• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Yazmayayım diyorum, heyecanlı durumlar falan ama bence çok umut bağlamamalı.
Hoşlanan erkekler benim bildiğim bu kadar ağırdan almaz karşısındakinden yeşil ışık aldığı zaman.
Tavırları, mesajlaşmalar çok bel bağlanacak şeyler değil sanki. Eylem yok ortada pek.
Umarım her şey dilediğin gibi olur fakat bence bir şeyler tuhaf.
Yanılmak isterim düşüncelerimde tabii ki. Hayırlısı olsun.
Bu da benim fikrim. Çok pozitif göremedim. =/

O zaman çizmeyi es geçme çok da güzel kaldırırsın boyun varmış canım daha ne olsun :) saçını şöyle dağınık toplasan hani yüzün ortaya çıksın gözlerin ön planda olsun bence. dağınık bi toplama çok çekici olbilir güzel makyajla :)
:)boy tamam vucut hatlari orantili:) gozumde canlandi ne cekersen ustune yakisacak gibi gornuyr:)

Harikasınız..Seviyorum sizi..:KK37::KK28:
Fekat biliyorsunuz..cuma akşamı kocaman bir totoya dönüşmek de var.
Zira emre maalesef tam bir türk kızı gibi davrandı kabul etmeliyim 2 ileri 1 geri seviyorum-sevmiyorum halleri..
Yani cuma akşamı gelip şuraya..Allah beni kahretsin diye salya sümük yazabilirim buraya da bilginize :KK69:

Zira emre maalesef tam bir türk kızı gibi davrandı kabul etmeliyim 2 ileri 1 geri seviyorum-sevmiyorum halleri..
Yani cuma akşamı gelip şuraya..Allah beni kahretsin diye salya sümük yazabilirim buraya da bilginize :KK69:

İçinde kalacağına en azından sonuca varır. Olumlu ya da olumsuz bir netleşir durum. Yoksa böyle sürüp gidecek ve yine üzüleceksin sen, hani takmam oralı olmam umrumda bile olmaz diyemez de insan. Ama hep ya olsaydı, ya olursa demekten iyidir tamam olmadı demek.

Yazmayayım diyorum, heyecanlı durumlar falan ama bence çok umut bağlamamalı.
Hoşlanan erkekler benim bildiğim bu kadar ağırdan almaz karşısındakinden yeşil ışık aldığı zaman.
Tavırları, mesajlaşmalar çok bel bağlanacak şeyler değil sanki. Eylem yok ortada pek.
Umarım her şey dilediğin gibi olur fakat bence bir şeyler tuhaf.
Yanılmak isterim düşüncelerimde tabii ki. Hayırlısı olsun.
Bu da benim fikrim. Çok pozitif göremedim. =/

Merhaba,lütfen yazın.
İyi kötü olumlu olumsuz herkesin yorumuna kulak asıyorum zira.Beni dengeliyor :KK72:
Evet,şunu söylüyorum sabahtan beri emre gaza bastı ardından da frene adeta bir acemi şoför gibi.
En iyisi beklemek gibi görünüyor..

Ozguweni yuksek biriymis emre efendi ama sen de az hos degilmissin hani..kendi kaybetmis olur;) kiii bence hiccc dusunme bunlari simdi yasayip gorcksnn neyin mumkun olup olmadigini..

:KK49::KK50::KK51::D:KK60::KK8::KK9:
Cok hossunuz yaaaaa... Ama üstteki arkadasa katilmadanda yapamiycam VivaLaJuicy VivaLaJuicy .... Cok uzatti, erkekler genelde daha net olurlar, ama böyleleride var tabii, agirdan aliyor olabilir beyfendi... Aslinda cuma günki yemege gitmemek gerekir, iyice bi afallasin, yada gidip ona hic pas vermemek lazim ne oldugunu sasirsin, ama bunlari yapamiycaksiniz, cünkü coktan tutusmussunuz:KK48:...:KK14:

Son düzenleme:
Cok hossunuz yaaaaa... Ama üstteki arkadasa katilmadanda yapamincam VivaLaJuicy VivaLaJuicy .... Cok uzatti, erkekler genelde daha net olurlar, ama böyleleride var tabii, agirdan aliyor olabilir beyfendi... Aslinda cuma günki yemege gitmemek gerekir, iyice bi afallasin, yada gidip ona hic pas vermemek lazim ne oldugunu sasirsin, ama bunlari yapamiycaksiniz, cünkü coktan tutusmussunuz:KK48:...:KK14:

Aslinda tutusmak degil buraya sadece onu yazdgi wee biz bu konu uzerinde konustugmuz icin sanki hayatinin merkezinde bu konu warmis gibi gorunebilir ama tabiki gercek bu degil..ustelik bir iliskinin baslangc asamakari hep boyledir yani kimsr kendini tam olark yansitmadgndan cikarimda bulunmak gerckten zordur!!!

