Çok mu acele ediyorum :( Lütfen bir bakın

Erkek arkadaşın çok da mantıklı konuşmuş. Senin de trip atmak yerine daha duyarlı olman gerekiyor. Yaşınız daha çok küçük.

Bu arada baban o yüzsüz kadına s.git diyebildiği halde nasıl işin içinde büyü var deniliyor anlamadım. Büyü değil o baban çiftlik kurmuş rahat rahat takılıyor. Bunu kabul eden kadınlara da söylenecek söz yok zaten.

Neyse bayanlar ben aradığım sorunun cevabını buldum. Canımı acıtan ve beni burda ağlatan kk üyelerinede ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Kabuk bağlamayan yaramı tekrar kanattığınız içinde :KK42:

Kendinizi ikna konusunda müthişsiniz öncelikle onu söyleyeyim.
Çok sağlam bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Aslında her şeyin çok farkındasınız bence.
Erkek arkadaşınızın haklı olduğunu,
Annenizle babanız arasında aşk falan olmadığını,
Annenizin düzen bozmamak için kabullendiğini,
Babanızın "büyü" zırvasına sarıldığını çok iyi biliyorsunuz içten içe. Fakat bunlardan birini bile kendinize itiraf etseniz dönüşü olmayacak yollara girileceğinin de farkındasınız.
konuyla alakalı değil ama senin şu resmin bende öpüşme isteği uyandırıyor :KK23::KK23:

Neyse bayanlar ben aradığım sorunun cevabını buldum. Canımı acıtan ve beni burda ağlatan kk üyelerinede ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Kabuk bağlamayan yaramı tekrar kanattığınız içinde :KK42:
Size kim ne dedi ki?
Aksine doğruları duydunuz. Ağlama sebebiniz buradaki yorumlar değil, o yaraların varlığı. Tedavi de önce kabul etmekten geçiyor.

Bu konunun şaka olduğuna inanmak istiyorum. Zira doğruysa söyleyecek söz bulamadım. Kusura bakmayın ama bu kadar mantıksız bir olayı bile açıklama çabasındasınız. Evlilik düşünmekten daha önemli şeyler var hayatınızda.....

öncelikle evinizde büyü falan yok
siz gözünüzü gerçeğe kapamışsınız
babanızın uçkuru gevşek
anneniz de var olan düzenini bozacak biri değil. babanız annenize aşık değil, o kadınla da hır gür de olsa devam eden bir ilişkisi var. baban da istemese o kadın babanı 3 çocuğa rağmen yanında tutamazdı. baban düzenini gayet güzel devam ettiriyor, annen de suçu öbür kadına atıp rahatlıyor.o kısmını geç o yüzden.
bu hengameden kurtulmanın yolu saçma sapan erken bir evlilik yapman değil. okuman ve kendi hayatını kurman. eğer o zaman erkek arkadaşınla birbirinizi hala seviyorsanız evlenirsiniz.
şu upuzun hikayede bana aklı başında tek birey erkek arkadaşın olarak görüldü.

bize değil tatlım, sizi büyü ayağına böyle bir yaşamın içine atan babana ve babanın yalanını görmezden gelip sizi o yaşamdan çekip çıkarmayan annene teşekkür et.
biz gerçekleri söyledik.

oh önüne gelen aldatsın büyü yapıldı bana desin çok saçma ya kaçıncı yüzyldayız yani.
benim annemle babam çocukluktan beri aşıklar ve benim babam 6da en geç evde babam iş ev arası mekik dokuyan bir doktor aşıklar demişsin annen aşıktır belki ama babandan geçmiş canım:KK14:

Doğruları duyduğun için üzüldün. Bunu normal bir şey gibi bir seferde anlatman ciddi bir bozukluktur.

Annen ve baban iyi bir rol model değiller. Ozellikle 4 yaşındaki kardeşin için.
Senin de psikolojik destek alman lazım. Çünkü evin içinde yaşadığınız bu durum çok tuhaf.

Size kim ne dedi ki?
Aksine doğruları duydunuz. Ağlama sebebiniz buradaki yorumlar değil, o yaraların varlığı. Tedavi de önce kabul etmekten geçiyor.
Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.

Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.
iyi de konu sahibinin de tedavi olması lazım.
sizce 19 yaşında bir kızın babasının bu çifte hayatından "bizde büyü var" falan yazması daha 20 yaşında bile değilken ailedeki problemler yüzünden evlenmeye kalkması. üstelik sevgilisi son derece makul bir sebeple hayır dediğinde buna üzülmesi falan normal mi?
bu yaşantının bu kızın hayatına yapacağı tahribat olacak.
hayatına sağlıklı bir kadın olarak devam edebilmesi için, evet tedavi olması şart.

Aslında üstüne gitmedim, niye yapayım bunu?
Daha hayatının en başında ve bunları kabul edip psikolojik destek alarak hayatında yeni adımlar atmalı.
Yüzleşmekten kaçtığımız her gerçek, ittiğimiz yerde beslenir büyür baş edilemez hale gelir. Bunlarla başa çıkacak gücü toplamak için kaçış yollarına değil doğru adımlara ihtiyacı var.

Annesiyle babasının ilişkilerindeki hataları görüp kendi evliliğinde tekrarlamaması iyidir. Bu annesine babasına olan sevgisini hiç değiştirmez ama gelecekteki kendi evliliğine dair yaklaşımı için tecrübe sağlar. :/

O yüzden konu sahibi, kendi iyiliğiniz için sağlam bir evlilik için uğraşın. Onun da yolu öncelikle kendi hayatınızı kurtarmak olsun. Acele etmeyin, önce kendinizden emin olarak ortak kararlarla ilerleyin, sorgusuz sualsiz kabullenmenin yolu hiç bir zaman iyi olmuyor.

Çocuk haklı öyle bi neyeti warsada senin acelci tawrın yüznden geri adım atar,hayal kurmak bedava tabide o direk ciddi anlamda düşünmüş we üstüne fazla gitme derim yanlış tepebilir

X