Çok mu acele ediyorum :( Lütfen bir bakın

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Merhaba kızlar.. Konu biraz uzun şimdiden kusura bakmayın. Benim ailevi sorunlarım öyle kavga gürültü değil Allaha şükür ama daha büyük bir sorun. Babam iki evli! Evet iki evli 21. y.y da böyle şeyler hala var. Annemle babam birbirine o kadar aşıklar ki anlatamam çok severler birbirlerini. Baban madem seviyor neden böyle bişey yaptı dersenizde ortada bir büyü meselesi var. Babam her aksam iş çıkışında bizim evimize gelir yemek yer çay içer diğer eve geçer( diğer kadının olduğu ev) haftanın birkaç günüde bizim evimizde kalır. o kadın bu aralar bize hiç uğramiyor uğramasında zaten. Babamla tam anlamıyla kedi köpek gibiler babam buna s...k.. git dedi ama bundaki ne yüssüzlükse gitmiyor hala ailesi kabul etmiyor bu kadını. Her neyse bu ayrı konu. Ben bu konudan çok etkileniyorum bunaıyorum evdeyım kardeşimle ilgileniyorum falan. Tek destekçim 4. yıllık erkek arkadaşım. Bende her kız gibi evlilik hayalı kurmayı çoook seviyorum. Dün bunaldım artık kendi mutlu huzurlu yuvamı kurmak falan istiyorum gibi bi söz söyledim. Onun bana yazdığı şeyi hemen yazıyorum size: Ya kolay değil senin için söylemesi kolay bende istiyorum ama şimdi söylesem daha 20 yaşındasın askere git gel işini kur diyecekler doğru diyorlar sabretmekten başka cağren yok dedi. Bende haliyle daha farklı bir tepki bekliyordum. İçimi kararttın ya mümkünse senle iş ciddiye binene kadar evlilik hayali kurmayalım dedim sinirden. Sizce çok mu acele ediyorum? doğru mu soyluyor ? Biliyorum niyeti ciddi çok da mantıklı bir erkek daha geçenlerde gelecek kış askere gideceğim gitmeden işi ciddiye bindirelim diye kendisi söyledi. Ben hemen yarın evlenelim demiyorum zaten sadece biraz pembe hayaller istiyorum o da bunu yapmıyor. Bilmiyorum kızlar dün gece çok ağladım yardımınıza ihtiyacım var tekrar kusura bakmayın

şuan evlenseniz nasıl geçineceksiniz bide öyle düşün

bence mantıklı konuşmuş.. tamam evlenelim dese ama bunun için bi çabaya girmese bu seni geçiştirmek için söylenmiş bir söz olsa bu seni daha çok yıpratır.. biraz daha sabret Allah yardımcın olsun
Kesinlikle geçiktirmiyor sadece evlilik konusunda biraz tedirgin bana hep ' geleceğimizi kurmadan olmaz seni riske atamam başkasının eline baktıramam' diyor.

Kesinlikle geçiktirmiyor sadece evlilik konusunda biraz tedirgin bana hep ' geleceğimizi kurmadan olmaz seni riske atamam başkasının eline baktıramam' diyor.
o da kendince haklı sizde.. o zaman açık açık ben zaten hemen evlenelim demiyorum ama birlikte geleceğimizi hayal etsek güzel olmaz mı felan gibi şeyler söyleyin belki hoşuna gider

Babanizin ilk esi anneniz mi nasil buyu anlamadim?

Bence dogru soylemis cok erken bunun icin.
Isi olmadan kendine guveni gelmeden boyle bir seye nasil kalkissin ki
Benim öz annem ve babam tam 21 yıldır evliler ve severek evlenmişler. 21 yaşında bir abim 19 yaşında ben ve 4 yaşında bir küçük kardeşim var. Babam her gece ağlayarak eve geldi böyle böyle bir derdin içine düştüm dedi annem ondan kopamadı bu olayı içinde sindirdi ve kabullendi. O kadında 3 çoçuk olduğunu bile bile babamın evli olduğunu bile bile geldi annemin üstüne. Annem babamı bu konu yuzunden terk etseyi babam çoktan canına kıyacakı çünkü babamın isteğiyle olmadı bu. Ortada büyü var kimin yaptığı belli olmayan bir büyü

erkek arkadaşınız gayet mantıklı konuşmuş.
ayrıca büyü derken?

nasıl yani ya?

kimin yaptığı belli olmayan bir büyü var... Belki sevgilinize de büyü yapmışlardır evlenmek istemiyordur anneniniz gibi sizde kabullenin büyü bu sonuçta...
Ne saçmalıyorsunuz siz ya ! Burada benimle dalga geçin diye mi konu açtım ben!

Yaşın 20. Cok aşıktım evlendim dersin. Yillar sonra kocam bana cok aşık ama başka kadına gidiyor demek istemiyorsan bu evlilik konusunu aceleye getirme.

Buyu oldugunu nasil anlamis babaniz ben Anlamadim.
Buyu olsaydi bunun farkinda olamazdi, ilginc bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…