Bence hevesin kaçtı buraya yazmaya. Ama ben mesela burçları da hesaba katarak yorum yapmayı tercih ediyorum, başka biri direkt sadece burcundan da yola çıkabiliyor canım, yada kendi yaşantısından. Bunlar tabii ki yanlış bakış açıları değil, ben hevesin kaçtığı için üzüldüm açıkçası.
Bence sen buraya duygularını samimi şekilde anlattığında hem fikir alıp hem rahatlıyorsun. Birkaç arkadaşla ben senin konunu takip ettiğimiz için hayatının merkezine Emre'yi koyup gözü başka bir şey görmeyen biri olmadığını biliyoruz. Bu aşırı olurdu ama sen bu konu itibariyle durumdan bahsediyorsun, günlük hislerini, olanları anlatıyorsun ve doğal olarak bunlar Emre ile ilgili oluyor.
Biz gördük ki o geçmiş sayfalarda gayet de fikir alıp başka bakış açılarıyla değerlendirebiliyorsun.
Başka konuları da konuştuk hatta burada, saç olsun, bakımlı olmak olsun, Emre için zaten sen de kendine zaman verdin. İlla konu açtın diye bugün sonuçlanması gerekmiyor, keskin olmana da gerek yok bu durumda zaten.
Biraz keyfin yerine gelince yaz olur mu? Konunu takip edenler var sonuçta :)
Beni doğru gördüğün ve yüreklendirdiğin için çok teşekkür ederim.
Hoş gelişmeler var..akşam anlatıyorum
Huhuuuuuuuuuu sonunda iste emre senden cok hoslaniyorrrrrrSelam kızlar;nasılsınız?umarım hepinizin hayatında herşey güzel gidiyordur..
Nerde kalmıştık?..Sizlere en son Emrenin sabahları süper ilgisiz öğlen ise kendi ekibi yemeğe gittikten sonra bir fırsat yaratıp benimle muhabbet etmeye çalıştığını yazmıştım.Salı günü de aynı şekilde devam etti bakışmalar ve muhabbete girme çabası.çarşamba ise tatildi zaten.
Gelelim bugüne..Sabah gittim yine,günaydın dedim ofistekilere..beyimiz oturuyor yerinde,istifini bile bozmadı yine.Asık ve ciddi bir suratla bilgisayara gömülmüş..geçtim oturdum yerime.Koltugumu da bir güzel kısalttım ki masada iyice alçalayım bu beni göremesin bi bakışta.öğlene kadar pek bana bakmadı.Baksa da göremedi...ben de hiç ona bakmadım,ilk kez bugün çok ilgisizdim ona karşı.
Öğlen saati geldi yine.bunun arkadaşları gitti yemeğe.beyimiz tek başına telefonları gürültülü bir şekilde kapatıyor,çekmeceler gürültülü kapanıyor.birilerine seslenişi abartılı filan.Ben hiç istifimi bozmadım önümdeki işime dalmış gibi yaptım.Derken telefonum titredi... Bundan sonrasını whatsup anlatsın;
Emre:Napıyosun?
Ben: iş. sen?
Emre:ben de iş.. sıkıldım ama
jasse:belli,yoğun görünüyosun bu aralar
e: bu aralar biraz stresliyim.sen de beni mi takip ediyosun? :) o değil de senden de hiç ses çıkmıyor.
j:takip etmiyorum seni.sadece duyuluyo sesin.sesim de iyi çıkıyor bence :)
e:biraz daha çıksın lütfen :) nasıl geçti tatil?
j:sıkıcı
e:benim de öyle..dışarı bile çıkamadım.zavallı arabam tamirde.
j:boşver ben de arabasızım.o kadar da kötü bişey değil :)
e:öyle ama..araba ile daha güzel ıslanmıyosun,üşümüyosun vs.sen nerelere gidiyosun genelde?belki karşılaşırız bir yerlerde..
j:bilmem.hava güzelken beşiktaş a filan gidiyorum bazen.. değişiyor.ya sen?
e:neyse çağırırsın artık bu taraflara geldiğinde.levent,etiler ya da bebek yakın yerlere yani genelde.
j:sen de çağırsan olur o zaman
e:çağırırım tabi jass.erkek arkadaşınla gelme de :) hayır geleceksen de haber ver ben de kız arkadaşımla geleyim :)
j:Yok tek gelirim endişelenme
e:ben de öyle düşünmüştüm... jass senin nöbetin ne zaman?bakalım ne zaman birlikte denk gelicez :)
j:galiba 27 aralıkta..
e:çok var daha... o zamana kadar dışarda görüşürüz
j:haha ben pek bebek etiler takılmıyorum ama ..
ertada bir yerde görüşürüz o zaman :)
j:
e:jass dişlerini gösterme bana gül.. ben sana hep gülüyorum burda..
j:en çok ben gülüyorum.sen komiksin ayrıca :)
e:sen de komiksin hem de kızarıyosun bazen.daha güzel oluyor :)
j:yok yahu havadandır o..
e:havadan olmaz ya :) hem sen nereye gittin az önce?.......
