimse yoktu beni.ailem cok köklu degil ben sevmek. sevilmek kalabalik olmak icin evlendim ama konusmalarini dahi.anlamiyorum.
Hepsini gectim hayat boyle gecer.mi cok.kotuyum.ölümü dusunur.oldum.ailem bosan deyip sonra.cocuk kandirir gibi tam tersi dusunuyorlar surekli hak buluyorlar yani ben.sinir hastasi oldum resmen onada siddet uyguluyordum. ama artik her sey caresiz nefes almak aci verici. kizima bakip uzuluyorum. sevgisizlik buraya getirir mi diyorum siz deyin bana boyle hayat gecer.mi.kimseye anlatamiyorum inanin gorusleriniz cok.degerli.
Boyle hayat geçer mi? ilkim bu insan o yuzden bi sey bilemiyorum normali ne nedir ? o kadar umursamaz ve dusuncesiz ilgisiz ki.. sadece boyle yapamiyorum.
Edit korkuyorum bebekle nasil duzen kurarim kac ay olur insanlae neden bosanma yuzunden nasıl tayin isterim ? .. off
Arkadaslar biraz uzun olabilir.. pesinen diyeyim.cok ozlemini duydugum paylasmaya niyetlindigim bir konu zira cevremde beni anlayan kimse yok..
Ben 20 yasinda uzak bir yere tayin oldum orada kalacagim korkusu vesaire sevmistimde evlendim. nisan oldu ailesini ilk defa gorup vazgectim. ama ailem millet diye bastirdi ve bende belki sevdigim insanin ailesi gibi olmayacagini dusundum yazik etmek istemedim cinsel birseyler gecti tabi ama ayarinda ileri gitmeden ben ilk defa biriyle yaşıyorum bunlar gozume buyuk geldi tabii. neyse nikah oldu bir yerde aklimda kalmıştı vazgectim nisanlandim herkes biliyor diye.. yasadigim seyler beni itti sonra. dugun oldu ailesini gordum ve tum eksik parcalar yerine oturdu basimdan asagi kaynar sular döküldü o insan hic degismeyecekti. uzak bir yerde yasamaya basladik gorevlerden dolayi. tabi ben butun her seyi gorup mutsuz oldum hep oyleydim degismeyecekti kisimina açıklama yapayim baslarda neşeli konuskan insan gitti yerine.donuk.olu seninle muhattap dahi olmak istemeyen insan geldi isler.ciddiye bindiginden beri..
Hele bir terkedis hikayesi var yuzume tukurursunuz, sonradan birleşme oldu bir intikam hirsina aslinda tam unutmusken o yuzdende atlatamiyoruz.. cok aci cektim cunku.. aslinda ne oldugu belli ya bir mesajla ayrilan tayini ciktigi icin simdide oyle belki.?
Neyse.sevgili iken, butun hesaplari ben oderdim maas kartimi alip eksiye indirip aciklama dahi yapmadigi gunler.oldu nisanlanacakken babasina evlenmesi icin yardim yapti.. bana kredi cektirerek daha once babasinin borcu icin cektirmisti tum kardesleri kendi halinde ama.okumamis insanlar asagilamak degil niyetim.. ama baba param yok bile diyemiyor. Esimi buyuk bir sey saniyorlar. bende ileride beni cok sever diye yaptim babam alkolik 15 yasina kadar.sokaga atildik. o mevzu cok derin neyse. amacim birazcik ilgiydi. bosanmak istedim olmadi. ailem izin vermiyordu kendim cekiniyodum 2 yil.zindan oldu zehir zikkim babamin yasattigi günlerden daha aci tamam.dayak laf yok ama eve gelen olu gibi bi.adam.onun yuzunden turkiyenin bi ucunda yasanilan bi hayat. mobingler. aile ozlemi. ilgi sevgi bekleyişi.
Tamam dedim.tamam sen ol sen yap ailesine gittim.olan olaylara ragmen nobetlerden cikip evi temizledim yemek yaptim pencereyi actigimda yalnizlik pismanlik hissettim sustum en pis yerlerde calistim alt temizledim eve geldim agladim bir temizlik bile yapmazdi icinden gelerek ama benim korkumdan herseyi yapmak.zorunda.kalirdi o.donem.sesimi cikarmadim. hamilelik evet hamilelik o.olursa degisirdi ya neden degismesin ki insan evladi icin .. evet doktor seruveni basladi.
Tek basima mücadele iliski gunleri igneler sorunlar evet sonunda mucize geldi cok mutluydum ama dusuk korkusu.kaybetme korkusu hormonlar yatarak geçirme rapor izin o yine yoktu e ben senin icin senin istedigin gibi bir insan.oldum be adam !!! hani hani yine hayal kirikligi bekle sen olurdu iste. igneden ipliğine almaya calisirken sadece hayir diyordu yani gonulsuzdu bu arada çoğu seyi babam aldi ailesi hic bir sey yapmadi ama.her.zaman on.plandalar her yil gitmek lazim asla kulturlerini kabul.etmiyor buyuk sayiyor babasi emrivaki yapip geldi daha dogrusu surekli yalanlar.soyledi. onun yuzunden evde.kavga cikti ve benim babam bana vurdu hamileyken evet!!! olacak imkanimolan sey degildi. nasil oldu ne oldu bilmiyorum ama bebegim olmasa o el kalkamazdi engel olurdum. neyse onlar geldi eve ben tansiyonum dustu uzandim kalk gel dedi bana. bunun kavgasi aylarca surdu hic ince.davranmadi bebegime bir sey almadi supriz yapmadi video fotoğraf onu oksama sevme yine muhattap olamiyorduk nedense yani aslinda yumusak ama suskun soguk.fotosentezli hayat.
