Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Hislerini kestiremedim ama ilişkisi neden bitmiş önemli bence ve kaç yıl sürmüş??
Bitmiş bir ilişkiye hiç değer vermemesi eksi benim gözümde

şu hiç eskimeyen kaçan kovalanır tekniği mi
ya aşık olmuş falan değilim aslında ama salakça beklentilere girdim.evet ben de her hareketine anlam vermekten korkuyorum.mesela bir sebeple daha önce ona soyadımı söylemiş olmama rağmen bugün bişey için yine sordu.söylemiştim dediğimde hatırlamadı filan.orada bi bozuldum yine

İstersen ve agir olursan olur. O da seninle ilgileniyor. Ama senin bOyutunda değil.sen ilgilen ama hemen geri cekil. Ne yapmak istediğini anlamasın. Merak etsin. Merak ilgiyi tetikler. İlgi sevgiyi getirir. Merak ettir. Sen Hanim hanimcik ve agir ol.
ya güleceğim yoktu pek bu yorum pek güldürdü beni
nasıl anladınız benim oldugunu? gaz verme amaçlı değil di mi yazdıklarınız

çok genç flörtleşmesi gibi ozan atışmasına girişmişsiniz bi takım hisleri olabilir fakat ifade yetersizliğinden sınıfta kalır bu emre..

ozan atışması çok hoş. ama yaşlarımız 26-27 pek genç değiliz

Bence bir insana karsi bu hisler icinde olmak cok güzel birsey. Yasa da bakmiyormus demek :) Bir iki haftaya belli eder kendini. Biraz tutarsiz davranmis ondan kesin hoslaniyor diyemiyorum ama caktirmadan telefon numaranizi almasi (sonucta ne istiyorsun diye direk sorabilirdi, bahane üretmis resmen) pozitif düsünmeme sebep oldu.

Hislerini kestiremedim ama ilişkisi neden bitmiş önemli bence ve kaç yıl sürmüş??
Bitmiş bir ilişkiye hiç değer vermemesi eksi benim gözümde

İnanın çok fazla soramıyorum ne dilbere ne başkasına yanlış anlayacaklar diye.
Ama anladıgım kadarıyla fazla uzun süreli değil galiba emin değilim.
Bitme sebebini yine laf arasında sorduğumda, kızın kendisini begenmiş ve de havalı oldugunu söyledi ilk başta.
ben de öyle oldugunu düşünmene rağmen seninle ilgilenmiş deyince önceki ilişkisinde 2 kez aldatılmış ciddi bir güven sorunu vardı.olmadı,yürümedi dedi.

ozan atışması çok hoş. ama yaşlarımız 26-27 pek genç değiliz
tam olarak emin olamamakla birlikte bu sebeple GİBİ ifadesini kullandım olsun flörtleşmek kelebeklerin uçuşması bile güzel,umarım emre usturuplu oturaklı gerçek bir delikanlıdır ve umarım hissiyatınız doğrudur size karşı boş değildir diyeyim..

öncelikle şu bakışlarına karşılık verme işini bırakmam lazım o zaman.
bunu da yapmaya çalıştım bir ara ama bu seferde bu beni istemiyor demesinden korktum biraz.
ya ben 26 yaşındayım, şu düştüğüm hallere bak...

Hmm anlıyorum. Gerçekten dikkatli olman lazım . Emin adımlarla tanımaya çalışabilirsin aslında

O kadar uzun zamandır sürekli yalnızca kendini düşünmekten başka hiçbirşey yapmayan bir adam için kendimi üzdüm ki,şu an kendime şaşırıyorum.çünkü hislerimin alındıgını ve mekanikleştiğimi düşünüyordum..
Umarım belli eder,çünkü bugün nöbete sadece ikimizin gelmesi büyük tesadüftü bir sonraskinde ben başkasıyla tutacagım.sonraki denk gelişimizde daha kalabalık olacagız yani aslında bugünün güzel bir fırsat oldugunu düşünüyorum ama.. neyse. umaırm haklısınızdır.

Amin diyorum tüm kalbimle ve teşekkür ediyorum

lafım size degil ama esi/sevgilisi olan insanların ofis ortamındaki bu kadar flortöz durumları beni acayip gıcık ediyor!

acaba siz mi yanlıs anlıyorsunuz diye baktım ki...
daha 2gun onceye kadar yemek yaptıgı kadınla ayrılıp size yazmaya devam etmis,
yedegini bulmus ne de olsa...

bu kadar cabuk unutan birisi, size de hemen asık oldum hikayeleri yazıp sonra da yeni asklara yelken acar, bilginize...

Netliğiniz için teşekkür ederim.
Ama biraz sinirli bir çıkış yaptıgınızı düşünüyorum.Daha önce hiç ofis ortamında çalışmadım ama belki de bu insanlar her gün sabahtan akşama kadar dipdibe oturup aynı havayı soluduklarından,aynı şeylere kızıp güldüklerinden hatta ailelerinden cok birbirlerini gördüklerinden belki de ister istemez kanki gibi oluyorlardır bir süre sonra.zira başladıgım ofisteki herkes uzun yıllardır orda beraber çalışıyor ,tek tük yeni kişiler var.
Bakın son yazdıgınızı düşünecek kadar büyük ve olgun oldugumu düşünüyorum zira işler o raddeye geldiğinde zaten ilk bakacağım şey o.ama tam olarak o işin ayrıntısını bilmiyorum belki öğrendiğimde doğrudur diyebileceğim bir konudur bilmiyorum..
Ayrıca benm konuyu açma sebebim belli hareketlerinden yola çıkarak hislerimizin karşılıklı olup olmadıgını anlamaya çalışmaktı.
yani ilişkiye başlama evresi falan bunlar çok çok sonraki konular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…