- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Aynı yorumu yapacaktım , ne çabuk güveniyorsunuz, eğer sizin dikkatinizi çekecek kadar bakıyorsa, hayatında başka biri varken sizce dürüst bir davranış mı hemde yemek yapacak kadarda ilişki ilerlemiş ben bu adama güvenmem güveniyorsamda bedelini göze alırım...lafım size degil ama esi/sevgilisi olan insanların ofis ortamındaki bu kadar flortöz durumları beni acayip gıcık ediyor!
acaba siz mi yanlıs anlıyorsunuz diye baktım ki...
daha 2gun onceye kadar yemek yaptıgı kadınla ayrılıp size yazmaya devam etmis,
yedegini bulmus ne de olsa...
bu kadar cabuk unutan birisi, size de hemen asık oldum hikayeleri yazıp sonra da yeni asklara yelken acar, bilginize...
Bilmiyorum ama işyerinde flörte karşıyım bençok sıkılıyorum böyle kabız durumlara.derdim bu,buradan yardım bekliyorum.
Çok net olmuş sanki neden ki ?
ya çok samimi soruyorum neden böyle söylediniz
Aynı yorumu yapacaktım , ne çabuk güveniyorsunuz, eğer sizin dikkatinizi çekecek kadar bakıyorsa, hayatında başka biri varken sizce dürüst bir davranış mı hemde yemek yapacak kadarda ilişki ilerlemiş ben bu adama güvenmem güveniyorsamda bedelini göze alırım...
Bilmiyorum ama işyerinde flörte karşıyım ben
Netliğiniz için teşekkür ederim.
Ama biraz sinirli bir çıkış yaptıgınızı düşünüyorum.Daha önce hiç ofis ortamında çalışmadım ama belki de bu insanlar her gün sabahtan akşama kadar dipdibe oturup aynı havayı soluduklarından,aynı şeylere kızıp güldüklerinden hatta ailelerinden cok birbirlerini gördüklerinden belki de ister istemez kanki gibi oluyorlardır bir süre sonra.zira başladıgım ofisteki herkes uzun yıllardır orda beraber çalışıyor ,tek tük yeni kişiler var.
Bakın son yazdıgınızı düşünecek kadar büyük ve olgun oldugumu düşünüyorum zira işler o raddeye geldiğinde zaten ilk bakacağım şey o.ama tam olarak o işin ayrıntısını bilmiyorum belki öğrendiğimde doğrudur diyebileceğim bir konudur bilmiyorum..
Ayrıca benm konuyu açma sebebim belli hareketlerinden yola çıkarak hislerimizin karşılıklı olup olmadıgını anlamaya çalışmaktı.
yani ilişkiye başlama evresi falan bunlar çok çok sonraki konular..
Ben guvenilir hissetmedim nedense. Cherry bir p.c ayracidir, beni yabana atmayin
Saka bir yana, ben de cocuksu buldum bunu. Dengesiz, manyak tipler genelde beni buldugu icin bir siniflandirmam var, aslinda p.cten ziyade cocuk diyebiliriz ve cocuk erkekler genelde dengesiz olur, ne istediklerini, ne yaptiklarini bilmezler. Bir de genelde gecici, ciddiyete binmeyecek iliskilerden yanadirlar.
Cocuk erkek- olgun , akli basinda kadin iliskisinden ben cok yara aldim. Hayatimin aski dedigim kisi de cocuk ruhluydu ama sonu benim icin cok aci oldu. Cocuk ruhlu erkekler bana basima gelenler yuzunden cok itici geliyor, okurken irkildim resmen.
evet bu konuda sertim,
herkesin elinde alyansla samimi olmasına degil, flort etmesine tepkiliyim.
bence de ofiste, derste vs surekli yanyana duran insanların birbirlerine yakın hissetmeleri son derece dogal,
hatta kolaylıkla duygusal bir iliskinin adımlarının atılabilecegi ortamlar...
fakat daha dun dilberden bahsedip
ertesi gun "ne dilberi" demeler,
sonra da surekli goz suzmeler...
sizin duygularınızı degil, onun davranıslarını hos bulmuyorum,
ustelik karsılıklı hisleriniz oldugunuzdan emin oldugunuzdan sonraki evre ne olacak?
baslangıcı nasıl yaparsnaız sonrası da ona gore sekillenir...
Vallahi hissiyat , kendine dikkat et diye dedim. Hoslaniyorsan durma yaklas tabi ama sonra uzulmeni istemeyiz.
