Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Her cümleni yok artık diyerek okudum jass. Bu neeee? Dilber cozutmuş, azıtmış. Bi de sen onu kıskansan totosu tavan yapacak. Olduuuuuu... ay onu gırtlaklamak istiyorum şu an. Ay kuzum sen kimlerle aynı ofisi paylaşıyorsun? Ah ah, kıyamam ben sana..

Bu kadar saçmalıklara da dur demekte haklısın. Sen keyfine bak. Evet heyecan güzeldi. Ama yine olur başkasıyla. Esas oğlan daha kibar, ince düşünceli ve esas kızı mutlu edecek cinsten.

Bu arada demeden geçemeyeceğim. Dilber evli evet eşiyle mutluluk pozları var ama herşey göründüğü gibi olmayabilir. Ben mutluyum diyip evinde ilgisiz koca olan çoook. İlgiyi neden işyerinde üstüne çekmek istemesin ki?
Çok mu çirkefim

Canım boswer artık takma bunları onların ortamında bulunma ve dilbere bu sözlerini soyle kendinede cicek gönder Aaa barışsam mı? bişey de o emreyede slmı sabahı kes.
cok sınırlendim şimcik bu ne ergenler gibi...

Sana söylemistim demek istemezdim bilmiyorum sana özelden yazdigim mesajimi okudunmu senin kadar detayli yazmadim gecmis zaman ama sankkki kopyasini yasiyorsun
Dilberin emreye asildigini söylemistim
Emreyi senden sogutan kiside dilber cünkü seninle birlikte olmasini istemiyor
Bir cümle vardir bir kadinla bir erkek asla arkadas dost olamazlar eger olmusslarsa da bir taraf digerinden hoslandigi icindir bu cümle cuk diye oturuyor. Bir tarafta saf arkadas olarak görüyor...
Bu kadinin emrenin pesini birakcagini düsünmüyorum muhtemelen kendi evliliginde cok mutsuz ve ilgisiz bir kocaya sahip
Hayalini kurdugu erkek ise emre ama karsisina gec cikmis ve evlenmis artik yapcak bisi yok ama ikisininde pesini birakmak istemez ne igrenc kadinlar var ...
Bu durumun icinde olmana cok üzüldüm ama sende altta kalmayan bir yapiya sahipsin seni bu yönünle takdir ediyorum bu olaylardan zararsiz hasarsiz cikmani isterim gönlümce
emre 3. sahislarin etkisinde kalan bir erkek oldugu cok asikar bu erkekle mutlu olunmaz varsayki zorla sevgili oldun üstüne gittin bisileri zorlayarak basardin ama yine bisiler ters gidecektir cünkü adama resmen göz koymuslar.
Dilberden acayip igrendim yerin dibine girer ins bendekide evli cocuklu versiyonuydu beter olasica.. bide i$imle oynadi yetmiyo gibi..
Neyse bu ortam sana kesinlikle yaramaz ama bunu farkeden baska insanlar olmasi harika bisiy
Insallah sonucta kendilerini rezil edecekler bi sekilde yakayi ele vercekler eminim..

Ya canım inanılmaz şaşkınım..
Yahu bu hatun niye bu şekilde davranıyor nerden cıktı bu aşırı ilginin sebebi?
Daha neler besliyor,gizliyor bu içinde?
Korkuyorum acıkcası bir yandan,ama bu laflarını da depoluyorum bir yandan

morelim sıfır sıfır sıfır!!
Canım yazdım bişeyler.. biraz atarlı gidiyor bu aralar..
sen nasılsın?

Gec gördüm yazdigim an cevap yazmissin :)
Ben iyiyim yani olabildigim kadar iste, yinede kendini cok cok sinirlendirme bu insanlar senin hayatina sonradan girmek istediler.. Gercek yüzlerinide gördün onlari kendi icine alma ve hic bir bilgi verme kendin hakkinda senin güzel yüregini samimiyetini haketmiyorlar jassecim

Selam Jasse. Bence dilbere bişey söyleme. Açıklama yapma yani. Ortaya attığın lafı Emreye çevirmesi gibi imalarda bulunursa bir daha, bu imali konusmalarin seni rahatsız ettigini söylersin.

