soğuk suyla değil de buzla yapıyolar dolapta dondurup. kaloriferin yanına oturup yapabiliriz herhalde ben de denicem çünkü "ben buzla masaj yaptım ama işe yaramadı" diyen yok. şerbetçi otu kremi yaptı burdaki bir kaç arkadaş. içine rezene adaçayı şerbetçi otu çörek otu yağı keten tohumu çilek yağı gibi şeyler koydular. tarifi var topicde intromtrack ve elmaşekeri adlı arkadaşlar anlatmışlar nasıl yaptıklarını. ama ben tarifime çörek otu yağı katmicam çünkü birkaç arkadaş kıllanma olduğunu söylemişti. bir de küç var yani kara üzüm çekirdeği. bunun içinde de fazla östrojen varmış. bunu da sütle veya yoğurtla tüketerek bu masajlara destek oluyoruz. tabii adaçayı ve rezene çayı da içiyoruz.
Kara üzüm çekirdeği işe yarıyor mu süt veya yoğurtla yenirse, herhangi bir zararı var mı ki ? Ben çok takip edemiyorum, çünkü çok fazla konu var, her birinde ayrı ayrı şeyler söylenmiş ve sayfalarca yazıyı okuyacak zamanım yok.. Adaçayı çok içerim ama bir etkisini görmedim. Buz kısmını ben de deneyeceğim.