Gün boyunca yazışmalar bu minvalde devam etti.sonrasında emreyi tutana aşk olsun bana bakıyor,gülümsüyor .gözlerini kaçırmıyor vs. bugün kesin biçok kişi farketmiştir eminim.bir ara dilberden bir mesaj; "sırıtık suratlar hayırdır size" ben de bişey yok emre gülüyo ama ben de anlamadım falan diye geçiştirdim. yedi yemedi bilmiyorum ama dilber fena çakalmış ben onu farkettim..derya abla çıkışta noluyo yahu bugün gülümseye gülümseye bir halde oldun kimle yazışıyodun dedi imalı imalı.yani bugün masamda kimbilir ne kadar salak görünüyodum
çok acaipti bugün,çok..bilmiyorum emrenin kafasına saksı mı düştü..ama böyle birşey beklemediğimi söyleyeyim.şaşkınım
metin analizi yapıcaksak, şimdi emre senin tek geleceğini mi düşünmüş, yoksa hayatında biri olmadığını belli mi etmişsin acaba ?
bu dilberler deryalar resmen belgesel çakalı gibi ortalarda dolanıyorlar diye bir ben düşünmüyorum umarım.
aklınca beni yokluyor sanırım.çünkü sevgilim olmadıgını nöbette sordugunda söylemiştim.biliyordu yani ..
birşey diycem ikisi de ne çakallar yahu..ben olsam bu kadar farketmezdim başkasını
Abooooo super bir sey olmus bugun jasse. En basindan beri sana ilgisi oldugunu düşünüyordum. Bugün tescillenmis oldu. Hele su erkek arkadasinla geleceksen haberim olsun kısmı en güzeli bence. Yakın zamanda birlikte bir yerlere gideceginizi dusunuyorum emrenin teklifiyle
Yalniz ekibi yanindayken resmi davranmasi can sıkıcı . Acaba senin hakkinda tatsiz seyler mi söylüyorlar
Huhuuuuuuuuuu sonunda iste emre senden cok hoslaniyorrrrrr
ah o ablalar/dementorlar işte sorun yaratırsa yaratacak olan, kk daki bütün "mesafe koy"lar onlara için dense yetmez yeminle. parasıyla hayatımı mahvedin desen yapamazlar o kadar, o yüzden bulaşmamak iyi, enerjini çektirme onlara :)
Canım bilmiyorum birden böyle ben alakayı kesince pat diye ilerleyiverdi bu yahu. hala şaşkınım.Acaba diyorum ki,ona ilgim oldugunu farketti de canlı tutmak için mi böyle davrandı?beni mi deniyor ne bugaliba bir yerlere davet edecek yani öyle görünüyor
Ah canım,madem konusunu açtım söyleyeyim.pek o konuya girmek istemiyorum ama salı günü dominant hatunla saçma sapan birşeyden aramızda bir sürtüşme oldu.sırf emrenin hatrına ben alttan aldım.ve hanımefendi bana nasıl bir eleştiri yöneltti dersin?
"Bir anda bizimle yıllardır çalışıyormuş tanıyormuş gibi davranmaya başladın.diğerlerini bilmem ama ben hemen ısınamam insanlara vik vik vik.."
yanarım yanarım, diğer türlü olunca da insanlar tarafından soğuk,asabi ve tepeden bakan birisi bulunmama yanarım.takmıyorum ama bir kez daha anladım ki insanlara yaranılmaz.
bence dominant emrenin yanında da hakkımda saçmaladı.daha önce bir yerlerde yazmıştım yine konumda dominant insanları bilirsiniz karşılarına cıkan herkesi yönetmeyi severler.yönetemediklerine sinir olurlar.bu da öyle bişey sanırım..
asenamız öyle dedi peki de, cınım ben seni çok sevdim amağ demedin mi? boksör sarılışı yapsaydın lafla, cevap veremeseydiAh ah.keşke hiç bulaşmam gerekmese.onlar da benim ekibimde ne yazık ki
Dikkat cekiyorsun Jasse. O da bundan hoşlanmıyor. Bence ozellikle Emre'nin dikkatini cekmenden hoşlanmıyor. Tehlikeli bir hatun. Emre de onlardan etkileniyorsa eksi bir durum bence.
asenamız öyle dedi peki de, cınım ben seni çok sevdim amağ demedin mi? boksör sarılışı yapsaydın lafla, cevap veremeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?