Açıkca rahatsız oluyorum benimle ilgili birşey söyleme lütfen diyeceğim.
Ama Emreden artık hoşlanmadıgımı söylersem belki bu saçmalıklara beni karıştırmaya son verir diye düşündüm ne bileyim

Kendime çiçek göndereceğim bir ara ve imalı imalı gülümseyeceğim masama koyarken..
Sonra da Dilber meraklı meraklı bakarken onun baktıgını farketmemişim gibi hafifçe Emreye doğru bakacagım gülümseyerek.
Çakal da zannetsinki, o çiçek Emre den ve biz bişeyler yaşıyoruz
Ama ben sus pus tabi..

Hayranından gelmiş gibi yapsan o sordugunda sanane desen mesela bilemedim ..

Canım evet senin olayını da hatırlamıştım..
Aklıma da geldi doğru diyorsun.Seninki kadar hardcore bir şekilde olmasa da bu dilber de benzer davranışlar da olabilir muhtemelen.Tek sıkıntısı benden birkaç ay önce işe girmesi..Belki de benden yıllar önce girseydi Emrenin yanına bile yaklaştıramayabilirdi..
"Bir cümle vardir bir kadinla bir erkek asla arkadas dost olamazlar eger olmusslarsa da bir taraf digerinden hoslandigi icindir bu cümle cuk diye oturuyor. Bir tarafta saf arkadas olarak görüyor...
Şu yazdıkların da bana şu detayı hatırlattı canım.Bir süredir Beyza ile de arkadaşlık kuruyorum,sıcak davranıyor bana.
Laf arasında Emrenin arkadaş olarak çok iyi bir insan oldugunu vs. söylemişti.Ama sevgili olarak ne istediğini bilmeyen bir insanmış.Kafası doluymuş askerlik vs. gelecek kaygısı varmış..tamamen tesadüfen acılmıştı konu.Bir de Haftasonları bile telefonda konuşuyolarmış.Burası dikkatimi çekmişti.Mesela ortamda da zaten kanka modundalar,yıllardır birlikte çalışmışlar gibi ama halbuki Beyza da 6 aydır filan orada çalışıyor.Diyeceğim o ki;

Acaba Emre Beyzadan hoşlanıyor olabilir mi içten içe diye de düşündüm..
Beyzadan yana öyle birşey oldugunu pek sanmıyorum çünkü 2 erkek arasında kaldıgını söylemişti.sevgilisi varmış ve de yıllarca arkadaşlık edip sonra da kendisine aşkını ilan eden ve kendisinin de ona aşık oldugunu farkettiği üniversiteden bir çocuktan.Yani şu an Emreyi görecek değil gibi ...
Ama bilmiyorum Emre Beyzanın bu durumunu bile bile ondan hoşlanır mı?..
Off ne karmaşık saçmalıklar..
Öte yandan susayım diyorum.Susayım,uyandırmayayım çakalı ve gizlice direktörün ve deryanın Dilberin aşırı ilgisini görmelerini sağlayayım..Sonra da öylece operasyon müdürünün de dikkatini çeksin bu durum..
Kafamda deli sorular..
Kafamda türlü türlü tilkiler dolaşıyor...

Tilkilere izin verirsen çok dolaşır kafanda. Onları atman lazım ki huzurun yerine gelsin. Emre ve dilberin yaptıkları yanına kar kalmaz zaten. Hatalar hataları doğurur.

Sen izle sadece. Seni ne mutlu edecekse onu yap bizimle arkadaşlığa vesile oldu bu konu. Tadını çıkar

Asla bu kadar modern olamam...
Ne demek yahu...
Montunu montumun yanına asma! (Montunu benim montumun üstüne as emre diyor aslında)
Evli bir kadın nasıl bu kadar davetkar olur???
Kesinlikle evliliginde mutlu değil ve pişman.
Kanki ayağına Emreyi hep etrafında tutacak çünkü aksi mümkün değil.
Bununla da yetinemiyor belli.
Sana tahammülü yok bu sebepten.
Emrenin tlf karıştırmalar falan
Buna müsade eden Emre de ayrı bi hava
Hiç hoş değil
özel diye bi şey var bilmem farkında mı
kesin ve net söylüyorum
dilberle hiç bi şekilde Emre konusuna girme

jasse zor durumdasın ama emre de zor durumda sanki ayrıca nöbeti olmadığı gün geldi diyorsun insanlar aman çalışmıyım tatil yapıyım der emrenin gelmesi gerçekten tuhaf belki de gerçekten bu işin peşini bırakmalısın yani hislerin doğruda çıkabilir bir anda çok üzülebilirsin ... emre zaten dilberle uğraşır yani ne demek üzerime parfüm gelmesin böyle bir tedirginliğin varsa montunu başka yere as çiçek göndermekte istiyorsan önce güzel bir hikaye uydur önceden tasarla her şeyi belli ki kurnazlar şöyle derlerse şöyle yaparım gibilerinden ...

Ayrıca bu konunun dizi ya da film olmadığının herkes farkında zaten dizi olsa senariste ulaşıp sitem ederdik ki yapmamış kişi de değilim birçok arkadaş konu sahibine değer verdiği için merak ediyor . bu güzel bir şey ve konu sahibi rahatsızsa bu durumdan kendisi şikayet etmeli

Beyza konusu beni düsündürdü emre`nin karakteri malum ilgi sever özellikle kadinlarin ilgisi onun acisindan cazip bunu net olarak anladik.Belki Emre`de böyle bir beklenti vardir.Tahmin edebilecek olan sensin aslinda hersey beden diline ve konusmalarina sahit olmana bakar..
Insallar Dilberi bu olaganüstü ilgisini farkederler ve sutlanir böyle kadinlar hicbir yerde barinmamali

ne bu yaa?jass neyin icine dustun sen??
Yalan dolan entrika kurnazlik ne desen war kadinda..
Yazdiklarini sindire sindire okudum we wardigim tek kani dilberin senin hislerini alaya aldigi oldu..dusun senin hosladigini biliyor ama kasitli olarak emreye dawetkarca cumleler dizeler siraliyor..bunun sebebi aslinda onun emreden hoslanmasi degil--ki hoslaniyr da olabilir..--emrenin sen konusunda ona tawiz wermesi senin uzerine rahatca muhabbet etmis olmasi--bunun ne kadari olumlu konusulmus hala bilmiyoruz--
Ayrica aralarinda bir sey olmadigini dusunuyorum hala olsaydi acik wermeye calismazdi ozellikle dikkat ederdi anlasilmasin diye..bu tur insanlar garanticidir cunku ewliligi bosanma boyutunda olsaydi bile we iliskisi olsaydi emreyle bunu gizlemek icin cabalardi ama kadin acik kart koyuyor senin onune..bak sen ulasamiyorsun ama bizim ayrimiz gayrimiz yok demek istiyor aslinda..
Ozetle jassim bu iki ergenin--emre we dilberin --odak noktasi senin hayatin su an..gardini al we gercekte kim oldugunu gostrr onlara...

Emre neden zor durumda olsun ki?
Beyza ya aşık olduğunu mu düşünüyorsun?

En başından beri dilberden şüphelenmiştik zaten, haklı çıktık. Emre'nin taa o ilk ters hareketinde dilberle konuştuktan sonra oldu dikkat et laf taşıyor olabilir demiştim, kesinleşti şimdi gözümde. Jass boş ver bence artık, sen 1 hatta 2 beden büyüksün bunlara. Bırak kendi pisliklerinde debelensinler. Dilber tamam kötü kadın da Emre de adam olsa evli bir kadının flörtünü terslemesi gerekirdi. İkisi de midemi bulandırdı. Bence dilbere de hiçbir şey söyleme, bırak laf mı sokuyor ima mı ediyor ne yaparsa yapsın sen tepki vermezsen konuşur konuşur susar.Umarım daha iyileriyle karşılaşırsın.

O laf ne kadar çirkin bir laf değil mi?
Güya şaka da olsa.. ben de o kadar modern olamam.Montundan rahatsız olduysan sen başka yere as, zavallı şey..
Dilbere nasıl davranacağımı şaşırdım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…