ÇOK MUTLUYUM CANLAR AMA KORKUYORUM

Bundan sonraki hayatınız huzurla mutlukla geçsin sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Bazen hafiflemek, seni aşağı çeken yüklerden kurtulmak lazım bir yolunu bulup sonrası zaten çorap söküğü...

saol camın benim evet uzun zaman oldu yazmayalı sen nasılsın iyisin belli evin çokk güzell olmuş canım sağlıkla otur.Ben hamileliktenmidir nedir hep uyuyom çok uykum geliyo vitamin hapları verdi doktor bilmiyom neden uyuyom bide bişi sorcam kızlar hamilelikte tsh düşük çıkıyo benimde düşük çıktı ilaç vericekmiş doktorum.Bida bişi sorcam amino sentez ne doktor yapalım demedi yaşımdan dolayı korkuyorum çocuğa bişi olurmu bu testlerde çokk soru sordum dimi ama bilen biri inşallah yazar opüyorum seni

çoook mutlu olun bebbişinizide sağlıcakla alın kucaığınıza ablalrınzılada sakın ama birdaha görüşmeyin

çok mutsuzdum evet kaynanam saygısız biri biz yatarken uyurken yatak odamıza girerdi hiç çekinmeden ben utanırdım eşimde sonunda patladı biz uyurken girme diye bağırdı yani bizi hiç yanlız bırakmak istemezdi

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Sizin adınıza çok sevindim.
Darısı diğer acı çeken kadınların başına inşallah.
Rabbim tüm Kalbi güzel kadınlara mutluluk huzur versin :)

bundan sonrası siz ve aileniz için hayırlı olur inşallah. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Tebrik ederim sizi! Evi terk etmeye cesaret etmeniz onu resmen aklını başına almasını sağlamış. Erkeklerin tek sorunu bu zaten kaybetme korkusu yok çünkü gidemez diye düşünüyorlar:)
Rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin,o kadar duygulandım ki okurken. Hala gözüm dolu dolu yazıyorum :)

Helal olsun. Azimle gelen mutluluk. Adetin 20 gün geçtiğini unutacak kadar mutlusun. Maşallah... Gelişmeleri yazın, haberimiz olsun.

Öncelikle inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci yasarsin ablam. İnşallah mutluluğun uz daim ve yuvaniz şen olur meleginizle.

Yasin kaç olursa olsun bütün hamileliklerde riskler vardır. Dr bize bile tonla şey saydı. Testler cart curt istedi amniyosentez falan. Ama ben girmedim o testlere. Çünkü biliyorum ki o rakamlar asla %100 doğru değil.

Ve maddi olarak da maliyetli bu testler. Allah’ın sana nasip etmiş melegini, strese girmeden sakin bir süreç yasaman bebeğin için de çok önemli. Çünkü oda hissediyor.

Ben bu aşamaya gelene kadar çok ağladım. Korkudan tabi. Ama sonra bi baktım günler gelip geçiyor. Ve maşallah oğlum artık kocaman adam oldu içerde

Bolca dinlenmene bak. Tavsiyem yoğurt yiyebildigin kadar tuket. Çünkü çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…