Çok mu kadın kadınım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konularda yorum yapamiyorum, anlayamiyorum cunku.Bu tipte kadin da cok. Mesela Oyku owl diye bir internet unlusu var, erkek oldugunu ogrenince sok gecirmistim.
Vallahi bende gecen gun bi fenoya denk geldim, cok cirkin bir kadin zannettim, meger transmis, isin daha da kotusu video translarin anlayabildigi bir erotik videoymus, midem bulandi.

(Kadin / adam giyinikti, bi sandalyenin arkasina durmus, ellerini sandalyenin omuzlarina koymustu, aciklamasinda da anlayan anladi gibi birseyler yaziyordu)

Arkadaşlar fazla mı kadınsıyım yaşıma göre büyük görünmek rahatsız ediyor 23 yaşındayım ama çevremde abla diyen çok oluyor bu durumdan çok rahatsız oluyorum çok mu kadın kadınım biraz daha genç kız gibi olmak istiyorum, aşağıya foto bıraktım
Ya ironi falanmi ciddi mi bu konu gerçekten ciddi soruyorum

Vallahi bende gecen gun bi fenoya denk geldim, cok cirkin bir kadin zannettim, meger transmis, isin daha da kotusu video translarin anlayabildigi bir erotik videoymus, midem bulandi.

(Kadin / adam giyinikti, bi sandalyenin arkasina durmus, ellerini sandalyenin omuzlarina koymustu, aciklamasinda da anlayan anladi gibi birseyler yaziyordu)
Yok ben diğer konularina da baktım fake degil sanırım çünkü sürekli estetikle uğraşmış burun yaptirip sormus vs vs çocukluktan beri sanırım görüntüsü ile ilgili elestirilmis ciddi psikolojik sorunu var gibi duruyor Allah cidden yardimcisi olsun tüm konuları da fotolu zaten kiminde burnumla dudugamin arasi cok acik kiminde burnum cok kötü kiminde omuzlarim vs diye konulae acmis

Yok ben diğer konularina da baktım fake degil sanırım çünkü sürekli estetikle uğraşmış burun yaptirip sormus vs vs çocukluktan beri sanırım görüntüsü ile ilgili elestirilmis ciddi psikolojik sorunu var gibi duruyor Allah cidden yardimcisi olsun tüm konuları da fotolu zaten kiminde burnumla dudugamin arasi cok acik kiminde burnum cok kötü kiminde omuzlarim vs diye konulae acmis
Evet bende fake oldugunu dusunmedim ama beden algi sorunu yasiyor sanirim ve evet dediginiz gibi muhtemelen cokca elestiri almis, cok uzucu, zorbaliga maruz kalmis gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X