• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

:KK53: sence bu işin oluru var mı diye sorayım o zaman
Olabilir imkansız değil. Bizde ilişkinin başlaması için benim iteklemem gerekmişti :KK53: Açık açık hoşlandığını hiç söylemedi çünkü, hep bir flört halindeydi. İmalar, kıskanmalar, başka kızlara ilgisi varmış gibi davranıp kıskandırmaya çalışmalar vs. Çözmüştüm tabi ona göre davranıyordum. Mesela senin Emre gibi kız muhabbeti olsa yüzde yüz aynı cevabı verirdi, hatta bırak başkasını ben sorsam "oo kursta da kızlar vardır şimdi" diye bana bile aynı cevabı verirdi :KK53: Ya da atıyorum nerde kaldın gibi bir mesaj atsam özledin mi derdi. Eğer bu hamlesini görüp karşılık verirsem flörte devam eder, yok anlamazdan gelirsem kendini geri çekiverirdi. Karışık vallahi, dediğim gibi başta ben flörtüne karşılık verdim cesaretlensin diye sonra çıkmaya başlamıştık. Öyle işte.

işte malesef beğenilme hislerinden ötürü direkt aldatmasalar da karşı tarafa boncuk dağıtıyolar..
neyse arkadaşım herkesin bakış açısı farklı, sen bu noktada rahatsan beni dinleme..
ben eşimi paylaşıma kapalıyım ve kıskancım oyüzden tahammül edemiyorum çoğu zaman, sen idare edebilirsen ne mutlu..
sevgilerr..

senin bazı konularına denk geldiğim için az çok sıkıntılarına aşinayım.
kocam yakışıklı yeşil gözlü vs. demiştin diye hatırlıyorum bir yerlerde.
bak,insanlar yapılarını kişiliklerini değiştiremezler sempatik tavrından adam neden vazgeçsinki çünkü onun yapısı bu kötü birşey oldugunu düşünmüyor bile.senin bu durumla nasıl başa çıktıgını bilmiyorum ama, yani hayran kitlesine karşılık vermediği ,sadece sana sarıldıgı sürece bir sorun yok olmamalı bence.

işte malesef beğenilme hislerinden ötürü direkt aldatmasalar da karşı tarafa boncuk dağıtıyolar..
neyse arkadaşım herkesin bakış açısı farklı, sen bu noktada rahatsan beni dinleme..
ben eşimi paylaşıma kapalıyım ve kıskancım oyüzden tahammül edemiyorum çoğu zaman, sen idare edebilirsen ne mutlu..
sevgilerr..

ben sana eşini paylaşmanı falan söylemedim ki?
senin eşinin karşı tarafa boncuk dağıtması ya da dağıtmamasını da tartışmıyorum ben.
kusura bakma ama şu mesajından sonra farklı bir algı yarattın yani kendine güvensiz, fazlasıyla alıngan bir tip.
kimse kimsenin sahibi değildir.özellikle daha sevgili bile olmadıgım bir ilişkiye başlamadığım,hakkındaki detayları da didiklemediğim bir adama sahibiymişcesine davranmam şu aşamada.
tavsiyelerin için teşekkürler ama sırf şu mesajından ötürü yazıyorum farkında mısın bilmiyorum senin durumunla benimki çok farklı.

33 sayfayı okumadan ilk mesaja göre yorum yapıyorum; emre sana karşı hiçbir şey hissetmiyor.. erkekler bizler kadar karmaşık değildir sevgili Jasse, verecekleri mesajları dolambaçlı bir şekilde değil direkt olarak verirler o yüzden.. yani "eğer kahve fallarımızda ortak şeyler söylersem kesin niyetimi anlar" ya da " dur kahvaltı bahanesiyle telefonunu alayım, sonra mesaj çekerim ya da sapık gibi whatsapp da last seen gözetirim" demezler :27:

sanırım bu emre 26 yaşından büyük, yani ergen de değil ki bakışmayla kız tavlanacağını düşünsün.. sonuçta eğer sana karşı bir duygusu var ise senin başka birinden hoşlanma, nişanlanma ihtimaline karşı kartlarını açık oynardı diye düşünüyorum.. hayır bekleyecek ne var ki düşünürsen..

ama bu dilber denen arkadaştan hiç hoşlanmadım, evli olmasına da çok güvenme, sonuçta evli olması yılışık olmasını engellememiş..

