Canım, ben de kendi çayımı bıraktım, sanırım benim de çayla büyütme kapasitem bu kadardı! Gerçi çaya tekrar başlamayı düşünüyorum ama; şu ara farklı bişiyler deniyorum. Aslında sadece göğüs için değil, kilo ve sağlıkla da ilgili yapıyorum. Tibetin Gençlik Pınarı adlı bi kitap var, düşünceyle zayıflama sayfasına da yazdım. Bu kitapta 5 hareket var, bu hareketler vücudun 5 çakra merkezini etkiliyor. Kitabı şiddetle tavsiye ediyorum, zaten 7-8 YTL bişiy. Çevremde bunu 6 aydır uygulayıp göğüsleri büyüyen (tam olarak ne kadar büyüme bilemiyorum, samimi değiliz) biri var. Kilo problemi olup sırf bu hareketlerle incelip, cildindeki lekeler düzelen biri daha var, yani olay sadece göğüs değil, vücudun enerji merkezlerini etkilediği için pek çok yararı var. Yalnız, 2 gün yapıp bırakmak değil niyetim, zaten günde 10 dk sürüyor. Egzersiz niyetine hep yapmayı düşünüyorum, bu arada çay da takviye olur. Bu arada eskisine göre çok daha iyi durumda olduğu için pek fazla takmıyorum sanırım, silikonluyu bırakalı çok uzun zaman oldu ve normal sütyende de çatal oluyor, dekoltem fena değil, bu yüzden çaya bolca teşekkür ediyorum.:icecream:
hareketler çok güzel. vücudu açıyor gerçekten. ben de yapmaya başladım. söylediğin gibi nereye çekersen oraya gider mantığıyla düşünüp güzel göğüslere odaklanıyorum
bitkileri henüz toparlayamadğım için başlayamadım. senin yolundan gidiyorum ama
benimkileri ölçtüm ideal göğüs ölçülerine göre üst tutuyo 20 cm..ama alt 6 cm..yaw bi iki cm daha büyüsünler tamam...bu göğüs şekli çok güzel daha büyüğü çok deforme duruyo..ama böyle ucları hafif havaya kalkık olanlar ideal..işte kızlar ideal göğüs resmi size doya doya bakın..hedefimiz bu şekil..:hooray:
benim yeni liseye geçmiş küçük kardeşimin göğüsleri bundan biraz küçük..şımarmasın diye söylemiyorum ama çok güzel duruyolar...dahada fazla büyür belki tıpkım böyle olur..gelmişim 19uma bakalım zorlayacam belki bi iki cm büyütürüm böyle..jeyyar
benim 7,5 e 19 ama yine de küçük duruyor ki...
boyum 1.70 ondan sanırsam...
benim boyumda 1.64 ama ondan değildir o zaman senin göğüslerin küçük değil canım televizyondaki karpuz göğüslü bayanları görüp ondan takıntı yapıyorsun..bence iyi o zaman nerdeyse göğüsleri dümdüz olan bayanlar var onları düşünmek lazım..
evet, bu arada bi tanıdığın göğüsleri çok küçükmüş, hamile kaldıktan sonra büyümüş ve şimdi füze gibi yerimseniben
ama elbette göğüs söne de biliyor.
emzirilirken süt üretimi için annenin yağları kullanılıyormuş, vücüddaki fazla yağlar( hamilelikle gelenler) çabucak eriyomuş bu sebeple, eğer iyi beslenirsek, göğüsten yağ çekmeden emzirmeyi bitirirsek göğüsler aynı boy kalabilir, bunu denicem.
bal ile badem ile beslicem kendimi a.s
tabi bunun için önce evlenip sonra hamile kalmam gerekir.
cadi kasanı eminim senin bu yazdıklarını okuyan küçük göğüslüler sana çok kızıolardır 90 beden olmak isteyen okadar çok bayan varki
cadi kasanı eminim senin bu yazdıklarını okuyan küçük göğüslüler sana çok kızıolardır 90 beden olmak isteyen okadar çok bayan varki
hmm
canım benim gögüsler de çok yumuşaktı. banyodan sonra su tutmaya başladım, sürekli masaj bi de senin yöntem baya bi sertleştiler. ya da şekillendikleri için öyle geliyo olabilir:uhm: eskiden formları yoktu hem küçük hem de yayvandı... şimdi millet takıntımı biliyo ya) iyice dikkatlerini çekiyo bi fark var mı yok mu diye, ablam geçende elledi, waauuuwww diye bi ses çıkarttı D hastalığım yaklaştığı için baya bi dolgunlaştılar. en azından eskiden hiç böyle bi fark olmuyodu şimdi belirgin bi şekilde bi fark oluşuyo, bi de özge ve uranüs arkadaşımızın ki gibi her ay inmeden kalsaaaaa işalllah o da olur:)
kardeşin de olsa özenme bence, canını sıkarsın iyice. ki sen ablamla benim aramdaki farkı gördün!! birimizin ufacık bi elma ötekimizin koca bi karpuz... 1cm falan bile değil.... hani yarısını bana yerse ikimiz de mutlu mesut yaşayacaz:lepi:
kızan kızabilir canım ama gerçekler bu 90 veya 75 olması çokta önemli olmadı benim hayatımda ama 90 oluncada sorun bitmiyor yani bunu açıklamak istedim gerçekten birçok şeyde zorluk yaşanıyor yaşadım biliyorum..
Canım, benim bildiğim 90-75 sırt ölçüleri; a,b,c,d,e göğüs ölçüleri... Ben eskiden 'a' kullanıyordum, şimdi 'b' kullanıyorum, bildiğim kadarıyla 75c ya da d göğüs 90 a'dan ya da b'den daha büyük. Bizde aynı marka, aynı model, aynı renk 2 sütyenin 75b ve 70b'si var, göğüs kısımlarını ölçtüm, hemen hemen aynı, sadece 75 olan koltuk altına doğru biraz daha uzun, sırtı geniş olanın göğüs kafesi de geniş olur gibisinden düşünülmüş sanıyorum. 70b olanı ablamın, minyon ve zayıf olduğu için mükemmel duruyor, şimdi benimkisi de onunkisi kadar oldu ama; ben ondan iri yapılı olduğum için bende öyle durmuyor maalisef!:1no2: Tabi seninle ilgili bi fikrim yok, belki c,d ya da e olabilirsin canım, ben sadece paylaşmak istedima.s. Aslında bu konu daha önce de yazılmıştı, keşke aramızda konuyla ilgili uzman biri olsa da tam olarak aydınlatsaa.s.