Bana ahlaksiz.diyordu hep en ufak.kavgada hamileyken eski arkadasimla .onceden bir mesajlasmayi gormus arsivden ta.kac.yil once... birr gun aradi beni agiza alinmayacak.kufurler saydi bebegine bir.sey.olacagini dusunmeden son hafta. ama bayagi agir kufur. sineye cektim bebegim icin ama hep icimde.kaldi dogumda.bile atlatamadim.asagilik hissettim. çocukluğumdanda aşağılik ..dogum.olsun kizima yazik dedim oldu. hic degismedi oysa degisirdi demi neden degismesin cani icin degisirdi. cok zor oldu olumden dondum hic bilemezdim altimi bile temizledi tamam ama ben pompa aliyorum karisiyor. sut icin bir seyler.istiyorum.almiyor dusunmuyor ben donemiyorum bile yemek yemiyorum bebegime bakamiyorum seni seviyorum demedi giderken helallesmedi hic yuzu gulmuyordu .. dogum yapincca survivor izledi doguma gidicem, karar asamasi Survivor izledi ailesinin hic yardimi yok.
Neyse 2 ay oldu memlekete geldik gorev cikti onada kaldik şimdi misil.misil uyuyor kizim hasta yalniz bakima muhtac hep ben varim tek bir konuda arastirma yazpmaz video fotograf bile duzenlemez aklınıza gelecek her sey arayip napiyorsunuz der o kadar uykudan onemli bir sey olmadi benimle konusmaz ne olursa olsun uyur. MUtlaka. cok.maddi sıkıntı var.ailesi yok bir.tek corap almadilar neden onlarin yuzunde kacyil onlarin borcunu odedik ailem dugunu yapti nisani yapti simdi zorda kalinca benim babamdan para ister tamamda o zaman neden hala ailenin hakkinda tek bir olumsuz cumle kurmuyorsun .. kiz kardesinin evinde iki gunden fazla kalamaz.. zihniyet az.cok bilinir yani engelli bir akrabalariyla.kesinlikle kinamiyorum multeci bir insani evlendirmisler. bu yuzden abisi.ile tartisacakken beni susturdu... zoruma gidiyor bakiyorum.insanalra aileler neler yapiyor seviniyor bebekleri icin kizim garip.gibi.dogum yaptim.kimse yoktu beni.ailem cok köklu degil ben sevmek. sevilmek kalabalik olmak icin evlendim ama konusmalarini dahi.anlamiyorum.
Hepsini gectim hayat boyle gecer.mi cok.kotuyum.ölümü dusunur.oldum.ailem bosan deyip sonra.cocuk kandirir gibi tam tersi dusunuyorlar surekli hak buluyorlar yani ben.sinir hastasi oldum resmen onada siddet uyguluyordum. ama artik her sey caresiz nefes almak aci verici. kizima bakip uzuluyorum. sevgisizlik buraya getirir mi diyorum siz deyin bana boyle hayat gecer.mi.kimseye anlatamiyorum inanin gorusleriniz cok.degerli.
Boyle hayat geçer mi? ilkim bu insan o yuzden bi sey bilemiyorum normali ne nedir ? o kadar umursamaz ve dusuncesiz ilgisiz ki.. sadece boyle yapamiyorum.
Edit korkuyorum bebekle nasil duzen kurarim kac ay olur insanlae neden bosanma yuzunden nasıl tayin isterim ? .. off
Ben Türkiye vatandaşı değilim turkle evlenmeme kimse razi olmadı ve evlenince yalnız kaldım! Benim pasaportlarima el konuldu oğlumu baba izinisiz yurtdışına cikaramam ve bunun için diye oğlum için diye 3sene dayandim bir gün artık dayanamadım ve çektim gittim yurt dışına pasaportumu ele geçirdim! Ordan boşanmak ama oğlumu alarak boşanmak için 6 ay uğraştım sonuç olumsuz ve çocuk hasretinden tekrar döndüm 6ay dayanmak kolay değildi ve çocuk için diye katlanmak zorunda birakildim! 2ci çocuğa gelince ben hamile kalayim diye uğraşmadim eşim uğraştı ne kadar kendimce gizli gizli korunsamda oldu !adam kanunende benen üstün bu ülkede bedenende
Ya bırak şimdi.Ben Türkiye vatandaşı değilim turkle evlenmeme kimse razi olmadı ve evlenince yalnız kaldım! Benim pasaportlarima el konuldu oğlumu baba izinisiz yurtdışına cikaramam ve bunun için diye oğlum için diye 3sene dayandim bir gün artık dayanamadım ve çektim gittim yurt dışına pasaportumu ele geçirdim! Ordan boşanmak ama oğlumu alarak boşanmak için 6 ay uğraştım sonuç olumsuz ve çocuk hasretinden tekrar döndüm 6ay dayanmak kolay değildi ve çocuk için diye katlanmak zorunda birakildim! 2ci çocuğa gelince ben hamile kalayim diye uğraşmadim eşim uğraştı ne kadar kendimce gizli gizli korunsamda oldu !adam kanunende benen üstün bu ülkede bedenende
Yani hamile kalınca aldiracak değilim kardeşi olur oğlumun dedim onu dedim siz bence yorum yapmayin sürekli hidetle cevaplayacaksaniz yeterince var zatenYa bırak şimdi.
