Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Burda 5 çakra merkezini etkiliyor diye yazmıştım, sanıyorum 6'sını etkiliyor, 7. ile ilgisi yok, konuyla ilgili olmayabilir ama; yine de yazim dedim.a.s.

Canım, umarım hep birlikte ilerlicez, yalnız çay beni 2. aydan sonra etkilemeye başladı ona göre! Benim her sabah baktığım bir de resim var, ona bakıp odaklanıyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlaaaaaaar göğüslerini büyüten arkadaşlar acaba kaç cm değişim olduğunu yazabilirler mi???Gerçekten çok merak ediyorum.Yani eğer çay kullanırsam nasıl bi değişim gözleyebilirim bunun için soruyorum.

benim 7,5 e 19 ama yine de küçük duruyor ki...
boyum 1.70 ondan sanırsam...

benim 7,5 e 19 ama yine de küçük duruyor ki...
boyum 1.70 ondan sanırsam...

benim boyumda 1.64 ama ondan değildir o zaman senin göğüslerin küçük değil canım televizyondaki karpuz göğüslü bayanları görüp ondan takıntı yapıyorsun..bence iyi o zaman nerdeyse göğüsleri dümdüz olan bayanlar var onları düşünmek lazım..

ay gecece morelim bozuldu..5 ...14.. bu nedir şimdi zaten bugün bi çamaşır beyendim
75 di..sanki 3 beden büyük ..
ufffffffff ufffffffffffff....bide evliyim ...düşünemiyorumötesini

off ya al benden de okadar a-banada aynı olurdu kesin bu arada kilo aldım ama göğüs harici her yerim büyüdü.göbek yaptım bi dünya.gel gör ki hiçbir geişme yok göğüslerde... 1 gr. göğüsü büyümez mi bi insanın yaa...amaaannn...of.

evet, bu arada bi tanıdığın göğüsleri çok küçükmüş, hamile kaldıktan sonra büyümüş ve şimdi füze gibi yerimseniben

ama elbette göğüs söne de biliyor.

emzirilirken süt üretimi için annenin yağları kullanılıyormuş, vücüddaki fazla yağlar( hamilelikle gelenler) çabucak eriyomuş bu sebeple, eğer iyi beslenirsek, göğüsten yağ çekmeden emzirmeyi bitirirsek göğüsler aynı boy kalabilir, bunu denicem.

bal ile badem ile beslicem kendimi a.s

tabi bunun için önce evlenip sonra hamile kalmam gerekir.

tabi bunun için önce evlenip sonra hamile kalmam gerekir.

bende aynı şeyi söyleyecektim...ya takmıyım diyorum da..kendimi fena değil fln diye avutuyorum...geçen liseye yeni geçmiş kardeşimin göğüslerini gördüm.. canım çok sıkıldı bi cm büyük benimkinden ee yani 1 cmde iyi fark ediyo..bide çok sertti..ya kızlar benimkiler nedense yumuşaklar genelde acaba diyorum büyüsün diye çok masaj yapıyorum oynuyorum fln ondanmı yumuşak...yani yaklaşık bi yıldır her banyoya girmemde yaz kış soğuk su tutarımda göğüslerime o kadar dikkatte ederim yani..bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar..valla kıskanmadım desem kardeşimin göğüslerini yalan olur..dahada 15inde büyürlerde yani..ben varım 19umda bu saatten sonra 2 cm büyüsün sadaka verecem cidden...burayada yazdım aha..yerimseniben

kızlar bu kadar sorun etmeyin bence bu durumu benimkiler 90 ve bundan memnunum ama dezavantajlarıda çok inanın buna küçük olsaydi diye çok söylediğim istediğim olmuştur..mesela kıyafet alırken heryeri tam gögüs kısmı oturmuş dekolte vermek istemiyosun ama mecburen oluyor buda sinir bozucu bişey kıskançta bir sevgiliniz varsa olay çıkar yani hep dikkatli kıyafet seçmek zorundasın bikini üstleride dahil küçük olmasıda güzel bence keyfini çıkarın..

cadi kasanı eminim senin bu yazdıklarını okuyan küçük göğüslüler sana çok kızıolardır 90 beden olmak isteyen okadar çok bayan varki

cadi kasanı eminim senin bu yazdıklarını okuyan küçük göğüslüler sana çok kızıolardır 90 beden olmak isteyen okadar çok bayan varki

kızan kızabilir canım ama gerçekler bu 90 veya 75 olması çokta önemli olmadı benim hayatımda ama 90 oluncada sorun bitmiyor yani bunu açıklamak istedim gerçekten birçok şeyde zorluk yaşanıyor yaşadım biliyorum..

