Çok mu acele ediyorum :( Lütfen bir bakın

ben konu sahibinin bilinçaltında bu konuda bir şeyler duymaya ihtiyacı olduğu için bunları yazdığını düşünüyorum. yoksa sevgilisi ile evlilik konusunda geçen muhabbeti ve babasının saçmalığı arasında zerre ilişki yok. belli bir yaşa gelmiş artık aklı daha erer hale gelmiş. kabul etmek istemese de gerçekleri içten içe duymak istiyor.

canım burada kimsenin amacı seni üzmek değil ama yaşadığınız normal bir şey değil. sakın bu ortam yüzünden bu yaşta evlilik vs düşünme. okulunu düşün

Son düzenleme:
iyi de konu sahibinin de tedavi olması lazım.
sizce 19 yaşında bir kızın babasının bu çifte hayatından "bizde büyü var" falan yazması daha 20 yaşında bile değilken ailedeki problemler yüzünden evlenmeye kalkması. üstelik sevgilisi son derece makul bir sebeple hayır dediğinde buna üzülmesi falan normal mi?
bu yaşantının bu kızın hayatına yapacağı tahribat olacak.
hayatına sağlıklı bir kadın olarak devam edebilmesi için, evet tedavi olması şart.
Haklisiniz zaten tedavi olmasin demiyorum. Siz cozum onerisi sunuyorsunuz ama yorumuna cevap yazdigim arkadas fazla ustune gitmis onu elestirdim sadece.

Haklisiniz zaten tedavi olmasin demiyorum. Siz cozum onerisi sunuyorsunuz ama yorumuna cevap yazdigim arkadas fazla ustune gitmis onu elestirdim sadece.
aslında dea da fazla üzerine gitmedi. şundan, konu sahibi aslında durumun normal olmadığının farkında sadece zücaciyenin içindeki kocaman fili görmezden geliyor. ama görmesi gerek yoksa dükkanda bir tane bardak kalmayacak. yaşı daha genç şimdi söylenenlerden canı yanabilir ama ileride ailesininki gibi bir hayat yaşamaktan da alıkoyabilir bu sözler onu

Genelde boyle ailelerde buyuyen cocuklar ya evlilik hayatim asla anne babaminkine benzemeyecek der, ya da evlilik bu iste mutlu evlilik yoktur diyip karamsar olur. Benim babam da annemi defalarca aldatti. Benim aslinda erkeklere olan guvenimin sarsilmasi gerekirken, esimle tanistigimizda ona ilk duygum guvenmek oldu. Seni anliyorum, bi dal ariyorsun. İnsallah cok da mutlu olursun ama acele etme. En azindan okulunu oku, sevgilin de askerligini yapsin, o da guzel bi is bulsun. Universiteyi kazanirsan hem ailenden de uzaklasmis kafa dinlemis olursun.

Kendinizi ikna konusunda müthişsiniz öncelikle onu söyleyeyim.
Çok sağlam bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Aslında her şeyin çok farkındasınız bence.
Erkek arkadaşınızın haklı olduğunu,
Annenizle babanız arasında aşk falan olmadığını,
Annenizin düzen bozmamak için kabullendiğini,
Babanızın "büyü" zırvasına sarıldığını çok iyi biliyorsunuz içten içe. Fakat bunlardan birini bile kendinize itiraf etseniz dönüşü olmayacak yollara girileceğinin de farkındasınız.
Sen ne biçim insansınn. yahuu ..bide şu forumlarda doğru bişe deme yaaa.. teee böyle sinirlerime sinirlerime dokunuyorsunn..:KK19:

Hmm, öyleyse yazı dilinin azizliği diyelim. Üstüne gider bir izlenim yarattıysam farkında olmadan, "ses tonu, vurgu, tonlama"" gibi unsurlardan mahrum olmaktandır. Alışılmıştan farklı olarak canımlı cicimli de yazmam pek. Teşekkür ederim eleştiriniz için, göz önünde bulunduracağım.

Çok doğru söylemiş eğer gerçekten EVLİ MUTLU HUZURLU olmak istiyprsan bekle canım benim. Bi önce biraz para biriktirebilecek kıvama gelsin sen bi kaç yaş daha büyü :) aferin ona. Sana duymak istediğini değil, olması gerekeni söylemiş..

