Boşver, yani boşver derken umut besleme, davranışlarını kafanda tartma, beklenti içerisinde olma. Bir şey olacağı varsa olur, olmazsa sen yıkılan umutlarınla duygularınla kalırsın. Bu tür durumlarda hoşlanan taraf için karşı tarafın her hareketi bir anlam ifade eder. Daha somut deliller eline geçene kadar geride dur bence. Fazla yakınlaşma, arada geri çek kendini başka kişilerle konuş ona hiç bakma gün boyu vs.
Biseyler hissediyor gibi görünüyor.. Ama güvenilir bi tip degil gibi geldi
Siz kac yasindasiniz?
Biseyler hissediyor gibi görünüyor.. Ama güvenilir bi tip degil gibi geldi
ya güleceğim yoktu pek bu yorum pek güldürdü beni
nasıl anladınız benim oldugunu? gaz verme amaçlı değil di mi yazdıklarınız
Çok net olmuş sanki neden ki ?
çok genç flörtleşmesi gibi ozan atışmasına girişmişsiniz bi takım hisleri olabilir fakat ifade yetersizliğinden sınıfta kalır bu emre..
Hislerini kestiremedim ama ilişkisi neden bitmiş önemli bence ve kaç yıl sürmüş??
Bitmiş bir ilişkiye hiç değer vermemesi eksi benim gözümde
tam olarak emin olamamakla birlikte bu sebeple GİBİ ifadesini kullandım olsun flörtleşmek kelebeklerin uçuşması bile güzel,umarım emre usturuplu oturaklı gerçek bir delikanlıdır ve umarım hissiyatınız doğrudur size karşı boş değildir diyeyim..ozan atışması çok hoş. ama yaşlarımız 26-27 pek genç değiliz
İstersen ve agir olursan olur. O da seninle ilgileniyor. Ama senin bOyutunda değil.sen ilgilen ama hemen geri cekil. Ne yapmak istediğini anlamasın. Merak etsin. Merak ilgiyi tetikler. İlgi sevgiyi getirir. Merak ettir. Sen Hanim hanimcik ve agir ol.
İnanın çok fazla soramıyorum ne dilbere ne başkasına yanlış anlayacaklar diye.
Ama anladıgım kadarıyla fazla uzun süreli değil galiba emin değilim.
Bitme sebebini yine laf arasında sorduğumda, kızın kendisini begenmiş ve de havalı oldugunu söyledi ilk başta.
ben de öyle oldugunu düşünmene rağmen seninle ilgilenmiş deyince önceki ilişkisinde 2 kez aldatılmış ciddi bir güven sorunu vardı.olmadı,yürümedi dedi.
Bence bir insana karsi bu hisler icinde olmak cok güzel birsey. Yasa da bakmiyormus demek :) Bir iki haftaya belli eder kendini. Biraz tutarsiz davranmis ondan kesin hoslaniyor diyemiyorum ama caktirmadan telefon numaranizi almasi (sonucta ne istiyorsun diye direk sorabilirdi, bahane üretmis resmen) pozitif düsünmeme sebep oldu.
tam olarak emin olamamakla birlikte bu sebeple GİBİ ifadesini kullandım olsun flörtleşmek kelebeklerin uçuşması bile güzel,umarım emre usturuplu oturaklı gerçek bir delikanlıdır ve umarım hissiyatınız doğrudur size karşı boş değildir diyeyim..
Hmm anlıyorum. Gerçekten dikkatli olman lazım . Emin adımlarla tanımaya çalışabilirsin aslında
lafım size degil ama esi/sevgilisi olan insanların ofis ortamındaki bu kadar flortöz durumları beni acayip gıcık ediyor!
acaba siz mi yanlıs anlıyorsunuz diye baktım ki...
daha 2gun onceye kadar yemek yaptıgı kadınla ayrılıp size yazmaya devam etmis,
yedegini bulmus ne de olsa...
bu kadar cabuk unutan birisi, size de hemen asık oldum hikayeleri yazıp sonra da yeni asklara yelken acar, bilginize...
ya çok samimi soruyorum neden böyle söylediniz
Bencede bu emre g.tu başı ayrı oynuyor
sevmem ben öyle. Imalar falan. Soylicekse direkt soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?