canım okuyunca çok üzüldüm ya herkesin kendine göre dertleri var ama senin durumun baya zormuş yine iyi sabrediyorsun.Ben evli değilim ama nacizane fikrim kendine daha fazla eziyet etme, tabi bi karar alacaksın iyi yada kötü bunun garantisini kimse veremez ama bu kararsızlık ve içinde bulunduğun durum seni yer bitirir. İyi düşün diyeceğim kurtarılabilecek bir ilişkiyse dene ama senin aklında gönlünde soğumuş bu adama karşı, eşinde bi takım sorunlar var gibi al karşına açık açık konuş sonra aklında acaba diyebileceğin bi nokta kalmasın. Ama hiçbirşeye mecbur değilsin, çevreyide çok fazla takma derim, insanlar senin yaşadığını anca görür, duyar yorum yaparlar; hissetmezler,yaşamazlar onlara bu hakkı verme.
kızlar bır sey daha sormak ıstıyorum. ben mutsuz oldugumu bu durumların benı nasıl yıprattıgını eşime anlatmak ıstıyorum ama emınım kı anlatamayacgım hemen aglamaya baslıyorum ve ıcımdekı her seyı asla soyleyemıyorumkorkuyorum tartısma buyur kotu seyler yasarım dıye. aslında sessız sakındır ama ben sıkıldım ayrılmayı dusunuyorum dersem ne tepkı verır napar bılmıyorum. kadın cınayetlerı vs hep gore okuya korkular kapladı ıcımı ıyce. esım askerıye mensubu silahı var yapmazz bılıyorum ama ya bı anlık sınırle offffffff ona da yazıp,ben bır sure kafamı dınlıtcem deyıp bıyerlere mı gıtsem napsam ben ya
aslında karşına alıp konuşabilsen, içindeki her şeyi söylesen çok iyi olur.ama sakin ve akıllıca davran. herşeyi güzel güzel, en özenli kelimeleri seçerek anlat. ayrılmak istemenin nedeni olarakta sıkıldım deme , sağlığının boozulcağından endişe etiğini söyle mesela. korkularında haksız sayılmazsın dediğin gibi neler okuyoruz.bir de silahı varmış. onun için özenli, sakin konuş diyorum. çok damarına basıcak şeyler söyleme yada tehditvari konuşma.psikologtan yardım almayı düşünmen çok iyi fikir. kesinlikle böyle yap derim hatta görüştükten sonra eşinle konuş o seni daha güzel bi şekilde yönlendirebilir. bu arada hangi şehirdesin ? eğer ankaradaysan sana uygun fiyatlı psikolog önerebilirim
canım son kararımı verdım bende once psıkolaga gıdıp sonra konusucam bursadayım ben
Sizin için çok üzüldüm. Bana kalırsa bu şeylere katlanmak zorunda değilsiniz. Kimsenin ne diyeceğini düşünmeyin. Yeni bir hayat kurmak eğer eski hayatınız çok kötüyse hiç de zor olmaz. Bence eşinizin bir çok psikolojik sorunu var. Sorun evliliğinizde değil onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?