Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadını korkuttunuz kaçtı şurda iki eğleniyoduk

Memlekette bir yerlerde, bir şekilde zorbalığa maruz kalmamış, travması olmayan bir insan bulun getirin bana lütfen. Nadirdir güllerle bezeli yollardan geçenler. İnsan biraz kendinin farkına varır, başına gelen türlü şeylerden, söylenenlerden ne bileyim bir yerde bir aydınlanma yaşar. Ama bazı insanlar böyledir, zorbalanmaları filan hikaye, travmaları başkalarına mağduru oynamaya bahanedir, hırslarını, öfkelerini çıkarabilecekleri adres olarak görürler diğerlerini, her şeyde kendilerinde hak bulurlar. Ne akıl yürütürler, ne meziyet kazanırlar. Bunun neresine üzüleceksin? Bundan ibret alınır. "Allah ıslah etsin" denir ancak.

Bak maks 10 bin ödermişsin, öyle dediler hfhdh ulan şapşalak kendini silince bulunamadığını mı sanıyosun

Çok haklısınız ben ilk eşi çirkin diyerek zorbalık yaptı sanarak dedim çünkü güzellik takıntısı çok uçlardaydi. Ama yazınız öyle açık ve net ki teşekkür ederim. Amin inşallah

Çok haklısınız ben ilk eşi çirkin diyerek zorbalık yaptı sanarak dedim çünkü güzellik takıntısı çok uçlardaydi. Ama yazınız öyle açık ve net ki teşekkür ederim. Amin inşallah
Haksiz da değil adam
Kadinin ruhu dehşet çirkin.
O da suratına sirayet etmiş demek ki.

Kac saattir surda dur durak bilmeden cirkeflesti yahu kinamiyorum kinamiyorum Allah sokakta bile karşılaştırmasın denilen cinsten. Düşünün böyle akrabanız, komşunuz falan olduğunu. Tobe Allahim tobe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…