hakkında hayırlısı olsun.. :KK66:

yanlış anlattım sanırım kendimi..
kabaca özetleyim:
ben boğa burçları kadınların ilgisinden çok hoşlanır dedim..
sen de evet emreyi etrafındakilerin bi mıncırmadığı kaldı tarzı bişey dedin..
ben de evet boğa erkekleri genelde ilgiyi sever ve bu ilişkilerde karşı taraf adına dezavantaj oluşturur demek istedim..
yani şuan sahiplen, etrafındakileri dağıt vs. tarzı bişey değil kastettiğim..
ama sağlam bi ilişkiye başlamak istiyosan iyi gözlemle ve flörtöz birine kurban gitme demek istedim..
yoksa tabiki şu aşamada sadece hoşlanma boyutunda, ama elde ettikten sonra bu tarz bi duruma rastlarsan "e sen istedin sevgili olmayı, bu neyin nesi şimdi" diyebilir..

konuyu eşimle örneklemek istedim, çünkü o da boğa burcu ve emreyi ona çok benzettim..
yoksa tabiki ben evliyim ve senin başlamamış bi ilişkin var..durum tamamen farklı, sadece karakterler benzer, o yüzden dikkatli ol tavsiyesi vermekti amacım..

ama sen de bu tavrınla aşktan gözü dönmüş bi ergen gibi davrandın..
ve buraya kim ne yorum yaparsa yapsın, içinden sadece olumluları referans kabul edip, tipik bi balık olarak mantık dışı hareket etmeye, ve sadece duygularının kontrolunde yaşamaya devam edeceksin gibi..

ben sana eşini paylaşmanı falan söylemedim ki?
senin eşinin karşı tarafa boncuk dağıtması ya da dağıtmamasını da tartışmıyorum ben.
kusura bakma ama şu mesajından sonra farklı bir algı yarattın yani kendine güvensiz, fazlasıyla alıngan bir tip.
kimse kimsenin sahibi değildir.özellikle daha sevgili bile olmadıgım bir ilişkiye başlamadığım,hakkındaki detayları da didiklemediğim bir adama sahibiymişcesine davranmam şu aşamada.
tavsiyelerin için teşekkürler ama sırf şu mesajından ötürü yazıyorum farkında mısın bilmiyorum senin durumunla benimki çok farklı.

Havada serbestçe süzülürken kanatlarıma ateş ettiğin için teşekkür ederim kelebek. :110:
Ahahahha ya bak öyle bişeyi aklıma getirmek bile istemiyorum.bak şimdi bozuldum ve aklıma ne geldi sayende :KK53:yani mesela ilk whatupstan mesaj attığımda adama siyasi bir espri yapmıştım.O zamanlar işle ilgili bir türlü beceremediğim ve de emrenin uzmanlığı olan bir konu vardı.neyse en son şöyle yazdım:
jasse: ...ya o konuları birisi bana anlatsın rica ederim mümkünse bilal e anlatır gibi anlatsın rica ederim.
emre: .. ben sana anlatırım güzel güzel :))
baktım cevap yok yaptığım espriye.böyle bir havada kaldı sanki..esprisine gülünmeyen adam gibi hissettim orda.ondan sonra kalktım esprimi açıkladım uzun uzun.bana dediği; "hahahahha bende diyorum kimden bahsediyo".
yani ama bu bir sorun değil bence yani bilmeyebilir...takmadım.abuk bir espri yaparsa herhalde bir noktaya kadar takmam sanırım. :KK53: ya da bilmiyorum,bilemedim şimdi. ama kelebekcim arkadaşlık dostluk kaldırır da arkadaştan sevgiliye dönmek?o bunu yapmazsa ya??..

Yanlış hatırlamıyorsam fernandohoze fernandohoze oğlaktı, ben de öyleyim. Onun sözlerine çok hak vermekle beraber, hayatta en uyuz olduğum senelerce kendimi anlatamadığım arkadaşlarımdan biri de balık ama en sevdiğim insan da balık. Burçlar kardeştir deyip ucuz şarkılar söylemek istemem ama bilal espirisini bana yapsan ve sana uyuzsam hala anlamadım bıbıcım diye savuşturur, aralıktan beri yeni espiri mi bulamamış derim, hoşlandığım bir insansan ellerimi birbirine ooo çok eğleneceğiz beraber deyip önüme bakarım. Ama senin durumundaki bu bariz boşluk ve boşluğu açıklamanla kapatma çaban tamam dünyanın sonu değil ve bir cümleyle karakter tahlili yapmak gibi gözükse de dışardan, açıklama çabaların biriktikçe git gide şimdi o sevimli gözüken suratı kapatır. İş arkadaşlığında zaten asgari müşterek sınırlarının dışı iyi değil, olayı çevirebilme imkanını her zaman kenarda bulundurduğun sürece bekleme yapma devam et ama sevgilim arkadaşlarımı hiç sevmiyor, onlarlayken değiştiğimi söylüyor genel şikayetinin altında yapılan espiriye gülememek bariz bir sebeptir, bu da benim bir tespitimdi. Boğaları severim beraber çok güleriz ama bu kadar başkasının mantığına kapalı oluşları ve duyguları için iki de bir şey yaptırma istekleri beni çok bayar.