ah cnm süngersiz 75 şi doldursa öpcemde tepeme koycam..son ümidim hamilelik..ama onda da süt bitimi sonrası eşski haline dönüyormuş ya ..bilemiyorum..artıksenağlama

benim de kardeşimin büyük, nedir bu ya:))

Canım, benim bildiğim 90-75 sırt ölçüleri; a,b,c,d,e göğüs ölçüleri... Ben eskiden 'a' kullanıyordum, şimdi 'b' kullanıyorum, bildiğim kadarıyla 75c ya da d göğüs 90 a'dan ya da b'den daha büyük. Bizde aynı marka, aynı model, aynı renk 2 sütyenin 75b ve 70b'si var, göğüs kısımlarını ölçtüm, hemen hemen aynı, sadece 75 olan koltuk altına doğru biraz daha uzun, sırtı geniş olanın göğüs kafesi de geniş olur gibisinden düşünülmüş sanıyorum. 70b olanı ablamın, minyon ve zayıf olduğu için mükemmel duruyor, şimdi benimkisi de onunkisi kadar oldu ama; ben ondan iri yapılı olduğum için bende öyle durmuyor maalisef!:1no2: Tabi seninle ilgili bi fikrim yok, belki c,d ya da e olabilirsin canım, ben sadece paylaşmak istedima.s. Aslında bu konu daha önce de yazılmıştı, keşke aramızda konuyla ilgili uzman biri olsa da tam olarak aydınlatsaa.s.

sevgili pamuk yanlız değilsin! bende hayatım boyunca hep penye sütyen takanları kıskandım 75 bile değil göğsüm....ameliyatlar..ilaçlar zengin olsam nerdeeeeeeee
bende çözümü zayıflmakta buldum 45 kiloyum ve göğsüm vucudumu artık tamamlıyor.....
yazın bile dolgulu sütyen kullanmak bazen sıkıcı oluyor..
eskiden küçük diyenlere alınır günlerce ağlardım.......
ama ben şanslıyım çünkü biliyorum ki göğsüm asla sarkmayacak :)
ve asla arası pişik olmuyor...
kışın ucu belli olacak diye sütyen takmak zorundada değilim...
değiştiremediğim şeyi kabullendim...
ben artık küçük göğüslü ve mutlu bi kadınım...
eşim küçük göğüslü olmamdan memnun :)
bi kaç kez dalga geçmeye kalkmadı değil 'beğenmiyorsan yaptır ben seviyorum memişlerimi' dedim sustu...
kendini hiç üzme...

evet insanlarda böyle yanlış bir kanı var, 90 sütyen demek sanki şu 90-60-90 daki 90mış gibi.

hatta bazı kızlar var ya ölçtüm göğüslerim 90 ama 90 beden olmuyor diye şaşırıyorlar:)

şimdi önceden de belirtildiği gibi A,B,C,D,E,F...

bunlar göğüs ölçüsü.

Hatta F beden takanlara, minimizer denilen sütyenler tavsiye ediliyor.
Neyse şöyle de bi durum var 75, 80, 85..
bunlar elbette göğüsle alakalı çünkü göğüsün önemli bir kısmı yağ dokusu, şişmanlarsanız göğsünüz de büyür.

siz 90 takacak tabiri caizce iri bir hanımın limon gibi göğsü olmasını bekleyemezsiniz o sebeple 90 A çok acayip bi göğüs olur.

70 F de sanırım varsa da sizlere ömür olmuştur, o kocaman memeleri küçücük kadın nasıl taşısın?

Şimdi pazar işi sütyenler 70,75, 80,90 vsvs şeklinde ya, bunların kup ölçüsü B oluyormuş.

Çünkü B ideal ölçü olarak adlandırılıyor( tam dolduran B)

Ama bana sorarsanız o pazar sütyenlerinde farklı bi sistem var beden büyüdükçe kuplar da büyür gibi , bana o ölçüler sağlıksız geliyor.
öyle değilse bile sütyen önemli bir iç çamaşırı, tenimize direk temas ediyor bu sebeple kaliteli alalım, kumaşı, vücuda oturuşu, duruşu herşeyi önemli, hem estetik hem de sağlıklı olmalı.

Saygılarımla

Sütyen manyağı bir üye
(bu sebeple bilir kişi gibi konuştum:1rolleyes:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…