amin canımm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahOkurken ağladım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eşinle de ömür boyu cok mutlu ol inşallah
Eşinle senelerce cocugun olmadimi :) yani gercekten bu bir mucize hayirli olsun
evett rabbiminn mucizesiiiEşinle senelerce cocugun olmadimi :) yani gercekten bu bir mucize hayirli olsun
köy hayatı bitti benim için eşim şartlarımı çok şükür kabul etti gözümün içine bakıyor şükürler olsunAaa nasil guzel bitti yazinin sonu, ben de burada okurken şaşırdım
Hayirli uğurlu olsun. Saglikla alin kucaginiza. Ama bebegin olmasi eski hayatinizi tekrar kabullenmenize sebep olmasin lutfen. Onca mucadele bosa gitmesin, kocaniza (ya da eski esinize ya da sevgilinize, ne desem bilemedim:) ) sartlarinizi kabul ettirin.
aminn sağolun inşallahSabr etmişsin Rabb'im karşılığını vermişRabb'im evladınızi size bağışlasın omur boyu huzur mutluluk versin inşaAllah
aa canımmmm canımmmm hayırlısı inşallahh sağlıklı olsunn daaKomik ve tatlı bi hikaye Allah kucağınıza sağ sağlım getirsin bebişinizi. Neden bilmiyorum içimden erkek diye geçti
Aaaaaaaaaaaa A Ahben1234 inanmiyorum! Seni uzun zaman takip ettim ne yapiyorsun ne haldedin diye! Nasil sevindim anlatamamm!!! İnsallah rabbim saglicakla bebegini kucagina almayi nasip eder. Esin de insallah artik akillanmistir kiymetini bilir, sen herseyin ustesinden gelebilen kadinlardansin kimseye ihtiyacin olmadigini kanitladiginda esinde degerinin farkina varmis sahane olmus:) cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?