Bi doktora danışınca olmuyo malesef. Ya da ben SSK'ya gittiğim için olmadı bilmiyorum başından savdılar. Hergün o kadar şeyle uğraşıyolar, nelerle karşılaşıyorlar haliyle bizim durumumuzu yadırgıyolar. Sağlıklısınız daha ne istiyosunuz diyolar, onların gözünden bakarsak haklılar da. Ben geçende hormon tahlili yaptırdım hiçbişi çıkmadı. Biraz içim rahatladı. Hap falan kullanımıyorum gerçi ama olsun. Bence hap kullananlar aydan aya ya da olmadı 3 ayda bir tahlil yaptırsın. İmkanları varsa eğr.
yok sadece ssk için geçerli değil bu, ben de özel hastaneye gittim, hem de TBMM nin anlaşmalı olduğu hastaneye yani düşünün, oradaki kadın doğumcu da bitkisel yöntemler, haplar ya da kremler ya da başka yöntemlerle ilgili hiçbir şey bilmiyordu. Kendi göğüslerinin de
protez olduğunu ama iz kaldığı için bana önermediği söyledi ve bana "hiç değilse dümdüz değiller" demekle yetindi.
tamam ne sağlık sorunları olanlar var, halimize şükretmemiz lazım ama anlamıyorlar ki bizim gibi bunları kafaya takanlar için bunlar da büyük sorun. Kimimizin davranışlarımıza bile yansıyor. hatta bi ara psikolojimi bozuyordun neredeyse... insanın uğraşacak derdi olmayınca böyle oluyor herhalde, Allah daha büyük dert vermesin
ama sonuçta başkalarının daha ciddi sağlık sorunları olması doktorlar için kesinlikle bir mazeret olamaz bence. bunu tamamen tembellik olarak görüyorum. hangi meslek için geçerli olursa olsun insanlar biraz araştırmacı olmalı, kendi meslekleriyle ilgili her şeyi takip etmeli, yenilikleri öğrenmeli, faydalarını zararlarını araştırmalı, hiç değilse bu konuda iki çift laf edebilecek duruma gelmeli diye düşünüyorum. en basitinden 10 yıldır piyasada var olan göğüs büyütücü ilaçların içeriğindeki maddeleri bilmeliler bence, ki genelde doktorlar gelip danışan hastaya soruyrlar içinde ne var diye. Hiç olmadı ağzını açıp "yeşil çay iç, kara üzüm çekirdeği ye, masaj yap" diyebilmeli bir doktor.
sonunda ben de bildiğimi okuyup hap aldım, şimdlik kötü bi etkisini görmedim, iyi ki de almışım diyorum. ama senin de dediğin gibi zırrrcığım kullanmaya başlamadan önce hormon tahlili yaptırdım, kullanırken de düzenli olarak yaptırmaya karar verdik annemle
en sağlıklısı bu...