- 28 Eylül 2024
- 1.225
- 3.380
- 48
- 30
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Niye kudurayım kız suratın çok erkeksi hshshshd
Kim ya? Paylaştığı kişi ünlü mü?Paylaştığı kişiye bak shhshshsj kadın haftalık çağlayan ziyareti yapıyor shjsjsjs
Seni neden kıskanayım ushshshs 90-60-90 vücudum var suratım bebeeeek gibi seni kıskan kudur shhsdjjd
Mermad senden özür diliyorum lanMerve öyle kapak sözler atmakla olmaz cevap olarak akrostiş bekliyorum görelim hünerlerini bu güzelliğinin yanında şairlik yoksa şok olurum kejdkdkdk
Merve öyle kapak sözler atmakla olmaz cevap olarak akrostiş bekliyorum görelim hünerlerini bu güzelliğinin yanında şairlik yoksa şok olurum kejdkdkdk
AyMermad senden özür diliyorum lan
+1Mermad senden özür diliyorum lan
Gündüz yazdığım mesajlara geri gidip gidip alıntılamak.. bu nasıl bir işsizlik arkadaş. üşenmeden instagramdan söz ss alıyor ya da böyle bir arşivi var shhsshshhs
Dilan Polat'in sözünü paylaşmış ya yukarıdaKim ya? Paylaştığı kişi ünlü mü?
Gelen gideni aratıyorsa,merve karanfil gidince gelecek olan kişiyi tahmin bile edemiyorum…+1
mermad reis diyeceksiniz artık.
Gelen gideni aratıyorsa,merve karanfil gidince gelecek olan kişiyi tahmin bile edemiyorum…
Aaa yine içeri alıyorlardı en son onu.Dilan Polat'in sözünü paylaşmış ya yukarıdabana göre ünlü değil
Aaa yine içeri alıyorlardı en son onu.
Dilan Polat'ı da kanaat önderi gibi görüp sözlerini özlü söz gibi paylaşmazsın ama ya.
Bu sefer yirtmislar galiba ahshhshshshAaa yine içeri alıyorlardı en son onu.
Dilan Polat'ı da kanaat önderi gibi görüp sözlerini özlü söz gibi paylaşmazsın ama ya.
Yazık kim bilir ne hastalığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?