Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇOK MUTLUYUM CANLAR AMA KORKUYORUM
- Konu Sahibi Ahben1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesinhayırlı geceler canlarım arkadaşlarımm beni bilen bilir önce kendimi hatırlatayım 20 yıllık eşimden evimden kaçtım ayrıldım.Sonrası tam bir mücadele kaymakamlığa gittim iş istedim bir nevi yalvardım iş buldular bana işe başladım küçük bir daire tuttum gündüz işime gidiyorum gece boncuk işi yapıyorum 2 kuş bir kedimle çok şükür mutlu bi hayat kurdum kendime.Ailem annem hasta ablalarım istemediler beni gelme dediler kocalarından kıskandılar dulsun ardık dediler.Çok ağrıma gitti kızlar çok ben ayakta durmaya çalışıyorum ablalarım bana böyle yapması bir daha gitmedim evlerine aramadım sormadım .Eşim buldu beni evime geldi konuştuk beni köye götürmeye çok uğraştı annesine hizmetçi lazım tarlaya işçi hayvanlara bakıcı neyse. gitmedim ayrılcam dedim uzatmayalım dedim kabul etmedi ayrılmam senden dedi beni takip etmiş hep ev sahibimle tanışmış konuşmuş .Kızlar eşim bana hiç sevgisini göstermedi yada hep annesi vardı yanımızda gösteremedi bilemiyorum.Evden ayrılışımın 5 ayında konuşmaya bir nevi çıkmaya başladık kızlar ben hiç bunları yaşamadım bana güller getirdi hafta sonu sinemaya gidiyoruz kafelere gidiyoruz ilanı aşk ediyor seviyorumlar ben şok kızlar ee bee yahuu adam bunları bana neden daha önce yaşatmadın yapmadın hoşuma gitmeye başladı bu gezmeler bana artık beni eve almıyacakmısın dedi hiç almadıştım beni eve bırakıyor kendi evine gidiyor köye vayy be merkezden köye taksi tutup gidiyormuş .Sonra nemi oldu yemeye gittik eve geldik içeri aldım oturduk konuştuk allah beni affetsin yakınlaştık itiraf ediyorum özlemişim onu eşim benim ilk ve terk erkeğim sabah oldu ben işe o işine gitti.Kaynanama gelince bir kez geldi konuştuk kaçak neden böyle yaptın işler duruyor ben hastayım oğlum hep burda elinemi aldın oğlumu buraya gelmesini istiyorsan avcunu yala oğlumu sana yedirmem dedi.Ben senin oğlundan kaçtım senden kaçtım bir gün yüzü göstermedin oğlun bana en ufak bir şey alır hemen gelip alırdın beni kovmakla tehdit ederdinnasılsa gidecek yeri yok ne yaparsam yaparım dedin bütün ev tarla hayvan işini bana yaptırdınevin hizmetçisiyim ya ben yeter artık bıktım dedim ve gitti.sonra eşim şehirde ev tuttu komşuculuk oynadık bi zaman şimdii bennnnn HAMİLEEYİMM kızlar inanamadım yani inanmadım adetimin geçtiğinide unutmuştum 20 gün kadar geçmişti doktora gittim hamilelik aklıma gelmiyor eyyvahh menapoza giriyorum dedim kan tahlili istemedi hemen ultasona soktu güm gümm gümm sesler geliyo yeminlen size birrr bağırışımm vardı hastanede doktor bile şaşırdı nasıl bağırıyorum mucizeemmm gelldinmii banaaaa annemmm doktorum bayandı resmn benimlee ağladı ben bi vakit kendime gelemedim bacaklarım tutmadı yaşım 41 risklerim var konturollerimi aksatmıyom ama korkuyorum kızlar elim karnımda geziyom işten çıktım eşimin ağzı kulaklarındaa beraberiz ve ben çokk mutluyumm.Rabbim bana bu güzeliği yaşattınya ne diyemki dua ediyorum hep.Demem o kii ben ilk okul mezunu kimsesiz ve yanlız bi kadın olarak hayatımı değiştirebildiysem 1 sene içinde kendime saygımı öz güvenimi bulduysam karşındaki kişide ona göre davranıyor bunu öğrendim.İşte böyle hanımlar rabbim gölünüze göre veriyor yeterki sabır ve mucadelenizi bırakmayalım.Hakınızı helal edin kızlarr bayaa uzun olmuş.ben hepinize dua ediyorum rabbim hayırlı dileklerinizi versin insallah.allaha emanet olun. hayırlı gecelerr
inşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :) ama durusunu çok beğendim hep böyle dik ve güçlü dur senın gıbı kadınlara çok ıhtıyacı var bu toplumun.olup düşüyordu hiç çocuğum yok bu ilk olucak rabbim nasip ederse
saolun inşallah her şey bundan sonra çok güzel olucakinşallah canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :) ama durusunu çok beğendim hep böyle dik ve güçlü dur senın gıbı kadınlara çok ıhtıyacı var bu toplumun.
amin saolun rabbim herkesin gönlüne göre versinAllah bozmasın diyelim..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
inşallahh saolunAllah bozmasın diyelim..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
amin saolunSizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dilerim bebeğiniz de sizin gibi savaşçı olsun... Mutluluklar
amin saolunCok duygulandim. İnsALLAH her zaman bogle mutlu olursunuz
ayıpmı oldu acaba ne bileyim içimi dökmek istedim ayıp olduysa affedin napim eşimi ööküü.. seviyorum oda beni seviyormuşki istediklerimin hepsini yaptı rabbime şükürBelki de o koyde yasadiginiz stresten olmuyordu ordan kurtulunca oldu.
Esinizi yola getirisiniz cok guldurdu beni
şu an çok mutlu ve bana karşı temkinli korkuyor bırakırım yine diyeİnsallah çocuk olunca eşin eski haline dönmez ve pişman olmazsın.
Amin inşallah canıminsallahh rabimmm versin tez zamanda ikiz üçüz bebekler
teşekkür ederim