Merhaba,
sizin sorunuz üzerinden biraz gelişmeleri aktarayım..
Öncelikle haftasonu buluşmadık, daha doğrusu buluşamadık..
Şöyle ki,beyfendinin bu büyük açılımı beni hayretlere sevketti..ben de aklımın iplerini saldım iyice..uçuyoruz ne güzel kamikaze modundayım filan..
Cuma günü de benzer şekillerde mesajlaştık gün boyunca.hatta iş çıkışına kadar sürdü.Muhabbetimiz genelde geyik şeklinde arada gizli iltifatların olduğu içerikte devam etti.bir ara laf arasında bana pazar günü akşamüstü görüşmekten bahsetti.Ben de farketmez dedim,senin bir yandan dershanen de var yoğun olan sensin dedim.
Tamam o zaman tüm gün benlesin o zaman dedi gülerek..ben de "
annem çağırana kadar görüşürüz saat sorunum var da" dedim.
Zamanımızın yettiği kadar görüşürüz o zaman dedi..
Orda o şekilde bir plan yapmış olduk aslında sonra kısa bir sohbetten sonra konu kapandı.
Cumartesi günü bir mesaj ya da arama gelmedi.Ben en azından akşam bir mesaj atar teyitleşiriz diye bekledim.O yazmayınca yazmadım pazar yazar belki dedim.
Pazar oldu yine yazmadı hiçbir şey.En son canım sıkıldı,ben de işimi bileyim diye düşünerek naber diye mesaj attım akşam üstü 4 bucuk civarı.saat 5 gibi beyefendi aradı;
-selam canım naber nasılsın dedi.mesaj atmışsın yeni gördüm dedi..
ne yaptın hazırladın mı? diye sordu.
ben de -hayır emre,derste oldugunu düşündüm.senden haber gelmeyince hazırlanmadım dedim.
-dersteydim çıktım.annemler aradı bir akrabanın düğünü varmış,ben de şimdi arabayı aldım onları götüreceğim.dedi.sen hazırlandın mı diye sordu tekrar.
ben de hayır dedim size iyi eğlenceler dedim.
-lütfen kusura bakma dedi.
-yok dedim gülerek neden kusura bakayım..
sustum.o da sustu.bekledi biraz.bişeyler daha demem gerektiğini hissettim.
-maskem kırıldı dedim yine gülerek.(muhabbetin arasında geçen bir geyik)
-o da kırılmasın canım neden kırılıyor.(paso canımlı konuşuyor)daha güzellerini yaparız beraber.ben senin yanaklarını kızartırım,sonra da öperim dedi.
ben de; olur tabii neden olmasın dedim.sonra da yarın görüşürüz diyerek kapattım.
Dün çok moralim bozuldu aslında.Yani aklıma bin türlü şey geldi..Dedim kesin beni ekti,kesin benimle oynadı,şu bu bir dünya şey...
Bugün..
Sabah biraz durgun davrandım ister istemez mesafeliydim hiç bakmadım falan.
Beyfendi yine tüm gün çok yoğundu.Arada gizliden bakmışsa bile görmedim.Tesadüfi bir şekilde birilerinden Emrenin gerçekten de dün düğüne gitmiş oldugunu,hatta bunun cumartesinden beri bildiğini öğrendim.Yani bana yalan söylememişti..
Ama ben soğuk davrandıgım için mi bilmiyorum o da biraz mesafeliydi.Ben düğün muhabbetinin gerçek oldugunu öğrenince yumuşadım biraz,yine bakıp gülümsedim..Sonra emre yine başlardaki emre oldu,arada baktı bana gülümsedi..Akşam çıkışta ben gidiyorum arkadaşlar deyip şöyle bir tebessümle baktı bana..
Çıktı gitti..
Ben de buyur burdan yak dedim,çıktım eve geldim..
Bilmiyorum,2 ileri 1 geri bu demek mi..
Noldu şimdi nereye geldik bunu sorguluyorum kendi kendime...