P
Pamuk
Ziyaretçi
pamukcum sen nasil oldun? sesin solugun cikmiyo fisfisfis bisiler yapio musun? gel sen de cemen kardesligine katil sırnaşık şey
canım ben aylardır ne foruma ne bu konuya girmiyodum şimdi tesadüfen gördüm mesajını, walla ben çok sıkıldım uğraşmaktan ve bir doktorun kullanılan ilaçlar çaylar kremler büyütüyorsa korkun kanser riskini yükseltiyorsunuz açıklamasını da baya ciddiye aldım, saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim sırnaşık şey işe başlayınca silikon yaptırmayı düşünüyorum ama ara ara ondan da cayıyorum ama böyle çocuk gibi de hayatın geçmiyceğini biliyorum. dolgulu sütyenlerden, dolgulu sütyenleri bile dolduramamaktan sıkıldım, kendimi de tehlikeye atmaktan korkuyorum. daha doğrusu bi ara bi karışım vardı bilmem onu okumuşmuydun, baya büyüttü filan bi çok arkadaşın ama sonra birisinin kistlerini arttırmıştı, çok korktum sonra bitkisel karışımlardan bile...
şimdilik bi sabah uyanırım da mucize eseri mükemmel göğüsler görürüm diye polyanacılık oynuyorum yani anlıycağın :roflol:
ha bi de evde bile sütyenle dolaşmaktan sıkıldım tabi, babam bile görse rezil olurum düşüncem var erkek çocuğu gibi olduğumdan senağlama
neyse baya uzattım, uzun lafın kısası para kazanmaya başlayınca bi kaç saatte bu derdimden kurtulucam inşallah. tabi biliyosunuz istediğim boyutu da kesinlikle öyle 90 lar filan değil, sadece "küçük" göğüslerim olsun istiyorum, zaten 40 kilo halimle kocaman göğüslerle düşünemem kendimi :roflol: