- 14 Haziran 2019
- 15.208
- 75.149
- 598
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Zorla “kadın kadının kurdudur, kıskançlar” dedirteceksin zorlaMerve ben senin yerinde olsam KKya foto atıp durmam artık, anla ki o istediğin mikemmelsin tanrıçasın, gözümüz kamaştı laflarını duyamıycaksın bizden, salsan mı?
Ben denize giderken giyiyorum böyle konbini çıkarması giymesi kolay oluyorTamam sen daha iyi yapıyorsundur eminim
Kurdusudur oZorla “kadın kadının kurdudur, kıskançlar” dedirteceksin zorla
Hahhahahhshdhhdbdhdnnd ay
Tesettürle dalga geçmende pes yani kanka kendi çöplüğünde ötermisinBen denize giderken giyiyorum böyle konbini çıkarması giymesi kolay oluyor
Sende kendi çöplüğünde oyna hadiHahhahahhshdhhdbdhdnnd aybu kadar durum özeti olamazdı
Duyar kasma kadın üstündeki elbise sıradan penye elbise demiş. Öyle çok vaov bir kombin değil, pamuklu elbise yaniTesettürle dalga geçmende pes yani kanka kendi çöplüğünde ötermisin
Mükemmel bacım modu bitti, mağdur bacım modu açıldıTesettürle dalga geçmende pes yani kanka kendi çöplüğünde ötermisin
Hahhahahhshdhhdbdhdnnd aybu kadar durum özeti olamazdı
İnşallahMazeretin var belli belli anladık onu forumda, Allah şifa versin
Merve ben senin yerinde olsam KKya foto atıp durmam artık, anla ki o istediğin mikemmelsin tanrıçasın, gözümüz kamaştı laflarını duyamıycaksın bizden, salsan mı?
Eee aslan kardeş o zaman neden şüşko muyum güzel miyim ben neyim diye bize soruyosun? Madem umrunda değil güzel olmadığın gibi biraz fazla iri kıyımsın. Beni kesin döversin meselaİnşallah
Eee aslan kardeş o zaman neden şüşko muyum güzel miyim ben neyim diye bize soruyosun? Madem umrunda değil güzel olmadığın gibi biraz fazla iri kıyımsın. Beni kesin döversin mesela
Ya sapır, olm sabah akşam gelip nasılım diye ben mi soruyorum sabrımı mı sınıyosun sen benim bxbxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?