Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Aynı yorumu yapacaktım , ne çabuk güveniyorsunuz, eğer sizin dikkatinizi çekecek kadar bakıyorsa, hayatında başka biri varken sizce dürüst bir davranış mı hemde yemek yapacak kadarda ilişki ilerlemiş ben bu adama güvenmem güveniyorsamda bedelini göze alırım...

Çok net olmuş sanki neden ki ?

Ben guvenilir hissetmedim nedense. Cherry bir p.c ayracidir, beni yabana atmayin

Saka bir yana, ben de cocuksu buldum bunu. Dengesiz, manyak tipler genelde beni buldugu icin bir siniflandirmam var, aslinda p.cten ziyade cocuk diyebiliriz ve cocuk erkekler genelde dengesiz olur, ne istediklerini, ne yaptiklarini bilmezler. Bir de genelde gecici, ciddiyete binmeyecek iliskilerden yanadirlar.

Cocuk erkek- olgun , akli basinda kadin iliskisinden ben cok yara aldim. Hayatimin aski dedigim kisi de cocuk ruhluydu ama sonu benim icin cok aci oldu. Cocuk ruhlu erkekler bana basima gelenler yuzunden cok itici geliyor, okurken irkildim resmen.

Son düzenleme:
ya çok samimi soruyorum neden böyle söylediniz

Vallahi hissiyat , kendine dikkat et diye dedim. Hoslaniyorsan durma yaklas tabi ama sonra uzulmeni istemeyiz.

Ustteki mesaja dedigim gibi benim boyle biriyle sonum cok aci oldu, isallah sen cok mutlu olursun, benim basima gelenler sana gelmez. Biz de ayni isyerindeydik, arkamdan oyle bir dedikodu cikarmis ki, amirlerimin kulagna bile gitmis, amirim beni odasina cagirdi en son. Koridorda yuruyemez haldeyim hala, insanlar benim yuzume bakabilse bile ben onlarinkine bakamiyorum. Yani soylemeye calistigim cok dikkatli ol, beraber olsaniz bile isyerindekilere caktirma , gozu acik davran. Hoslanman guzel, umarim kisiligi konusunda %100 yaniliyorumdur ama bana olanlardan ders al diye yazdim basima gelenleri.

Son düzenleme:

hanımefendi kimseye güvendiğim falan yok yahu?!
sadece adamdan çok hoşlanıyorum, bu hislerim karşılıklı mı onu anlamaya çalışıyorum..
bırakın güven konusunu ben hallederim.konu bu değil

Bilmiyorum ama işyerinde flörte karşıyım ben

işyerinde flört diye bir durum,sıfat ya da fantazi vs. var mıdır ben bilemem.
Bugüne kadar çalıştıgım hiçbir işyerinden kimseye bakmadım böyle bir durum olmadı.
Ama burada böyle denk geldi, birisinden hoşlandım.aşkın,sevginin insanı bulacağı yer mi var Allah aşkına neden bunu mekanlara hapsediyorsunuz?
ne yapabilirim yani?

evet bu konuda sertim,
herkesin elinde alyansla samimi olmasına degil, flort etmesine tepkiliyim.

bence de ofiste, derste vs surekli yanyana duran insanların birbirlerine yakın hissetmeleri son derece dogal,
hatta kolaylıkla duygusal bir iliskinin adımlarının atılabilecegi ortamlar...

fakat daha dun bir kadın dan bahsedip
ertesi gun "ne sevgilisi" demeler,
sonra da surekli goz suzmeler...
sizin duygularınızı degil, onun davranıslarını hos bulmuyorum,

ustelik karsılıklı hisleriniz oldugunuzdan emin oldugunuzdan sonraki evre ne olacak?
baslangıcı nasıl yaparsnaız sonrası da ona gore sekillenir...

duzeltme: dilber degil, bir kadın.

Son düzenleme:

Yemin ederim son yazdıkların beni dağıttı.çünkü ben de hep cocuk ruhlu erkekleri kendime çekerim ve bu konuda benim de çok yaralarım var.benim de hayatımın aşkı dediğim kişi ..... Neyse bunu geçelim.
okurken irkildiysen belli ki benzer şeyi birebir yaşamışsındır.Emrenin öyle olmaması için dua ediyorum

hanımefendi siz çok yanlış anlamışsınız,uzun yazdıgım için sanırım çok karıştırmışsınız yahu!
dilberle emre flört etmiyorlar!dilberle emrenin göz süzdüğünü nerden çıkardınız?
elinde alyansla kimsenin flört ettiğini söylemedim!
dilber ofisten bir arkadaşımız, emrenin yemek yaptıgı kız da bambaşka.
dilber cocuk ruhlu bir kadın,kocasını sevdiğini de biliyorum.sadece orda kisinin konuşmasından dolayı söylediğim şey benim kıskançlığım.sonucta yıllardır beraber çalışıyor yahu bu insanlar...
Bakın konum eğer ilginizi çektiyse lütfen tekrar ve dikkatli okuyun.ondan sonra konuşalım

Senin adına çok üzüldüm ve sinirlendim şu an.
Özelden konuşabilir miyiz?