Ozguweni yuksek biriymis emre efendi ama sen de az hos degilmissin hani..kendi kaybetmis olur:KK66: kiii bence hiccc dusunme bunlari simdi yasayip gorcksnn neyin mumkun olup olmadigini..

Canım onun işyerinde gördüğü ilgiyi ben görsem,ki özel hayatını bilmiyorum, benim de özgüvenim tavanda seyrederdi.

Cok hossunuz yaaaaa... Ama üstteki arkadasa katilmadanda yapamiycam VivaLaJuicy VivaLaJuicy .... Cok uzatti, erkekler genelde daha net olurlar, ama böyleleride var tabii, agirdan aliyor olabilir beyfendi... Aslinda cuma günki yemege gitmemek gerekir, iyice bi afallasin, yada gidip ona hic pas vermemek lazim ne oldugunu sasirsin, ama bunlari yapamiycaksiniz, cünkü coktan tutusmussunuz:KK48:...:KK14:

Merhaba, buraya uzun uzun yazdığımdan mı nedir bilmiyorum bana da tam tersi geliyor.Yani emreyle bir arabaya bindik,kendisi tam vites değiştirip gaza basarken aniden fren yaptı.yani bana çok kısa sürede gelişen şeyler gibi geliyor birebir yaşadığım için..Benim de emniyet kemerim yoktu malumunuz,savruldum :KK46::KK46::KK53:
Ufacık bir yorum yapamıyorum artık..
Ah ah..bu organizasyon büyük bir fırsat ve ben gitmeyeceğim öyle mi?..Nerde bende o yürek?:KK51::KK51:
Tutuşmak değil aslında,yani adını koyamıyorum.sonuçta hayatımda olup biten çok şey var.Emre de merkezde değil aslında ama buraya onu yazmayı seviyorum..Ve sevgiden aldığım hiçbir enerjiyi başka birşeyden kolayca alamadım şu hayatta..
Emreden çok hoşlanıyorum..
İşte ele birşey :KK53::KK53:

Kızlar sizin ilişkileriniz nasıl başladı öncesinde? Bakmadınız yüz vermediniz, konuşmadınız, ilgilenmediniz ve aniden evlilik, sevgililik teklifi mi aldınız? Bu kız baştan beri ilgisini göstermeseydi zaten hiçbir şey olmazdı. Sanmıyorum ki bu kadar sevilen çevresi olan bir tip hiç ışık almamışken gelsin de durduk yere açılsın.

Her şeyi geçtim çok zaman olmadı konuyu takip ediyorsanız. Kızcağız daha işe gireli 2 ay, çocukla doğru düzgün mesajlaşmaya başlayalı 1 hafta oluyor. Bence bu süreçlerin hemen olmaması da iyi bir şey. Dün gördü bugün teklif etti dediğin adam bakarsın yarın yabancı biri olmuş. Tanısın tabii, böyle yemekler, arkadaş ortamlarında insanlar birbirlerini ölçer, bakışır, mesajlaşır, yüz verir, yüz alır, teklif ederken karşısındaki kişinin kabul edeceğini düşünecek kadar ondan emin olmaya çalışır..

Bence bakmamakla, konuşmamakla değil tavırlarınla koy ağırlığını jasse. Mesajlarından anladığım kadarıyla gayet de seviyelisin, beğeniyorum ben tavrını.

Bence de artık harekete geçmeli.Hayir cekiniyor diyeceğim ama hiçte öyle bir tip değil belli.Agirdan al bırak artık ilk ciddi hareket ondan gelsin.Hatta dünkü mesajı bile atmasan iyiymiş.

Aslinda tutusmak degil buraya sadece onu yazdgi wee biz bu konu uzerinde konustugmuz icin sanki hayatinin merkezinde bu konu warmis gibi gorunebilir ama tabiki gercek bu degil..ustelik bir iliskinin baslangc asamakari hep boyledir yani kimsr kendini tam olark yansitmadgndan cikarimda bulunmak gerckten zordur!!!

Merhaba, buraya uzun uzun yazdığımdan mı nedir bilmiyorum bana da tam tersi geliyor.Yani emreyle bir arabaya bindik,kendisi tam vites değiştirip gaza basarken aniden fren yaptı.yani bana çok kısa sürede gelişen şeyler gibi geliyor birebir yaşadığım için..Benim de emniyet kemerim yoktu malumunuz,savruldum :KK46::KK46::KK53:
Ufacık bir yorum yapamıyorum artık..
Ah ah..bu organizasyon büyük bir fırsat ve ben gitmeyeceğim öyle mi?..Nerde bende o yürek?:KK51::KK51:
Tutuşmak değil aslında,yani adını koyamıyorum.sonuçta hayatımda olup biten çok şey var.Emre de merkezde değil aslında ama buraya onu yazmayı seviyorum..Ve sevgiden aldığım hiçbir enerjiyi başka birşeyden kolayca alamadım şu hayatta..
Emreden çok hoşlanıyorum..
İşte ele birşey :KK53::KK53:

