- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- Konu Sahibi Tasprenses
Bu arada biz ne dersek diyelim kendinizi kandırdığınız konulardan biriyle bile ilgili değişiklik olmayacak.
Siz kendinizi ikna etmişsiniz çünkü.
Siz kendinizi ikna etmişsiniz çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyla alakalı değil ama senin şu resmin bende öpüşme isteği uyandırıyorKendinizi ikna konusunda müthişsiniz öncelikle onu söyleyeyim.
Çok sağlam bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Aslında her şeyin çok farkındasınız bence.
Erkek arkadaşınızın haklı olduğunu,
Annenizle babanız arasında aşk falan olmadığını,
Annenizin düzen bozmamak için kabullendiğini,
Babanızın "büyü" zırvasına sarıldığını çok iyi biliyorsunuz içten içe. Fakat bunlardan birini bile kendinize itiraf etseniz dönüşü olmayacak yollara girileceğinin de farkındasınız.
Babam her gece ağlayarak eve geldi böyle böyle bir derdin içine düştüm dedi
Annem babamı bu konu yuzunden terk etseyi babam çoktan canına kıyacakı çünkü babamın isteğiyle olmadı bu. Ortada büyü var kimin yaptığı belli olmayan bir büyü
Size kim ne dedi ki?Neyse bayanlar ben aradığım sorunun cevabını buldum. Canımı acıtan ve beni burda ağlatan kk üyelerinede ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Kabuk bağlamayan yaramı tekrar kanattığınız içinde
Hadi ya, o kadar kışkırtıcı mı? :)Bak hiç öyle düşünmemiştim.konuyla alakalı değil ama senin şu resmin bende öpüşme isteği uyandırıyor
bize değil tatlım, sizi büyü ayağına böyle bir yaşamın içine atan babana ve babanın yalanını görmezden gelip sizi o yaşamdan çekip çıkarmayan annene teşekkür et.Neyse bayanlar ben aradığım sorunun cevabını buldum. Canımı acıtan ve beni burda ağlatan kk üyelerinede ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Kabuk bağlamayan yaramı tekrar kanattığınız içinde
hııı hıııHadi ya, o kadar kışkırtıcı mı? :)Bak hiç öyle düşünmemiştim.
:) neyleyim aşksız devrimi.hııı hııı
ya da ben bahane de arıyor olabilirimm
Neyse bayanlar ben aradığım sorunun cevabını buldum. Canımı acıtan ve beni burda ağlatan kk üyelerinede ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Kabuk bağlamayan yaramı tekrar kanattığınız içinde
Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.Size kim ne dedi ki?
Aksine doğruları duydunuz. Ağlama sebebiniz buradaki yorumlar değil, o yaraların varlığı. Tedavi de önce kabul etmekten geçiyor.
neysee:) neyleyim aşksız devrimi.
Olsun, bahane olsun ne çıkar :)
iyi de konu sahibinin de tedavi olması lazım.Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.
Aslında üstüne gitmedim, niye yapayım bunu?Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.
Konuyla ilgili yorumlariniz cok dogru ama konu sahibi gercekleri fark etse bile ne yapabilir ki? Tedavi kabul etmekten geciyor diyorsunuz ama 19 yasinda bir kiz sizce bu sorunu nasil cozebilir? Annesi durumu kabullenmis ve cozum yolu aramiyor hal boyle olunca kiz da kabullenmek, gormezden gelmek zorunda kaliyor cunku caresiz. Eger bunlari yazan kizin annesi olsaydi esime buyu yapildi baska kadinla iliskisi var deseydi kadina kizmakla ve gerçekleri gormesi konusunda baski yapmakta hakli olurdunuz cunku tedavi kadinin elinde. Ama bu kiz ne yapsin simdi? Kimse halinden sikayetci degil ki kizin gerceklerin farkinda olup da kendini uzmesi neye yarayacak? Bu kadar ustune gitmemelisiniz bence.