Az önceki mesajında çocuguma kardeş olsun istedim diye yazmışsın.
Atandım diyorsun en pis işlerde çalıştım alt temizledim diyorsun o nasıl oluyorArkadaslar biraz uzun olabilir.. pesinen diyeyim.cok ozlemini duydugum paylasmaya niyetlindigim bir konu zira cevremde beni anlayan kimse yok..
Haklısın daha fazla yazmamam gerek.Yani hamile kalınca aldiracak değilim kardeşi olur oğlumun dedim onu dedim siz bence yorum yapmayin sürekli hidetle cevaplayacaksaniz yeterince var zaten
Ne maddi nede manevi destekcim var burda çalıştırmiyorda evde oturuyorum para yok yani ailemi dinlemeden 2ci kez geldiğim için artık ailem benle konuşmuyor kendi kendime planlar yapıyorum olmuyor! Boşanmak çok kolay ama ben çocuğumu almadan bosanmak istemediğim için zorluk çekiyorumhangi ülkeden geldin buraya, bedenen üstünde kanunen üstün mü bilmiyorum, paran varsa sağlam bi avukatla görüş bence, belki bilmediğin hakların vardır
Ne maddi nede manevi destekcim var burda çalıştırmiyorda evde oturuyorum para yok yani ailemi dinlemeden 2ci kez geldiğim için artık ailem benle konuşmuyor kendi kendime planlar yapıyorum olmuyor! Boşanmak çok kolay ama ben çocuğumu almadan bosanmak istemediğim için zorluk çekiyorum
ya evet bi an icimden nasil aticam bilemedim.. esime uyguluyordum kizima asla onceden kaldi oda simdi nötr yani artik caresiz kalinca.hata üstüne hata yapmışsın, bence bu evliliği devam ettirmekte hata olacak, keşke evlenme işin gücün de var kendi hayatına bak diye uyaran birileri olsaydı seni... hayır böyle hayat geçmez, sanırım depresyondasın önce bi doktora gidip onu hallet, şiddet uyguluyorum demişsin ama kime olduğunu anlamadım karışık yazmışsın umarım kızına değildir
Ben eşime şiddet uygulamak bir yana o kadar küfürüne rağmen kötü bir kelime edemedim bence seniki rahatlık gibi geliyorya evet bi an icimden nasil aticam bilemedim.. esime uyguluyordum kizima asla
Merhaba okuduktan sonra kendi yaşadıklarımla karşılaştırma yaptım! Dayak yok küfür yok kısmı bana güzel geldi ben 15 haftalik hamileyim ve dayak yiyorum ağzına alınmayacak küfürler duyuyorum ve hep tersleniyorum 7 senedir aynı şey bir oğlum var sırf ona kardeş olsun diye 2.hamilelik istedim bence senin durumun daha iyi şükür et !ne diyeyim bilmem artık bu hayat kolay değil bir çıkmaz içindeyim bende..
Ben kaç kez polise gittim kadın sığınma evine başvurdum telefonla aradim olumlu sonuc alamadim burda Bodrum'da hiçbir sosyal hizmet düzgün iş yapmıyor sanırım! Yada ben tc vatandaşı olmadığım için engeller varya tabii ki paran yoksa ailen destek değilse çok zor ama böylede nasıl ömür geçireceksin ailenle konuş bence boşanıcam ama çocuğumu almam lazım diye, yani bunlar içinde ilk önce haklarını yapabileceklerini detaylı öğrenebilmen lazım, ya da konu komşu arkadaştan yardım isticeksin dicem de, yardım etmeye pek kimse yanaşmaz bu gibi konularda.. 183 sosyal yardım hattı var işe yarar mı acaba arasan, eşine haber verirlerse daha kötü de olabilir, kadın dayanışma derneklerine falan git istersen belki bi yardımcı olan çıkar
Yani rahatlik batti mi diyorsunuz hahaa :) kezzapla yakmiyorum bende cimciklemek falan yani o kadar yalnizdim ki su.an degil olmadi bunlar.ondan bir sey goreemedikce. ki ona bile sessiz sakin yani hayatı kisiligi o.Ben eşime şiddet uygulamak bir yana o kadar küfürüne rağmen kötü bir kelime edemedim bence seniki rahatlık gibi geliyor