Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

evet benim 70 nerde 75 olsa canıma minnet vallahi....
femagis kreme de başlıcam diğer aylar ...zaten küç kullanıyorum..masaj da yapıyorum
bakalım 75 doldursa süngersi zolarak çok çok iyi olucak

karar veremiyorum küçe tekrar devammı etsem yoksa araştırdığım bitki karışımlarından olan çayamı başlasam..(rezene, ısıran, kara hindiba, şerbetçi otu, çemen tohumu vs bitkiler) gerçi kızlar benim göğüslerimin büyüklüğü fena değil cm hesabı 88 cm..

resimdeki ideal göğüs ölçülerine göre 6 ya 21 benimkiler öne doğru iyiler ama dolgunluk yok..yani benim büyümelerinden çok dolgunlaşmalarına ihtiyacım var...küçünde sadece dolgunluk verdiğini söyleyenler var ama off bilemiyorum..hepsini bi arkada kullanmak istemiyorum..

ideal ölçüleri koyduğun için saol:) moralim az da olsa düzeldi...
benim de 6'ya 18 çıktı ölçülerim. Bitki çaylarını, masajı şiddetle tavsiye ederim. Bir de son 1-2 aydır çok çok düzenli olmasa da maydanoz yiyorum. Duyduğum kadarıyla o da büyütürmüş. son 1 ayda bitki çayı içmeme rağmen, sadece günde 1 kere masaj yaptım ve de maydanoz yedim. 1 cm büyüme oldu. Onu küçültmemek için elimden geleni yapıyorum:)

valla benimkilerdfe küçük normal düz yatınca kayboluyorlar dik durunca kendi avucumu anca dolduruyorlar.silikonlu sütyen baya topluyor yanlardan yunlardan ama sütuyenin yarısı pamuk sütyen destekli

Kızlar ya birde bir uzmana danışsak bunları. Herhangi bir kadın doğumcudan bir öneri alsak. Ben kendi doktoruma ulaşamıyorum malesef internetten bir doktoru bulup danışsak ne der acaba. Bizim böyle böyle bir derdimiz var desek bir öneri verecektir elbette. Uzmanlara danışsak?

canım işte bu ideal göğüs ölçüsüne göre ölçünce benim canım o kadar sıkılmıyoda resimdeki göğüslerin yanında neki..işte büyüklük olarak iyide dolgunluk lazım bana...maydanozdan bahsetmişsin bak bunu bende bi sitede araştırırken duydum kızlar arada bi iki atın ağzınıza maydanoz doğal östrojen salgılarmış vücuda rezeneden sonra en etkili bitkiymiş..bizim uzaktan bi akraba var o kadar zayıfki 2 çocuğu olmasına rağmen 48 kilo kadın ama bi göğüs varki süper..bigün otururken maydonoz yiyodu löpür löpür bende dedim çok seviyosun galiba oda dedi küçüklükten beri her bulduğumda yerim dedi...şimdi maydonoz deyince kadın geldi aklıma...kadının çok zayıf olmasına rağmen göğüsleri büyük dedim ya..oda zaten dermiş hep göğüslerini avuçlarmış bunlar benim vücudumdaki tek gurur kaynaklarım dermiş..kaydirigubbakcemile3 yani bi köşeye yazın maydonozuda..

lahana da doğal östrojen salgılıyor, aklınızda bulunsun. hatta sanırım özge araştırmıştı ya da zırr bu göğüs büyütücü haplarda lahanada olan bi madde varmış en çok... bi de bamya nın büyüttüğünü mü duymuştuk ne, halbulki çocukken ben çok yerdim bamya, yetmemiş demekki kaydirigubbakcemile3

herkers yaz gelince sevinir yazı sever denizi havuzu kumsal ama nerde bizde o şans bikini giymeye utanıyoruz dümdüz gögüslerim en küçük beden bikini çoçuk gibi dolaşııyoruz.sahilde bakıyorum genç yaştaki kızların bile çok iri biz yazın hiç çıkmayalım bence kışları iyi destekli sütyen sagolsun.70 bedeni en azından 80 gösteriyoruz.ama yazın herşey meydanda

Evet ya resimdeki göğüsleri ben de düşündüm de alt ölçüsü benim de 8cm oldu diyelim, onunki kadar büyük olacağını sanmıyorum... bu işte bi gariplik var sanki...

Son düzenleme:
bende sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım arkadaşlar maalesef . Benimde gögsüm yok denecek kadar küçük. uzandığımda saten dümdüz oluyolarsenağlama yazın nasıl giycem bikini fln diye her yaz geldiğinde düşünürüm . tahta gibi dümdüs nerdeyse yane. Bende 75 i dolduramıyorum silikonlu takıyorum ama içi bomboş resmen. ne olcak bisim bu halimis.Biri bise bi yol göstersin senağlama

yok sadece ssk için geçerli değil bu, ben de özel hastaneye gittim, hem de TBMM nin anlaşmalı olduğu hastaneye yani düşünün, oradaki kadın doğumcu da bitkisel yöntemler, haplar ya da kremler ya da başka yöntemlerle ilgili hiçbir şey bilmiyordu. Kendi göğüslerinin de protez olduğunu ama iz kaldığı için bana önermediği söyledi ve bana "hiç değilse dümdüz değiller" demekle yetindi.

tamam ne sağlık sorunları olanlar var, halimize şükretmemiz lazım ama anlamıyorlar ki bizim gibi bunları kafaya takanlar için bunlar da büyük sorun. Kimimizin davranışlarımıza bile yansıyor. hatta bi ara psikolojimi bozuyordun neredeyse... insanın uğraşacak derdi olmayınca böyle oluyor herhalde, Allah daha büyük dert vermesin

ama sonuçta başkalarının daha ciddi sağlık sorunları olması doktorlar için kesinlikle bir mazeret olamaz bence. bunu tamamen tembellik olarak görüyorum. hangi meslek için geçerli olursa olsun insanlar biraz araştırmacı olmalı, kendi meslekleriyle ilgili her şeyi takip etmeli, yenilikleri öğrenmeli, faydalarını zararlarını araştırmalı, hiç değilse bu konuda iki çift laf edebilecek duruma gelmeli diye düşünüyorum. en basitinden 10 yıldır piyasada var olan göğüs büyütücü ilaçların içeriğindeki maddeleri bilmeliler bence, ki genelde doktorlar gelip danışan hastaya soruyrlar içinde ne var diye. Hiç olmadı ağzını açıp "yeşil çay iç, kara üzüm çekirdeği ye, masaj yap" diyebilmeli bir doktor.

sonunda ben de bildiğimi okuyup hap aldım, şimdlik kötü bi etkisini görmedim, iyi ki de almışım diyorum. ama senin de dediğin gibi zırrrcığım kullanmaya başlamadan önce hormon tahlili yaptırdım, kullanırken de düzenli olarak yaptırmaya karar verdik annemle en sağlıklısı bu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ya resimdeki göğüsleri ben de düşündüm de alt ölçüsü benim de 8cm oldu diyelim, onunki kadar büyük olacağını sanmıyorum... bu işte bi gariplik var sanki...

yok canım aynen öyle bi gariplik yok ölçüde benim 16sında liseye yeni geçmiş kardeşim var onunkilerin altıda 7 cm tıpkı resimdeki gibi süper duruyolar...ayy aklıma geldikçe deli oluyorum dalga geçiyo oda şimdi benimkiler seninkilerden 1 cm büyük öylemiyo diyo...senağlama

ben doktoruma gidince danıstım. kilona göre küçük olması normal. genetiktir dedi

hangi resmlerden bahsediyorsunuz ben niye görmedimm :uhm:

o da hepten cahilmiş:)

evet sen çaya ve masaja devam et, ben en az bi 3 ay kullanayım yazayım size asıl etkiler o zaman belli olur yani sizin için gönüllü kobaylık yapıorum:)

bi de öncesinde böyle şeyler kullanmak iyi oluo, ilaç daha çabuk etki edio. yazmıştım zaten öncesinde küç de kullandığım için göğüslerimde ağrı vardı ben ilacı ilk kullanmaya başladığımda.

of offf an itibariyle büyüdüğünü gözlemlediğim göğüslerimin küçüldüğünü farkettim. büyümek derken 1-2 cm'lik farktan bahsediyordum. Üstelik de adet dönemi dışında büyümüştü. Bugün ölçtüm küçülmüş... çok üzüldüm anlatamam...
galiba bu işin sonu silikon olacak ama onu da istemiyorum çünkü bana çok küçük düşürücü bişeymiş gibi geliyor. vücudumda yabancı bi maddeyle dolaşmak üstelik...

pamuk 'cum yalnız değilsin geçen gün denize gittim kız arkadasım resmen 90.95 ben ki 75 zor dolduruyorum hatta o bile yok sadece ucundan ibaret,bildiğim için böyle olucağını iki kat astar koydurttum bikiniye ama nafile,kendimi ezik hissettim desem az bile olur..

offf aynen yaaaa 2 gün önce tatilden geldim nasıl berbat hissettim anlatamam yaa 12 yaşındaki kızın göğüslerini görmeniz lazımdı yemin ederim benimkinin 5 katı yaa inanamadım ... bu nasıl bi haksızlık yaa...kızların göğüslerine baktım baktım geldim walla moralim bozuldu yine off....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…