yanlış anlattım sanırım kendimi..
kabaca özetleyim:
ben boğa burçları kadınların ilgisinden çok hoşlanır dedim..
sen de evet emreyi etrafındakilerin bi mıncırmadığı kaldı tarzı bişey dedin..
ben de evet boğa erkekleri genelde ilgiyi sever ve bu ilişkilerde karşı taraf adına dezavantaj oluşturur demek istedim..
yani şuan sahiplen, etrafındakileri dağıt vs. tarzı bişey değil kastettiğim..
ama sağlam bi ilişkiye başlamak istiyosan iyi gözlemle ve flörtöz birine kurban gitme demek istedim..
yoksa tabiki şu aşamada sadece hoşlanma boyutunda, ama elde ettikten sonra bu tarz bi duruma rastlarsan "e sen istedin sevgili olmayı, bu neyin nesi şimdi" diyebilir..

konuyu eşimle örneklemek istedim, çünkü o da boğa burcu ve emreyi ona çok benzettim..
yoksa tabiki ben evliyim ve senin başlamamış bi ilişkin var..durum tamamen farklı, sadece karakterler benzer, o yüzden dikkatli ol tavsiyesi vermekti amacım..

ama sen de bu tavrınla aşktan gözü dönmüş bi ergen gibi davrandın..
ve buraya kim ne yorum yaparsa yapsın, içinden sadece olumluları referans kabul edip, tipik bi balık olarak mantık dışı hareket etmeye, ve sadece duygularının kontrolunde yaşamaya devam edeceksin gibi..

Anlatmak istediğini baştan bu şekilde anlatamadın.
Zaten en başta sana konum çok uzun gelmişti,ısınanamıştın herneyse.
Ben buraya yapılan her türlü yorumu mantık süzgecinden geçiriyorum.Her düşündüğüm şekli detayı buraya yazmak durumunda değilim.Referanslarım da olumlular olumsuzlar olarak değil, konuyu en iyi ben bilip gözlemlediğim için yaşadıklarıma en mantıklı yapılan açıklamaları değerlendiriyorum.Senin bu son yazdığın açıklamalarını da bir kenara yazıp kaydettim mesela.

Olabilir imkansız değil. Bizde ilişkinin başlaması için benim iteklemem gerekmişti :KK53: Açık açık hoşlandığını hiç söylemedi çünkü, hep bir flört halindeydi. İmalar, kıskanmalar, başka kızlara ilgisi varmış gibi davranıp kıskandırmaya çalışmalar vs. Çözmüştüm tabi ona göre davranıyordum. Mesela senin Emre gibi kız muhabbeti olsa yüzde yüz aynı cevabı verirdi, hatta bırak başkasını ben sorsam "oo kursta da kızlar vardır şimdi" diye bana bile aynı cevabı verirdi :KK53: Ya da atıyorum nerde kaldın gibi bir mesaj atsam özledin mi derdi. Eğer bu hamlesini görüp karşılık verirsem flörte devam eder, yok anlamazdan gelirsem kendini geri çekiverirdi. Karışık vallahi, dediğim gibi başta ben flörtüne karşılık verdim cesaretlensin diye sonra çıkmaya başlamıştık. Öyle işte.

hahah sizinki de çok hoşmuş vallahi.
Bu da benim B planım olsun o zaman :KK8:

33 sayfayı okumadan ilk mesaja göre yorum yapıyorum; emre sana karşı hiçbir şey hissetmiyor.. erkekler bizler kadar karmaşık değildir sevgili Jasse, verecekleri mesajları dolambaçlı bir şekilde değil direkt olarak verirler o yüzden.. yani "eğer kahve fallarımızda ortak şeyler söylersem kesin niyetimi anlar" ya da " dur kahvaltı bahanesiyle telefonunu alayım, sonra mesaj çekerim ya da sapık gibi whatsapp da last seen gözetirim" demezler :KK53:

sanırım bu emre 26 yaşından büyük, yani ergen de değil ki bakışmayla kız tavlanacağını düşünsün.. sonuçta eğer sana karşı bir duygusu var ise senin başka birinden hoşlanma, nişanlanma ihtimaline karşı kartlarını açık oynardı diye düşünüyorum.. hayır bekleyecek ne var ki düşünürsen..