Merhaba kızlar.. Konu biraz uzun şimdiden kusura bakmayın. :KK43:Benim ailevi sorunlarım öyle kavga gürültü değil Allaha şükür ama daha büyük bir sorun. Babam iki evli!:110: Evet iki evli 21. y.y da böyle şeyler hala var. Annemle babam birbirine o kadar aşıklar ki anlatamam çok severler birbirlerini. Baban madem seviyor neden böyle bişey yaptı dersenizde ortada bir büyü meselesi var. :KK43: Babam her aksam iş çıkışında bizim evimize gelir yemek yer çay içer diğer eve geçer( diğer kadının olduğu ev) haftanın birkaç günüde bizim evimizde kalır. o kadın bu aralar bize hiç uğramiyor uğramasında zaten. Babamla tam anlamıyla kedi köpek gibiler babam buna s...k.. git dedi ama bundaki ne yüssüzlükse gitmiyor hala ailesi kabul etmiyor bu kadını. Her neyse bu ayrı konu. Ben bu konudan çok etkileniyorum bunaıyorum evdeyım kardeşimle ilgileniyorum falan. Tek destekçim 4. yıllık erkek arkadaşım. Bende her kız gibi evlilik hayalı kurmayı çoook seviyorum. Dün bunaldım artık kendi mutlu huzurlu yuvamı kurmak falan istiyorum gibi bi söz söyledim. Onun bana yazdığı şeyi hemen yazıyorum size: Ya kolay değil senin için söylemesi kolay :KK43: bende istiyorum ama şimdi söylesem daha 20 yaşındasın askere git gel işini kur diyecekler doğru diyorlar sabretmekten başka cağren yok dedi. Bende haliyle daha farklı bir tepki bekliyordum. İçimi kararttın ya mümkünse senle iş ciddiye binene kadar evlilik hayali kurmayalım dedim sinirden. Sizce çok mu acele ediyorum? doğru mu soyluyor ? Biliyorum niyeti ciddi çok da mantıklı bir erkek daha geçenlerde gelecek kış askere gideceğim gitmeden işi ciddiye bindirelim diye kendisi söyledi. Ben hemen yarın evlenelim demiyorum zaten sadece biraz pembe hayaller istiyorum o da bunu yapmıyor. Bilmiyorum kızlar dün gece çok ağladım yardımınıza ihtiyacım var tekrar kusura bakmayın :KK43:
Güzel arkadaşım, sana bir abla tavsiyesi. Planlarını kendi üzerinden kur; ne kadar sevsende sevilsende ikinci bir şahsın üzerinden değil.
Hayatın ne göstereceği belli olmaz; okuyup, ya da çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durmaya öncelik ver derim.

Aslında üstüne gitmedim, niye yapayım bunu?
Daha hayatının en başında ve bunları kabul edip psikolojik destek alarak hayatında yeni adımlar atmalı.
Yüzleşmekten kaçtığımız her gerçek, ittiğimiz yerde beslenir büyür baş edilemez hale gelir. Bunlarla başa çıkacak gücü toplamak için kaçış yollarına değil doğru adımlara ihtiyacı var.
Uslubunuz sert geldi o yuzden yazdim bunlari. Evet destek almali ama ben su an onun caresizligini cok iyi anliyorum aslinda farkinda oldugu ama gormezden geldigi gerceklerin yuzune vurulmasi insana cok agir gelir. Hele de internet ortaminda yapilan yorumlar iyi niyetli bile olsa cok kirici olabiliyor sonucta vurgu yok tonlama yok mesela ben sizin yazdiklarinizi sert buldum ama belki de siz bunlari yuzyuze soyleyecek olsaydiniz ses tonunuzdan dolayi cok samimi ve icten gelebilirdi. Yanlis yorumladiysam kusura bakmayin.

18 yaşında ve 4 yıllık ilişkini var??? 14 yaşında çıkmaya başladınız,çok erken bir yaş.ayrıca evlenmek için de çok gençsimniz allahtan sevgili aklı başında çıkmış..
bir de babanızın metres konusunda,sevgilinizin haberi var mı bilmyiorum ama olmsın en azından şimdilik..özellikle evlendikten sonra sizin için gerçekten pek iyi olmaz.

Uslubunuz sert geldi o yuzden yazdim bunlari. Evet destek almali ama ben su an onun caresizligini cok iyi anliyorum aslinda farkinda oldugu ama gormezden geldigi gerceklerin yuzune vurulmasi insana cok agir gelir. Hele de internet ortaminda yapilan yorumlar iyi niyetli bile olsa cok kirici olabiliyor sonucta vurgu yok tonlama yok mesela ben sizin yazdiklarinizi sert buldum ama belki de siz bunlari yuzyuze soyleyecek olsaydiniz ses tonunuzdan dolayi cok samimi ve icten gelebilirdi. Yanlis yorumladiysam kusura bakmayin.
Rica ederim, şahsıma hakaret etmediniz ki kusur olsun.
Bilakis, ben böyle şeylerin söylenmesi taraftarıyım.