Ustteki mesaja dedigim gibi benim boyle biriyle sonum cok aci oldu, isallah sen cok mutlu olursun, benim basima gelenler sana gelmez. Biz de ayni isyerindeydik, arkamdan oyle bir dedikodu cikarmis ki, amirlerimin kulagna bile gitmis, amirim beni odasina cagirdi en son. Koridorda yuruyemez haldeyim hala, insanlar benim yuzume bakabilse bile ben onlarinkine bakamiyorum. Yani soylemeye calistigim cok dikkatli ol, beraber olsaniz bile isyerindekilere caktirma , gozu acik davran. Hoslanman guzel, umarim kisiligi konusunda %100 yaniliyorumdur ama bana olanlardan ders al diye yazdim basima gelenleri.
"Emre,dün akşam arkadaş (emrenin sevgilisini kastediyormuş) yaptıgın yemekleri begendi mi nasıl buldu? "
-Yok yahu.bitti o,ama dilber her yemek yaptığım sevgilim mi olacak ne alaka.Yok kimse.
hanımefendi siz çok yanlış anlamışsınız,uzun yazdıgım için sanırım çok karıştırmışsınız yahu!
dilberle emre flört etmiyorlar!dilberle emrenin göz süzdüğünü nerden çıkardınız?
elinde alyansla kimsenin flört ettiğini söylemedim!
dilber ofisten bir arkadaşımız, emrenin yemek yaptıgı kız da bambaşka.
dilber cocuk ruhlu bir kadın,kocasını sevdiğini de biliyorum.sadece orda kisinin konuşmasından dolayı söylediğim şey benim kıskançlığım.sonucta yıllardır beraber çalışıyor yahu bu insanlar...
Bakın konum eğer ilginizi çektiyse lütfen tekrar ve dikkatli okuyun.ondan sonra konuşalım
haklısınız dilber ofis arkadasınız,
geri donup donup bastan sona konunuzu hatırlayacak degilim....
(aklıma dilber ay'dan kazınmıs, cunku nerden buldu bu ismi acep diye dusunmustum)
ancak yukardaki cumlelere gore emrenin sevgili varmıs ayrılmıs,
adı ayse fatma dilber, ismi ne fark eder?
konuşurken dilbere ismiyle hitap ediyor.
elbette hatırlamak zorunda değilsin ama dilberle emre flört ediyor gibi bir algı oluşturunca hatırlamıyorsan bile bu algıyı oluşturmaman gerekiyor kusura bakma.
evet sevgilisi varmış ayrılmış,bu da doğal birşey.
Hanımefendi konu yazmışsınız yorum yaptım..şunu mu demem lazımdı evet hoşlanıyor üç beş ay takılırsınız sonra Emre size yemek yaparken başkalarıyla bakışır, soranlarada bitti o kendini beğenmişti der..hanımefendi kimseye güvendiğim falan yok yahu?!
sadece adamdan çok hoşlanıyorum, bu hislerim karşılıklı mı onu anlamaya çalışıyorum..
bırakın güven konusunu ben hallederim.konu bu değil
ööh yani öhh,
"yanlıs oldu galiba, dilber ofis arkadasım" demek yerine destanınızı okumamı onermeniz daha mantıklı, siz de haklısınız...
herkes kendi yolunu cizer,
mutluluklar dilerim...
umarım emre aldattı diye konu acmazsınız, iyi dileklerimle...
. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur gerçi konu sahibi güven sorununu dert etmiyor .. Bize gönlümüze göre versin demek düşer.ööh yani öhh,
"yanlıs oldu galiba, dilber ofis arkadasım" demek yerine destanınızı okumamı onermeniz daha mantıklı, siz de haklısınız...
herkes kendi yolunu cizer,
mutluluklar dilerim...
umarım emre aldattı diye konu acmazsınız, iyi dileklerimle...
Hanımefendi konu yazmışsınız yorum yaptım..şunu mu demem lazımdı evet hoşlanıyor üç beş ay takılırsınız sonra Emre size yemek yaparken başkalarıyla bakışır, soranlarada bitti o kendini beğenmişti der..
. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur gerçi konu sahibi güven sorununu dert etmiyor .. Bize gönlümüze göre versin demek düşer.
Sizden yaşça büyük olarak söylüyorum, bir erkek evli yada sevgili hayatında biri varken başkasına bakabiliyorsa bakışabiliyorsa hayatındaki kadını mutlu edemez, ha mutlu olayım olmayayım o beni bağlar diyorsan evet orası sizi bağlarhayır ne münasebet.kimse böyle bir duruma düşmek istemez tabiki.
ama dediğiniz şey,ne çabuk güveniyorsunuz falan..ona cevabımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?