• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
images (1).webp
Şöyle bir olgunluk gösterir misin, sanmam.

Elindeki telefonu bir kere de faydalı bir şeye kullan aç gogılı hakaret ve tehdit davalarına bak, bi çık o instadan tıktoktan. Bazı adamlara hak vermeye başladım, herkes her yere girmemeli, şöyle kocam olsa çoluk çocuk gözüm görmez, çatır çutur boşardım.

Elindeki telefonu bir kere de faydalı bir şeye kullan aç gogılı hakaret ve tehdit davalarına bak, bi çık o instadan tıktoktan. Bazı adamlara hak vermeye başladım, herkes her yere girmemeli, şöyle kocam olsa çoluk çocuk gözüm görmez, çatır çutur boşardım.
İlki ondan bosadi zaten.

Peş peşe dava celpleri gelince duracak bence. İşte o zaman da geç olacak.
Boş ver kuzum kocası düşünsün gerisi onların bileceği iş.
Muhtemelen adam dağda taşta görev yapıyor.
En azından kendi mesleği ile de alakalı sıkıntı yaşarsa hesabını soracağı yer kk değil salla gitsin.

Boş ver kuzum kocası düşünsün gerisi onların bileceği iş.
Muhtemelen adam dağda taşta görev yapıyor.
En azından kendi mesleği ile de alakalı sıkıntı yaşarsa hesabını soracağı yer kk değil salla gitsin.
Orwell'dan Kafka'dan falan alıntı yapıyor koşşş :)

Bizde bunu düşündük, bizzat kendisi çıktı. İsmiyle soyismiyle fotoğrafıyla buraya kaydolmuş. Hatta biri yazdı bulunan sosyal medyadaki hesabına, kendisi de zaten aynı nicki verdi; aynı üslupla, hakaret ederek yanıt vermiş. Hatta kızcağız ses kaydı atmış, sesiyle de alay etti; sesin teyze gibi diyerek. Kaldı ki, eşinin hesabı da bulunuyor. Hangisi daha kötü bilemedim.
Olayı çözemedim ben? Ne oldu bu kadar? Bence bu kişi fake yani bu fotodaki ve addaki kişi bu kişiye bir şey yapmış acısını her yere ifşa ederek çıkarıyor gibi geldi bana

Öyleyse de dava hasebiyle belli olur zaten.

Hem güzellik yok hem zırnık akıl yok.
Geçen sene trolün biri bana dava açtı, ne dediğimi harırlamıyordum bile. Meğer bunlar avukatlar ile organize şekilde çalışıyormuş, yok yere 18000 lira ödedim ve yaşadığım streste çabası. Merviş millete bu kadar sallarken neyine güveniyorsa artık 😃

Geçen sene trolün biri bana dava açtı, ne dediğimi harırlamıyordum bile. Meğer bunlar avukatlar ile organize şekilde çalışıyormuş, yok yere 18000 lira ödedim ve yaşadığım streste çabası. Merviş millete bu kadar sallarken neyine güveniyorsa artık 😃

Eklentiler

• IMG_4049.webp
    IMG_4049.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 29
ben durduk yere kimseye bir şey demedim önce kendisi söyledi hiç kusura bakmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back