ama bu dilber denen arkadaştan hiç hoşlanmadım, evli olmasına da çok güvenme, sonuçta evli olması yılışık olmasını engellememiş..

hakkında hayırlısı olsun.. :KK66:

merhaba office, ilk yorumdan sonra birkaç ufak tefek gelişme daha oldu son sayfalara doğru yazıyor.üşenmezsen bir bak derim belki fikrin değişir ya da aynı kalır :KK51:ama daha net olacagını düşünüyorum.
emre 26 yaşında :D bekleyecek birşey yok bence de belki ama daha 1,5 ay olması ve birbirimizi hiç tanımıyor oluşumuz da olabilir bişeyleri yavaşlatan.
dilber e gelince yeni yeni tanıyorum ben de,biraz cocuksu bir kadın. haklı olabilirsin.
Tesekkür ederim,umarım hayırlısı olur.:KK54:

:cool::cool: her gün hamur işi yaparım ona ben.. istediği her an

Ben şu an boğa burcu ile ilgili yazıyorum bak Senin için bende ki bir kitaba göz attım orada yaralı bir boga burcunun yeni bir ilişkiye hemen yanaşmıyacagı yazıyor gözlem yaptıgı karşısındaki ona bakmadıgında onu gözlemledigi tanımaya çalıştıgı . sen de bana bakışlarını yakaladım diyorsun aceleci olma sabırlı ol . Ayrıca sadece boğa burcu oldugu için insanlara o şöyledir böyledir demek dogru degil bunun yükseleni var alçalanı var ay burcu var

Anlatmak istediğini baştan bu şekilde anlatamadın.
Zaten en başta sana konum çok uzun gelmişti,ısınanamıştın herneyse.
Ben buraya yapılan her türlü yorumu mantık süzgecinden geçiriyorum.Her düşündüğüm şekli detayı buraya yazmak durumunda değilim.Referanslarım da olumlular olumsuzlar olarak değil, konuyu en iyi ben bilip gözlemlediğim için yaşadıklarıma en mantıklı yapılan açıklamaları değerlendiriyorum.Senin bu son yazdığın açıklamalarını da bir kenara yazıp kaydettim mesela.

demekki karşılıklı birbirimizi yanlış anlamışız..
neyse şimdi anladım seni, sağlıklı bi şekilde ilerlemek istiyosun gördüğüm kadarıyla..
umarım gönlünce olur,kolay gelsin..

Jass şu whatsAppa bir şey bul watsup matsup bir şeyler yazıyorsun sürekli :KK48:
W. de sadece olmaz mı :KK53:

Bence hevesin kaçtı buraya yazmaya. Ama ben mesela burçları da hesaba katarak yorum yapmayı tercih ediyorum, başka biri direkt sadece burcundan da yola çıkabiliyor canım, yada kendi yaşantısından. Bunlar tabii ki yanlış bakış açıları değil, ben hevesin kaçtığı için üzüldüm açıkçası.

Bence sen buraya duygularını samimi şekilde anlattığında hem fikir alıp hem rahatlıyorsun. Birkaç arkadaşla ben senin konunu takip ettiğimiz için hayatının merkezine Emre'yi koyup gözü başka bir şey görmeyen biri olmadığını biliyoruz. Bu aşırı olurdu ama sen bu konu itibariyle durumdan bahsediyorsun, günlük hislerini, olanları anlatıyorsun ve doğal olarak bunlar Emre ile ilgili oluyor.
Biz gördük ki o geçmiş sayfalarda gayet de fikir alıp başka bakış açılarıyla değerlendirebiliyorsun.
Başka konuları da konuştuk hatta burada, saç olsun, bakımlı olmak olsun, Emre için zaten sen de kendine zaman verdin. İlla konu açtın diye bugün sonuçlanması gerekmiyor, keskin olmana da gerek yok bu durumda zaten.
Biraz keyfin yerine gelince yaz olur mu? Konunu takip edenler var sonuçta :)

Niye canın sıkılıyor ki beğenmek zorundamıyız...insanların vakitlerini çalmayın bu saçmalıklarla...

Back