ÇOK MUTLUYUM CANLAR AMA KORKUYORUM

o maalesef düştü yani 5 düşük yaşadım evliliğimde
bi de ben kendimi hiç korumadım koruyamadım köyde yaşayanlar bilir hayvan bakımı tarla ev işi hep benim üzerimdeydi ben hep çokk çok ağır kaldırıyordum çuvalları yükleniyordum buğday çuvalları odun kır taşı belim ağrıyordu hamile kalıyodum ama keseye düserken düşüyordu ondanmış düşüklerim ağır kaldırmaktan şimmdi hep yatıyom dinleniyom şükür ama bazen belimm kopuyor sanki sonra geçiyor

Çok mutlu oldum sizin adınıza. Minik mucizeniz hayatınızı istediğiniz yönde değiştirsin hep mesut olun inşaallah

demek ki stresten gerginlikten sinirden çocuğun olmuyormuş. çok sevindim adınıza allah mutluluğunuzu daim etsin

Ablacım ne güzel bitti öyle konunun sonu sağ Salim kavuş inşallah bebeğine.bu noktaya gelmişken eşin isteklerini kabullenmişkende sakın geri adım atma agırlıgı koy herzaman.kaç haftalıksın bende hamileyim.doktorun gereken vitaminleri ilaçları veriyor zaten.bazı haftalarda gereken testlerde var onlarıda ihmal etme.çok mutlu ol inşallah

:) sagolasin cok

Hakilelik uyku yapar asabiyet yapar gepsi normsldir:) aminosentez bebegin kesesinden su alip saglikli mi degil mi diye inceleme islemi doktor onerdi mi onermedi mi

Allah tamamina erdirsin. Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alin ins. Hepiniz birlikte saglikli mutlu yillariniz olsun.

Sonuna kadar çok merak ederek okudum :) çok mutlu oldum adınıza. İnşallah her şey çok daha güzel olur, bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :)

Yaa inanmıyorum çok güzel canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmenizi nasip etsin. Kaynananda hasetinden çatlasın inşallah. Eşinle bebeğinle bundan sonra her şey çok güzel olur inşallah. Ayyy çok güzel çokkkk

ne kadar guclu bır kadınsınız
ne kadar ıyı bır orneksınız kadınlar ıcın
ve Allah sızı ne kadar guzel mukafatlandırmıs...

:) sagolasin cok

Hakilelik uyku yapar asabiyet yapar gepsi normsldir:) aminosentez bebegin kesesinden su alip saglikli mi degil mi diye inceleme islemi doktor onerdi mi onermedi mi
canım doktor önermedi ama ben evhamlıyım işte yaşımda varya ondan şimdilik herşey yolunda sağlıklı diyo doktorum

vaaay be bari bu zamandan sonra çok mutlu olun tebrikler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…