• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden fotoğrafımı kullanıyorsun bu hakkı sana kim verdi bak benim giydiğim ayakkabı bile olamazsın öyle hiçsin yani
Bu hakkı bana sen verdin merve,özelden atsaydın fotoğrafını asla ifşa etmezdim ama zaten milyonlarca insan fotoğrafına erişecek sorduğun sorudan dolayı.Galerimden siliyorum korktum biri görürse aşık olur sana.

Çocuklar çok şekerler. Benim lüle saçlarım var, nadiren de olsa fönsüz çıkıyorum. Kıvırcık kullanmayı sevmiyorum niyeyse işte insan kendinde olanı teper. :KK53: Geçen bir kız çocuğu bana dikkatli dikkatli bakıyor, o gün de kıvırcık çıkmıştım. Sırada bekliyoruz, geldi montuma dokundu. Saçına dokunabilir miyim dedi. :KK53: Annesi kızdı bir anda, ben de sorun yok dedim. Merak etmiş dokunsun dedim. Annesi düz saçlıydı bu arada. Evde olmayan dikkatlerini çekiyor sanırım.
😂😂 Öyle galiba ama gerçekten guzelden anlar çirkin bir sarışına yüz vermez 😂 Ruslar gözdesi iri memeli beyaz tenli sarışınlar da ilgi alanı😂

Bu hakkı bana sen verdin merve,özelden atsaydın fotoğrafını asla ifşa etmezdim ama zaten milyonlarca insan fotoğrafına erişecek sorduğun sorudan dolayı.Galerimden siliyorum korktum biri görürse aşık olur sana.
kıskandığın için bu kadar ugrasıyorsun haklısın sen ben gibi olamazsın

tamam

Eklentiler

• IMG_4052.webp
    IMG_4052.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 41
Geçen sene trolün biri bana dava açtı, ne dediğimi harırlamıyordum bile. Meğer bunlar avukatlar ile organize şekilde çalışıyormuş, yok yere 18000 lira ödedim ve yaşadığım streste çabası. Merviş millete bu kadar sallarken neyine güveniyorsa artık 😃
Çünkü bilmiyo bişey, hayattan bihaber yaşıyor. Ama onlar beni sinirlendirdi deyince hakim davayı düşürecek sanıyor.

Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Cidden sen kafa buluyosun yada burdan seni takip edip İnfluencer falanmi olmak amacın no no senden olmaz

Tutuklamazlar ama dosya masraflarını öder, hagb alırsın. Kocanla aran açılır, kayın aileye komşulara yıllarca yetecek erzak çıkar, çitler dururlar karşına geçip.
açtığım dava 3 yıldır sürüyor hemen kurguya başladı Allahım ya sabır

kıskandığın için bu kadar ugrasıyorsun haklısın sen ben gibi olamazsın
KISKANIYORLAR

M eğer herkes kıskanıyormuş güzelliğimi
E vlendiğim birinci kocam bile kıskandığı için boşadı beni
R azı gelemiyorsunuz ben de olan sizde yok değil mi ?
V ana doğu görevine gidince kıskanır mı van kedisi
E vime gelen lojman komşularım burnuma estetik harikası dedi

K adınlar klubü üyeleri bırakın peşimi
A artık mahkemeye mi verisiniz beni
R osa,mermad,katbin ruhu,led bir ve diğerleri
A yakkabım bile olamazsınız ki
N e yapayım buda güzelliğimin kaderi
F arkında mısınız soktuğum kapak laflar bile çok iyi
İ nanın veya inanmayın tüm dünya kıskanıyor beni
L ojmanda gün var yardım edin gari

Şair : Mermad

KISKANIYORLAR

M eğer herkes kıskanıyormuş güzelliğimi
E vlendiğim birinci kocam bile kıskandığı için boşadı beni
R azı gelemiyorsunuz ben de olan sizde yok değil mi ?
V ana doğu görevine gidince kıskanır mı van kedisi
E vime gelen lojman komşularım burnuma estetik harikası dedi

K adınlar klubü üyeleri bırakın peşimi
A artık mahkemeye mi verisiniz beni
R osa,mermad,katbin ruhu,led vis ve diğerleri
A yakkabım bile olamazsınız ki
N e yapayım buda güzelliğimin kaderi
F arkında mısınız soktuğum kapak laflar bile çok iyi
İ nanın veya inanmayın tüm dünya kıskanıyor beni
L ojmanda gün var yardım edin gari

Şair : Mermad

Eklentiler