• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Yaaaaa jasss okurken heyecanlandim:)bu bekledigim bi atakti aslinda adam niyetini belli etmis sonundaa:)
Oleyyyy ya wallahi de cok sewindmmm.du bakalim bunda sonrasi da cok guzel olur umarimm:)
Tey tey teyyyyy:)

:cool::cool: Teşekkür ederim canım,darısı başına.O kadar dua ediyorum ki senin için de tüm kalbimle..
Bundan sonrası nasıl ilerleyecek bakalım..

Ama kızlar işyerinde bunu hiçbir şekilde belli etmemem lazım baksanıza 2 çakal farketmiş bile aptal aptal sırıttığımı.bundan sonra ne yapacagım ben..hoşlandıgım adam tam karşımda,bana tatalı tatlı gülümsüyor..e kısmen de açıldı sayılır o_O
benim de elim ayagım dolaşıyor birbirine.:eek::eek: bu durumla nasıl başa çıkıcam..

Ama kızlar işyerinde bunu hiçbir şekilde belli etmemem lazım baksanıza 2 çakal farketmiş bile aptal aptal sırıttığımı.bundan sonra ne yapacagım ben..hoşlandıgım adam tam karşımda,bana tatalı tatlı gülümsüyor..e kısmen de açıldı sayılır o_O
benim de elim ayagım dolaşıyor birbirine.:eek::eek: bu durumla nasıl başa çıkıcam..

İşin zor ama bence en zor ve büyük bölümü atlattın yani bir boğa burcunu konuşturmak böyle gülümsetmek kolay değildir pek
:)

Jasse çok tatlısın:) hele şahika taklidi! Bayıldım:) canım konunu takip ediyorum ve inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur diye dua ediyorum. Güzel kızsın demekki etraftaki hatunların şiddetini ve dikkatini üzerine çektiğine göre. Hiç bozma hanımefendiliğinle döv onları Saman altından suyunu yürüt. Emreyle işyerindeçok yazışma derim hem dikkat çekme hem olayı farkedip emreyi doldurmaya kalkmasınlar hem de emre akşamları yazmak zorunda kalır belki böylece, bi level daha atlamış olursunuz. İnşallah bu iş en hayırlı ve güzel şekilde gelişir.

Abartmıyorum bugün sırıtma tozu almış gibiydi.yüzünde güller açıyor filan. şaşkınım hala :KK51::oops::oops:
galiba ilgisizliğimden korktu :KK53:

Son günlerde buraya yazarken can sıkıntını hissetmiştim demek ki oda hissetmiş ki bir anda ataga geçti ama aynı şekilde devam et :) ya da acaba sen deryaydı sanırım ona ben yanlış anladım dedin diye mi bu kadar hızlı ataga geçti belki de daha belirgin birşeyler yapmak istedi .

Jasse çok tatlısın:) hele şahika taklidi! Bayıldım:) canım konunu takip ediyorum ve inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur diye dua ediyorum. Güzel kızsın demekki etraftaki hatunların şiddetini ve dikkatini üzerine çektiğine göre. Hiç bozma hanımefendiliğinle döv onları Saman altından suyunu yürüt. Emreyle işyerindeçok yazışma derim hem dikkat çekme hem olayı farkedip emreyi doldurmaya kalkmasınlar hem de emre akşamları yazmak zorunda kalır belki böylece, bi level daha atlamış olursunuz. İnşallah bu iş en hayırlı ve güzel şekilde gelişir.

Çok severdim ben Şahikayı ya,bu kızı görünce aklıma o geliyor direk nedense :KK48:
Teşekkür ederim tatlım :cool: Ya inan güzelliğimden falan değil,çok iyi insanlar da var ofisim de. Ama bunun gibi birkaç hatun var böyle.Yönetmeyi seven,dominant tayfa.Hey sen!sana diyorum sen yeni geldin gel ayaklarımın altına pas pas ol filan kafasındalar.Benim relax ve samimi davranmama uyuz oluyorlar sanırım.Bir de ofisin biricik böceği sevgili emrelerinin birisine bakması zorlarına gitti sanırım..
Evet ya bugünden sonra asla telefonu elime alıp yazmamam lazım:KK17::KK17: bugün olmasa bile mutlaka farkedilirim kabak gibi ortadayım çünkü biri bana baksa naptıgımı görür yani.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Umarım senin de her ne dileğin varsa gerçek olur :KK51:

Son günlerde buraya yazarken can sıkıntını hissetmiştim demek ki oda hissetmiş ki bir anda ataga geçti ama aynı şekilde devam et :) ya da acaba sen deryaydı sanırım ona ben yanlış anladım dedin diye mi bu kadar hızlı ataga geçti belki de daha belirgin birşeyler yapmak istedi .

Can sıkıntım biraz belirsizlikten,biraz acaba ben mi yanlış anlıyorumlardan biraz da burada yanlış anlaşılabilmektendi.
Belirsizlik cidden kötü,hatırlarsan o dershane muhabbetinde suratımın aldıgı hali kim görse anlardı.
Bundan sonrası nasıl ilerleyecek acaip heyecanlıyım ya,16 yasıma geri döndüm resmen :oops:

Can sıkıntım biraz belirsizlikten,biraz acaba ben mi yanlış anlıyorumlardan biraz da burada yanlış anlaşılabilmektendi.
Belirsizlik cidden kötü,hatırlarsan o dershane muhabbetinde suratımın aldıgı hali kim görse anlardı.
Bundan sonrası nasıl ilerleyecek acaip heyecanlıyım ya,16 yasıma geri döndüm resmen :oops:

Evet o gün çok kötü hissediyordun ama bak nasıl her şey değişti bir anda sana boğaların gözlemci olduğunu yazdım . İş yerinde fazlaca tartışmalardan kaç çünkü onlar güçlü bayanları severler ama fazla öne çıkanları değil dengeyi iyi tutturursun inşallah :)

Onlari okudum canim kacar mi:cool: ondan sonra bi sey olmadi mi? buraya gelismeler oldukca firsat buldukca yazarsan sevinirim.cok mutlu oldum her sey gonlunce olsun

O günden beri arada whatsuptan geyik şekilde mesajlaşmalarımız oluyor bazen..en son dün akşam yazıştık.
şaka mı ciddi mi anlamadım ama pazar günü görüşebilmekten bahsetti.
Ben de farketmez dedim.
Bugün birşey yazmadı.yarın görüşür müyüz bilmiyorum valla içten içe bir haber bekliyorum şu an :oops::mad:

O günden beri arada whatsuptan geyik şekilde mesajlaşmalarımız oluyor bazen..en son dün akşam yazıştık.
şaka mı ciddi mi anlamadım ama pazar günü görüşebilmekten bahsetti.
Ben de farketmez dedim.
Bugün birşey yazmadı.yarın görüşür müyüz bilmiyorum valla içten içe bir haber bekliyorum şu an :oops::mad:
Hadi insallah pazar gunu gorusursunuzde bi adim daha atilmis olur:KK73:

Jasse gelişmeleri okudum sevindim de. :) Yanış mı anladım acaba sen erkek arkadaşınla gelirsen bende kız arkaaşımla gelirim mi dedi sana? Anlamadım sanırım orayı, heyecanlı heyecanlı okuyorum da :)

Bugün buluştunuz mu çok merak ettim :) Umarım her şey gönlünce güzel güzel devam eder :) Ağır duruşunu da çok beğendim açıkçası. Oradaki kadınlara açıklama yapmak zorunda değilsin. İletişim kurabilirsin ama samimi olmak zorunda değilsin neticede. Salla onları kabullenirler bir süre sonra :)

Back