Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsmi cismi var elimde yarın birilerine sordururum

Aaa ciddi misin, şoke oldum Çok geçmiş olsun

Eklentiler

• IMG_4050.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
Bı foto alabilir miyim oğlum istiyor da ( yaş 5)

Vay be millet ne kadar rahat şaşırtıcı..

Benim 5 yaşındaki bebe sarisin kız görünce ağzı bir karis açık bakıyor esmer anasından utanmadan
Çocuklar çok şekerler. Benim lüle saçlarım var, nadiren de olsa fönsüz çıkıyorum. Kıvırcık kullanmayı sevmiyorum niyeyse işte insan kendinde olanı teper. Geçen bir kız çocuğu bana dikkatli dikkatli bakıyor, o gün de kıvırcık çıkmıştım. Sırada bekliyoruz, geldi montuma dokundu. Saçına dokunabilir miyim dedi. Annesi kızdı bir anda, ben de sorun yok dedim. Merak etmiş dokunsun dedim. Annesi düz saçlıydı bu arada. Evde olmayan dikkatlerini çekiyor sanırım.

Oyy benim kızım bonus kafa :)
Okulda adı saçı güzele çıktı hshs.
Veli toplantısına gittim biyoloji hocası ya özel bir soru sormak istiyorum sacina ne kullanıyorsunuz dedi :))

aynen hemen beni tutuklarlar
Tabii ki şafak baskını yemiyorsun. Karakoldan aranıyorsun ifadeye çağrılıyorsun. Sen ifadeye tüm uyarılara rağmen gitmezsen, o zaman ekip arabasıyla kapına geliyorlar. Öyle bir durumda hemen git ifadeni ver.

Son düzenleme:
Oyy benim kızım bonus kafa :)
Okulda adı saçı güzele çıktı hshs.
Veli toplantısına gittim biyoloji hocası ya özel bir soru sormak istiyorum sacina ne kullanıyorsunuz dedi :))
Benim anneciğim de kıvırcık saçtan anlamadığı için kuru kuru tarardı, o da bir güzel kabarırdı. Teni beyaz bir siyahi saçı hayal edin. Çocukluğum öyle geçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…