Kendinizi ikna konusunda müthişsiniz öncelikle onu söyleyeyim.
Çok sağlam bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz.
Aslında her şeyin çok farkındasınız bence.
Erkek arkadaşınızın haklı olduğunu,
Annenizle babanız arasında aşk falan olmadığını,
Annenizin düzen bozmamak için kabullendiğini,
Babanızın "büyü" zırvasına sarıldığını çok iyi biliyorsunuz içten içe. Fakat bunlardan birini bile kendinize itiraf etseniz dönüşü olmayacak yollara girileceğinin de farkındasınız.
okuduğum en güzel cevap..

Merhaba kızlar.. Konu biraz uzun şimdiden kusura bakmayın. :KK43:Benim ailevi sorunlarım öyle kavga gürültü değil Allaha şükür ama daha büyük bir sorun. Babam iki evli!:110: Evet iki evli 21. y.y da böyle şeyler hala var. Annemle babam birbirine o kadar aşıklar ki anlatamam çok severler birbirlerini. Baban madem seviyor neden böyle bişey yaptı dersenizde ortada bir büyü meselesi var. :KK43: Babam her aksam iş çıkışında bizim evimize gelir yemek yer çay içer diğer eve geçer( diğer kadının olduğu ev) haftanın birkaç günüde bizim evimizde kalır. o kadın bu aralar bize hiç uğramiyor uğramasında zaten. Babamla tam anlamıyla kedi köpek gibiler babam buna s...k.. git dedi ama bundaki ne yüssüzlükse gitmiyor hala ailesi kabul etmiyor bu kadını. Her neyse bu ayrı konu. Ben bu konudan çok etkileniyorum bunaıyorum evdeyım kardeşimle ilgileniyorum falan. Tek destekçim 4. yıllık erkek arkadaşım. Bende her kız gibi evlilik hayalı kurmayı çoook seviyorum. Dün bunaldım artık kendi mutlu huzurlu yuvamı kurmak falan istiyorum gibi bi söz söyledim. Onun bana yazdığı şeyi hemen yazıyorum size: Ya kolay değil senin için söylemesi kolay :KK43: bende istiyorum ama şimdi söylesem daha 20 yaşındasın askere git gel işini kur diyecekler doğru diyorlar sabretmekten başka cağren yok dedi. Bende haliyle daha farklı bir tepki bekliyordum. İçimi kararttın ya mümkünse senle iş ciddiye binene kadar evlilik hayali kurmayalım dedim sinirden. Sizce çok mu acele ediyorum? doğru mu soyluyor ? Biliyorum niyeti ciddi çok da mantıklı bir erkek daha geçenlerde gelecek kış askere gideceğim gitmeden işi ciddiye bindirelim diye kendisi söyledi. Ben hemen yarın evlenelim demiyorum zaten sadece biraz pembe hayaller istiyorum o da bunu yapmıyor. Bilmiyorum kızlar dün gece çok ağladım yardımınıza ihtiyacım var tekrar kusura bakmayın :KK43:

1) büyü olayına gerçekten inanıyor musun aklım almıyor?
2) baban annene dediğin gibi aşık olsa öteki kadını bırakırdı emin ol. adam sizi kekliyor resmen.
3) her genç kız evlilik hayalleri kurmayabilir :)
4) yaşın açısından tabiki isteyebilirsin ama daha 20 yaşındaki bir çocukla evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde! 25 yaş altı bir erkekle evlenmeyi düşünmek bana aşırı hayalperest geliyor. bi kızın 20 yaşındaki haliyle bir erkeğinki inan ki çoook farklı. biraz daha bekleyin tabiki. aranızda yüzük taksanız başınız göğe mi ericek?

Benim dedem de bi'gun ben Hatice'ye asik oldum onu ustune getircem, bana buyu yaptilar onu gormeyince basim catliyo demisti:110:Cunku benim ar damarim catladi demek zor gelmisti:KK14:

Anneannem de ayni senin annen gibi napayim madem oyle demisti. Cunku ezik bi'karakterdi. Ayrilmak zordu, kim bakacakti ona?

Buyu nezaman bozuldu biliyo musun? En buyuk cocugu olan annem babasina kükreyene kadar:KK45:

Dedem sonra namaza bile basladi:KK53:

Hikaye baştan sona tuhaf:KK53: Babanız annenize çok aşık ama sizin evi otel gibi kullanıyor ahh pardon lokanta gibi karnını doyuruyor sonra tatlısını yemeye 2. hatunun yanına gidiyor. Sonra bu ilişkide bir büyü olayı var babanız kadını kovuyor kovuyor kadın gitmiyor.. Sen de tüm bu anormallikler içinde sevgilim dediğin çocuğa evlenelim diyorsun ve çocuk şu koca yazı içindeki tek mantıklı kişi ve inanılmaz mantıklı bir cümleyle cevap veriyor ve sen buna takılıyorsun :KK14:

X