"Emre,dün akşam arkadaş (emrenin sevgilisini kastediyormuş) yaptıgın yemekleri begendi mi nasıl buldu? "

-Yok yahu.bitti o,ama dilber her yemek yaptığım sevgilim mi olacak ne alaka.Yok kimse.

haklısınız dilber ofis arkadasınız,
geri donup donup bastan sona konunuzu hatırlayacak degilim....
(aklıma dilber ay'dan kazınmıs, cunku nerden buldu bu ismi acep diye dusunmustum)

ancak yukardaki cumlelere gore emrenin sevgili varmıs ayrılmıs,
adı ayse fatma dilber, ismi ne fark eder?

konuşurken dilbere ismiyle hitap ediyor.
elbette hatırlamak zorunda değilsin ama dilberle emre flört ediyor gibi bir algı oluşturunca hatırlamıyorsan bile bu algıyı oluşturmaman gerekiyor kusura bakma.
evet sevgilisi varmış ayrılmış,bu da doğal birşey.

ööh yani öhh,

"yanlıs oldu galiba, dilber ofis arkadasım" demek yerine destanınızı okumamı onermeniz daha mantıklı, siz de haklısınız...

herkes kendi yolunu cizer,
mutluluklar dilerim...

umarım emre aldattı diye konu acmazsınız, iyi dileklerimle...

hanımefendi kimseye güvendiğim falan yok yahu?!
sadece adamdan çok hoşlanıyorum, bu hislerim karşılıklı mı onu anlamaya çalışıyorum..
bırakın güven konusunu ben hallederim.konu bu değil
Hanımefendi konu yazmışsınız yorum yaptım..şunu mu demem lazımdı evet hoşlanıyor üç beş ay takılırsınız sonra Emre size yemek yaparken başkalarıyla bakışır, soranlarada bitti o kendini beğenmişti der..

bakın ben tartışmak için konu açmadım.her konuda artık tartışmalar çıkarılıyor gereksiz yere.
evet herkes kendi yolunu çizer herkesin doğrusu yanlışı kendinedir ama bahsettiğiniz konular benim ilgilendiğim şeyler değil anlamsızca bunu tartışmak istemiyorum.
Tekrar ediyorum,sadece bu adam benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu onu merak ediyorum.

. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur gerçi konu sahibi güven sorununu dert etmiyor .. Bize gönlümüze göre versin demek düşer.

hayır ne münasebet.kimse böyle bir duruma düşmek istemez tabiki.
ama dediğiniz şey,ne çabuk güveniyorsunuz falan..ona cevabımdı.

Ben açıkçası Emre konusunda o kadar umutlu olamadım, birincisi herkesle hali hazırda samimi ve rahat muhabbeti var. İkincisi göz göze gelmeler, ortak noktaların bulunmasıyla yaşanan minik mutluluklar mı diyim artık ne diyim, bir gönül ilişkisinde karşılıklılık oluşturmaz benim için.

Çalışılan yerde elbet zamanla arkadaşlık, samimiyet, kimi zaman da aşka, evliliğe dönen şeyler vs. eksik olmaz imza atılsa dahi ama bu gibi durumlarda - iş yerinde gönül işi- ilk imanın her zaman karşı taraftan gelmesi taraftarıyım, aksi durumlarda erkeğin bir şeyler hissedip, kadının sadece arkadaşça veya samimiyetten karşılık verdiği durumlarda, "olur mu öyle şey, yanlış anlamışsın." deme hakkını kadın tarafı dolu dolu kullanabilsin, öteki türlü o güya modern ofis, dedikodu yuvasına dönüyor, saçma sapan bir biçimde.

. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur gerçi konu sahibi güven sorununu dert etmiyor .. Bize gönlümüze göre versin demek düşer.

Bakın ben hayatımda kimseye peşin hüküm vermedim,önyargılı yaklaşmayı da uzun zaman önce bıraktım.sonuçta birisi gönle düşerken,birisine aşık olurken kalbimiz bize sormaz değil mi?
onu tanıdıkça,konuştukça güven konusu sonradan gelir.
Ben neden güven konusunu dert etmeyeyimki?sonuçta ben lay lay lom bir ilişki peşinde değilim.Sadece şu anda güvenme konusunu düşünmüyorum.Çünkü emreyle oturup da bu konunun muhasebesini yapmadım,konuyu ondan ciddi ciddi dinlemedim.o yüzden bir kahve molasında öylesine konuşulan şeyler üzerinde birisi şöyledir böyledir diye yaftalamak istemiyorum.sevmiyorum bunu çünkü.
yoksa bu konuları konuşmayı da gerekli yerleri irdelemeyi de iyi bilirim.sadece herşeyin bir yeri,zamanı ve sırası var.

hayır ne münasebet.kimse böyle bir duruma düşmek istemez tabiki.
ama dediğiniz şey,ne çabuk güveniyorsunuz falan..ona cevabımdı.
Sizden yaşça büyük olarak söylüyorum, bir erkek evli yada sevgili hayatında biri varken başkasına bakabiliyorsa bakışabiliyorsa hayatındaki kadını mutlu edemez, ha mutlu olayım olmayayım o beni bağlar diyorsan evet orası sizi bağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…