walla kız tuanaa benimkide ölsem bu hale gelmez...ahh ahhh içim cıızz ediyo walla..
kızlar kara uzum cekirdegi yiyipte faydasını goren varmı acaba ??
Canım, hiçbirşey denemedim. Burda Yaren 76 arkadaşımız yazmıştı, karar verdim, araştırdım, biraz değiştirip eklemeler yaptım o kadar. Yalnız benim omuzlarım bayağı dik ve geniş. Daha ince yapılı birinde çok daha iyi dururdu. Bir de Azimli kullanmıştı, onda işe yaramadı ama; o benim kadar uzun süre kullanmadı. Benim anladığım kadarıyla çayı içerken unutup uzun süre içmek gerekiyor. Özge arkadaşımın dediği gibi sanırım bu tarz şeylerle büyütmenin bi kapasitesi var, 2 aydır içmiyorum, bi gerileme olmadı, tekrar başlarsam belki tekrar ilerlerim.
arkadaşlar bahsedile resimleri ben neden göremiyorum? hani uranüsün resimdekinden küçüktü şimdi büyük oldu dediği...
canım 69. sayfayı aç, biraz bekle görüntü gelir
resimleri ben koymuştum netten buldum..benim göğüslerimin yandan duruşuna benziyodu ilk resim sadece biraz büyüktü benimki...diğer iki resimde ideal göğüs resimleriydi burdan yazılan diğer mesajlara bak görürsün mutlaka canım..bende içinde doğal ösrtojen var diye yeşil çay içmeye başladım..kan dolaşımını hızlandırıyomuş sanırım küç gibi belki hormonlarımı harekete geçirir bakalım...göğüslerimin şeklinden şikayetim yok Allah a şükür eskiye göre daha yuvarlak ve dolgunlarda bardak masajı sayesinde..(kızlar size tavsiye ediyorumda masajı bana mesaj geliyo bardak olmuyo diye tasla deneyin isterseniz..çünkü benim evdeki bardak baya büyük ağzı tas kadar geniş o yüzden onu kullanıyorum ben)..ah işte birazda büyütebilsem 2 beden çok değil 2 bedencik yeter bana yaa...:)
bu arada ben bu kitabı arattım. bu hareketleri internette de buldum. ama sanrıım link veremiyorum yasak di mi?
google da aratırsanız rahatlıkla bulursunuz ama beşiktaşweb sitesinde.
öyleyse kitabı alıp okumaya gerek var mı ki...
nese ilgilenenler bi araştırsın derim
canım tabi püf noktaları varsa paylaşırsan çok seinirim(iz)
Canım, bişiy yapmadı, herhangi bi yan etkisi olmadıa.s.canim su cayin sende her hangi bi yan etkisi falan oldu mu? yani tuylenme falan yapmadi dimi? ben de basliycam 1-2 ay sonra simdi cok sicak bitki caylari icemem, ama eylulude basliycam insallah ise yarar.