- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Annem evde garip bikaç parça eşya buldu yatağın altında falanBuyu oldugunu nasil anlamis babaniz ben Anlamadim.
Buyu olsaydi bunun farkinda olamazdi, ilginc bir durum
Öyle olur mu dersin ?Yaşın 20. Cok aşıktım evlendim dersin. Yillar sonra kocam bana cok aşık ama başka kadına gidiyor demek istemiyorsan bu evlilik konusunu aceleye getirme.
Olamaz mı annene uyuz olan kimse sana da büyü yapmıştır kızı ömrü billah evlenmesin diye:)))Ne saçmalıyorsunuz siz ya ! Burada benimle dalga geçin diye mi konu açtım ben!
Annem evde garip bikaç parça eşya buldu yatağın altında falan
Hayır. Annemin tarafındaki bütün akrabalarımız zaten bize yüz çevirmiş durumda. Zaten bitecek gibi bişey hergün kavgayla nereye kadar gidecekler. Yarabbim en kısa zamanda alsın başımızdan şu kadınıBunu birilerine danistiniz mi?
Kesinlikle öyle. Ben çok acele ediyorum sanırımBu devirde erkek arkadaşınız gibi mantıklı konuşan delikanlı bulmak zor
Her söylediği doğru
Hayır. Annemin tarafındaki bütün akrabalarımız zaten bize yüz çevirmiş durumda. Zaten bitecek gibi bişey hergün kavgayla nereye kadar gidecekler. Yarabbim en kısa zamanda alsın başımızdan şu kadını
Öyle olur mu dersin ?
Olayı hayatın içinden yaşamayanlar işte bu kadar basıt yorumlar yapabiliyor. Benim bile bilmediğim daha neleri vardır allah bilir. Allah yardımcımız olsunCocuk %100 dogru soyluyor, maddi olarak neye guveneceksiniz, onu gectim yaslariniz cok genc. Cocugu dinleyin derim.
Ote yandan , büyü zirvaligina cidden inaniyor musunuz ? Adam metres tutmus, ustune de kilif uydurmus iste, bana buyu yaptilar demis. O buldugunuz garip esyalar da cope atmadiginiz varligini unuttugunuz esyalardir. Bu kadin sizin evinize, yataginiza kadar mi gelmis yani?
Büyüye falan inanmayin, gecin bunlari. Anneniz biz asigiz ama adama buyu yaptilar diyip kendini avutuyor. Basbayagi metres tutmus babaniz. Adam disari cikacagi zaman anneniz gitmiceksin, nereye gidiyorsun demiyor mu , yani kosede oylece oturup adamin gecenin bir vakti evden cikip gitmesini kabulleniyor mu oylece? Bunu da yatagin altindaki 2 bez parcasinin varligina bagliyor????