Tutusmussunuz derken onu hayatinizin merkezine koymussunuz demek istemedim yahu... Yani baya baya hoslaniyorsunuz ve bu yüzden o bi adim geldimi sizin ucasiniz geliyor ona :KK55: Anlatabildim mi :KK53: Cok güzel heyecanlar bunlar, yasanmasidq gerekir, sonunda bisey olur olmaz fark etmez, ani yasamak gerek bazen:KK68: Ama iste aslinda, öylemi belli etmiyon mu kal sap gibi o zaman deyip tüm iletisimi kesmek gerek ki, asil o zaman o tutussun:KK76: Tabii tamamen kaybetme riskide var bu durumda:KK45: Siz sade ama şık vede hafiften sexy ama masum bi görünüs sergileyin cuma günü, ona karsi ilgili ama cool takilin... İnsallah gönlünüzce gercer...:KK14:

Kızlar sizin ilişkileriniz nasıl başladı öncesinde? Bakmadınız yüz vermediniz, konuşmadınız, ilgilenmediniz ve aniden evlilik, sevgililik teklifi mi aldınız? Bu kız baştan beri ilgisini göstermeseydi zaten hiçbir şey olmazdı. Sanmıyorum ki bu kadar sevilen çevresi olan bir tip hiç ışık almamışken gelsin de durduk yere açılsın.
Her şeyi geçtim çok zaman olmadı konuyu takip ediyorsanız. Kızcağız daha işe gireli 2 ay, çocukla doğru düzgün mesajlaşmaya başlayalı 1 hafta oluyor. Bence bu süreçlerin hemen olmaması da iyi bir şey. Dün gördü bugün teklif etti dediğin adam bakarsın yarın yabancı biri olmuş. Tanısın tabii, böyle yemekler, arkadaş ortamlarında insanlar birbirlerini ölçer, bakışır, mesajlaşır, yüz verir, yüz alır, teklif ederken karşısındaki kişinin kabul edeceğini düşünecek kadar ondan emin olmaya çalışır..

Ben de çok ağır ilerlediğini düşünmüyorum hatta yer yer hızlı bile oldu..aslında ama viviaen sanırım konu 44.sayfa olup da hala mesajlaşma durumlarında olduğumuz için insanlara ağır mı ilerliyormuş gibi geliyor dersin :KK45::KK14:

Tutusmussunuz derken onu hayatinizin merkezine koymussunuz demek istemedim yahu... Yani baya baya hoslaniyorsunuz ve bu yüzden o bi adim geldimi sizin ucasiniz geliyor ona :KK55: Anlatabildim mi :KK53: Cok güzel heyecanlar bunlar, yasanmasidq gerekir, sonunda bisey olur olmaz fark etmez, ani yasamak gerek bazen:KK68: Ama iste aslinda, öylemi belli etmiyon mu kal sap gibi o zaman deyip tüm iletisimi kesmek gerek ki, asil o zaman o tutussun:KK76: Tabii tamamen kaybetme riskide var bu durumda:KK45: Siz sade ama şık vede hafiften sexy ama masum bi görünüs sergileyin cuma günü, ona karsi ilgili ama cool takilin... İnsallah gönlünüzce gercer...:KK14:

İşte tüm mesele bu :cool:
Peki bu kalınla işaretlediğim tanım için kıyafet önerilerinizi de beklerim?:D

İşte tüm mesele bu :cool:
Peki bu kalınla işaretlediğim tanım için kıyafet önerilerinizi de beklerim?:D
Hhhmmmm sizi hayal ederek söyle diyeyim, dizüstü dar koyu renk (siyah tercihimdir) bi etek hani su bele kadar olanlar, üstüne şık ama bıraz spora kacan acik renk bi bluz (beyaz olmasin garson kiz gibi olursunuz), buluzun dügmeleri hafif dekolte vermek icin (fazla olmasin) acik, alta yarim topuklu (illa olmasi gerekir yüksek degil ama) şık bı bot, makyaj sade ama dikkat cekici.... Ama isten direk gidicekmisiniz, sabahtan mi giyinceksiniz?...:ssz:

Hhhmmmm sizi hayal ederek söyle diyeyim, dizüstü dar koyu renk (siyah tercihimdir) bi etek hani su bele kadar olanlar, üstüne şık ama bıraz spora kacan acik renk bi bluz (beyaz olmasin garson kiz gibi olursunuz), buluzun dügmeleri hafif dekolte vermek icin (fazla olmasin) acik, alta yarim topuklu (illa olmasi gerekir yüksek degil ama) şık bı bot, makyaj sade ama dikkat cekici.... Ama isten direk gidicekmisiniz, sabahtan mi giyinceksiniz?...:KK14:

Evet sabahtan giyineceğim maalesef.gün sonunda tazeliğimi ne kadar korurum bilmiyorum ama tercihim etek tabii kesinlikle etek :D

Back