Çok mu acele ediyorum :( Lütfen bir bakın

e bozduruverin o halde madem büyüymüş.. bana mantıklı gelmedi..
diğer konuda da yaşınız daha erken erkek arkadaşınız da hayalinize ortak olarak ümitlendirmek istememiş çünkü daha oldukça vakit var belli ki iş okul askerlik vs

Ne saçmalıyorsunuz siz ya ! Burada benimle dalga geçin diye mi konu açtım ben!
Olamaz mı annene uyuz olan kimse sana da büyü yapmıştır kızı ömrü billah evlenmesin diye:)))
Arkadaşım bi dön yazdıklarını oku ondan sonra böyle tepki ver. Kabullenmenin kolay yolu ne güzel büyü var ortada kim yaptığı da belli değil üstelik... şakamisin arkadaşım...

Bunu birilerine danistiniz mi?
Hayır. Annemin tarafındaki bütün akrabalarımız zaten bize yüz çevirmiş durumda. Zaten bitecek gibi bişey hergün kavgayla nereye kadar gidecekler. Yarabbim en kısa zamanda alsın başımızdan şu kadını

Cocuk %100 dogru soyluyor, maddi olarak neye guveneceksiniz, onu gectim yaslariniz cok genc. Cocugu dinleyin derim.

Ote yandan , büyü zirvaligina cidden inaniyor musunuz ? Adam metres tutmus, ustune de kilif uydurmus iste, bana buyu yaptilar demis. O buldugunuz garip esyalar da cope atmadiginiz varligini unuttugunuz esyalardir. Bu kadin sizin evinize, yataginiza kadar mi gelmis yani?

Büyüye falan inanmayin, gecin bunlari. Anneniz biz asigiz ama adama buyu yaptilar diyip kendini avutuyor. Basbayagi metres tutmus babaniz. Adam disari cikacagi zaman anneniz gitmiceksin, nereye gidiyorsun demiyor mu , yani kosede oylece oturup adamin gecenin bir vakti evden cikip gitmesini kabulleniyor mu oylece? Bunu da yatagin altindaki 2 bez parcasinin varligina bagliyor????

Haksızlar mı anne tarafınız .Ayrıca erkek arkadaşınızın ailesi de belki de sizin kadar normal karşılamayabilir .

Öyle olur mu dersin ?

Bende 20yasindayim. Gidin universitenizi okuyun. Hemen hayata atılïp birbirinizi yemek istiyorsunuz.evlilik kurtulus yolu degil ailevi sorunlarin olsada. Onu yerine tek basina ayaklarinin ustunde durabilicek donanima sahip ol. Sonrada ayni sekilde ayaklari ustunde durabilicek biriyle evlen. Suan ikinizinde o sorumluluklarin ustesinden gelebilicegine inanabiliyo musun gercekten?

Babaniz ikinci evliligine kılıf uydurmak icin büyü yaptilar falan demis olmasin? Yanlis anlamayin ama hakikaten mantikli gelmiyor soyledikleriniz. Neyse anneniz bu durumdan sikayetci olmadigina gore sorun yok demek ki.
Erkek arkadasiniz hakli. Evlilik hayali kurmak kadinlarin her zaman hosuna gider ama erkekler icin oyle degil sanirim. Biz hayalinden bile mutlu olurken onlar daha mantikli yaklasiyor olaya.

ya kusura bakmayın ama şu büyü mevzusu saçma geldi biraz. Acaba babanız yaptığı şeye kılıf uydurabilemek adına kendi kendine atmış olmasın onları yatağın altına. Hayır anlamadığım anneniz aa büyüymüş o zaman git mi dedi bu nasıl bir şey. Amacım kırmak değil ama kadına laf ediyorsunuz, babanızın o kadında hiçççç bir farkı yok. ki bana kalırsa annenizin büyüye filan inandığını bildiğinden bu şekilde yutturmuş

Olayı hayatın içinden yaşamayanlar işte bu kadar basıt yorumlar yapabiliyor. Benim bile bilmediğim daha neleri vardır allah bilir. Allah yardımcımız olsun

bana erkek arkadaşından ziyade babanıza inilmesi gerek gibi geliyor..
madem babanız büyü yapıldığını biliyor neden hala o kadınla?

Okulu kazandıktan sonra tüm düşüncelerin değişir gibime geliyo :) önce ekmegini eline al derim ben canım ne kadar sevsende guvensende bu devirde insanın başına herşey gelebilir. erkek arkadaşın da her zaman yanında olacaktır destek olacaktır diye düşünüyorum. Sıkintili bi dönem Allah yardımcın olsun

büyü mü? nerden biliyosunuz büyü olduğunu ,,nasıl inanabilirsiniz böyle bi şeye aklım almıyo sizin konunuza gelince 20 yaşında evlenmek mi asla!! öncelikle kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız ,biliyorum yaşadıklarınız zor ama hiçbir erkeğe güvenipte yola çıkmayın derim!! Allah yardımcınız olsun

Kendinizi ikna konusunda müthişsiniz öncelikle onu söyleyeyim.
Çok sağlam bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Aslında her şeyin çok farkındasınız bence.
Erkek arkadaşınızın haklı olduğunu,
Annenizle babanız arasında aşk falan olmadığını,
Annenizin düzen bozmamak için kabullendiğini,
Babanızın "büyü" zırvasına sarıldığını çok iyi biliyorsunuz içten içe. Fakat bunlardan birini bile kendinize itiraf etseniz dönüşü olmayacak yollara girileceğinin de farkındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…