zırrcımm, o formulle 1 beden buydu ama ondan sonra aylarca kullanmama ragmen tik yok :1no2: bilemiyorum yani belki de buyume hacmi o kadardi? 1 beden daha buyume istiyorum ama henuz baska bi seye reaksiyon vermedi... benimkiler o kadar kucuktu ki 1 beden buyme gozle gorulur bi sekilde farkettirdi ama gene de hala kucuk klasmanina giriyolar tabi sırnaşık şey
uranuscum az önce bahsettiğin kitabı inceledim.gerçekten çok beğenilmiş yorumlara göre...bende merak ettim okuyucam inşallah.canım bişey sorucam hangi çaydan bahsediyosun acaba?Canım, ben de kendi çayımı bıraktım, sanırım benim de çayla büyütme kapasitem bu kadardı! Gerçi çaya tekrar başlamayı düşünüyorum ama; şu ara farklı bişiyler deniyorum. Aslında sadece göğüs için değil, kilo ve sağlıkla da ilgili yapıyorum. Tibetin Gençlik Pınarı adlı bi kitap var, düşünceyle zayıflama sayfasına da yazdım. Bu kitapta 5 hareket var, bu hareketler vücudun 5 çakra merkezini etkiliyor. Kitabı şiddetle tavsiye ediyorum, zaten 7-8 YTL bişiy. Çevremde bunu 6 aydır uygulayıp göğüsleri büyüyen (tam olarak ne kadar büyüme bilemiyorum, samimi değiliz) biri var. Kilo problemi olup sırf bu hareketlerle incelip, cildindeki lekeler düzelen biri daha var, yani olay sadece göğüs değil, vücudun enerji merkezlerini etkilediği için pek çok yararı var. Yalnız, 2 gün yapıp bırakmak değil niyetim, zaten günde 10 dk sürüyor. Egzersiz niyetine hep yapmayı düşünüyorum, bu arada çay da takviye olur. Bu arada eskisine göre çok daha iyi durumda olduğu için pek fazla takmıyorum sanırım, silikonluyu bırakalı çok uzun zaman oldu ve normal sütyende de çatal oluyor, dekoltem fena değil, bu yüzden çaya bolca teşekkür ediyorum.:icecream:
Canım, benim çok karışık bi çayım vardı, arkadaşlar Bursalı aktarın karışımını kullandığı dönemde ben de çaya başlamıştım, o dönemi hatırlarsın, her gün hararetle yazışıyorduk. Sadece ben ve sevgili Azimli kullandık, onda bi rahatsızlık çıktı, bıraktı. Dolayısıyla fayda gören 2. bi örnek veremiyorum maalisef! Şu an rahatım, dolgusuz kullanıyorum, 75b kullanıyorum ama; omuzlarım çok geniş, o yüzden yeterli gelmiyor (tabi çaydan önce 'a' bile değildi). Listeyi bulunca yazarım canım, buraya Yaren 76 arkadaşımız yazmıştı, yalnız ben o şekilde kullanmadım ve bayağı ekleme yaptıma.s.
benim göğüsler resimdeki gibi duruyolar hemen hemen..yada biraz büyük gibi her neyse..
kafama takmıyım diyorum fena değil diyorum..netten baktım ideal göğüs ölçülerine..görünce insanın canı sıkılıyo ama
.size tavsiye ettiğim bardak masajı gerçekten dolgunluk takkı daha bi şekil verdi ama ben bu şekilde olsun istiyorum..şimdide melek otu, yam kökü ve testere palmiyesi karışımı yapıcam kendime yada en uygunundan yeşil çay içicem bir süre..
kızlar acaba boşamı çabalıyoruz..okadar şey yazılıp çiziliyo burda..ama bitane arkadaşımız çıkıpta şunu denedim süper işe yaradı demiyo..senağlama
Tuanacım, benmkisi çok daha küçüktü ve şu an bu resimdekilerden biraz daha büyük. Canım, benim çay çok karışık, elimdekiler bitince bitkileri azaltıcam, sanırım sen hiç bitki çayı kullanmadın. Keşke konuyla ilgili 3-4 bitki kullansan, nasılsa bitki çayı, mesela; çemenotu, ısırgan, adaçayı, şerbetçiotu, bulabilirsen melekotu... Sonuçta bitki çayı, başka bişiyler kullanırken çay da içebilirsin...Tabi ki sabırla, ben bu duruma yanılmıyorsam 4-5 ayda gelmiştim.a.s.a.s.a.s.
Tuanacım, benmkisi çok daha küçüktü ve şu an bu resimdekilerden biraz daha büyük. Canım, benim çay çok karışık, elimdekiler bitince bitkileri azaltıcam, sanırım sen hiç bitki çayı kullanmadın. Keşke konuyla ilgili 3-4 bitki kullansan, nasılsa bitki çayı, mesela; çemenotu, ısırgan, adaçayı, şerbetçiotu, bulabilirsen melekotu... Sonuçta bitki çayı, başka bişiyler kullanırken çay da içebilirsin...Tabi ki sabırla, ben bu duruma yanılmıyorsam 4-5 ayda gelmiştim.a.s.a.s.a.s.
Canım, hiçbirşey denemedim. Burda Yaren 76 arkadaşımız yazmıştı, karar verdim, araştırdım, biraz değiştirip eklemeler yaptım o kadar. Yalnız benim omuzlarım bayağı dik ve geniş. Daha ince yapılı birinde çok daha iyi dururdu. Bir de Azimli kullanmıştı, onda işe yaramadı ama; o benim kadar uzun süre kullanmadı. Benim anladığım kadarıyla çayı içerken unutup uzun süre içmek gerekiyor. Özge arkadaşımın dediği gibi sanırım bu tarz şeylerle büyütmenin bi kapasitesi var, 2 aydır içmiyorum, bi gerileme olmadı, tekrar başlarsam belki tekrar ilerlerim.