Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

pamukcum sen nasil oldun? sesin solugun cikmiyo fisfisfis bisiler yapio musun? gel sen de cemen kardesligine katil sırnaşık şey

canım ben aylardır ne foruma ne bu konuya girmiyodum şimdi tesadüfen gördüm mesajını, walla ben çok sıkıldım uğraşmaktan ve bir doktorun kullanılan ilaçlar çaylar kremler büyütüyorsa korkun kanser riskini yükseltiyorsunuz açıklamasını da baya ciddiye aldım, saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim sırnaşık şey işe başlayınca silikon yaptırmayı düşünüyorum ama ara ara ondan da cayıyorum ama böyle çocuk gibi de hayatın geçmiyceğini biliyorum. dolgulu sütyenlerden, dolgulu sütyenleri bile dolduramamaktan sıkıldım, kendimi de tehlikeye atmaktan korkuyorum. daha doğrusu bi ara bi karışım vardı bilmem onu okumuşmuydun, baya büyüttü filan bi çok arkadaşın ama sonra birisinin kistlerini arttırmıştı, çok korktum sonra bitkisel karışımlardan bile...

şimdilik bi sabah uyanırım da mucize eseri mükemmel göğüsler görürüm diye polyanacılık oynuyorum yani anlıycağın :roflol:

ha bi de evde bile sütyenle dolaşmaktan sıkıldım tabi, babam bile görse rezil olurum düşüncem var erkek çocuğu gibi olduğumdan senağlama

neyse baya uzattım, uzun lafın kısası para kazanmaya başlayınca bi kaç saatte bu derdimden kurtulucam inşallah. tabi biliyosunuz istediğim boyutu da kesinlikle öyle 90 lar filan değil, sadece "küçük" göğüslerim olsun istiyorum, zaten 40 kilo halimle kocaman göğüslerle düşünemem kendimi :roflol:

kızan kızabilir canım ama gerçekler bu 90 veya 75 olması çokta önemli olmadı benim hayatımda ama 90 oluncada sorun bitmiyor yani bunu açıklamak istedim gerçekten birçok şeyde zorluk yaşanıyor yaşadım biliyorum..

valla arkadaşım küçük göğüslülerin de büyük göğüslülerin de derdi aynı demekki iki tarafa da giydiği göğüs yüzünden sorun yaratıyor... biz de bişey giyince göğüslerimiz küçük olduğu için yakıştıramıyoruz, güzel durmuyor.

ha ben bu konulara sık sık girerken her gün bişey yazardım, arkadaşlar benim göğüslerim çok küçük şimdi göğüsleri büyük olup küçültmek isteyenlerin konusuna girip küçük göğüs güzel değildir büyük daha iyi desem ordaki kimsenin hoşuna gitmez bu. yapmayın bunu. sen memnunsundur ya da değilsindir, bizim durumumuzda olmanın nasıl bi psikoloji olduğunu bilmiyorsun. bu bizim için bir sorun ki hepimiz burda toplanmışız çare arıyoruz. "boşverin küçük göğüs güzeldir" laflarını da sevmiyoruz...

Hem zaten istediğimiz büyük göğüslere değil normal göğüslere sahip olabilmek.Aslında sahip olmayı hayal ediyoruz demek daha doğru olur!!!sizin de istediğiniz normal göğüs,küçük göğüs değil sonuçta.Kızdığımdan değil bu söylediklerim sizin de büyüklükten sırt ağrılarınız falan olabiliyo ama bi kıyafetimizi bile dolglu sütyen olmadan giyemiyoruz.Bu yüzden kendimizi ii hissetmiyoruz.Üstelik yolda 'bu kızın hiç göğüsleri yok' sözüne maruz kalan arkadaşlar var.Bu,yolda size kızın göğüslerine bak diyerek büyüklüğünü ima etmek gibi de değil.Bi kız için hiç olmaması daha rahatsız edici bi durum.

bende aynı şeyi söyleyecektim...ya takmıyım diyorum da..kendimi fena değil fln diye avutuyorum...geçen liseye yeni geçmiş kardeşimin göğüslerini gördüm..:eek: canım çok sıkıldı bi cm büyük benimkinden ee yani 1 cmde iyi fark ediyo..bide çok sertti..ya kızlar benimkiler nedense yumuşaklar genelde acaba diyorum büyüsün diye çok masaj yapıyorum oynuyorum fln:eek: ondanmı yumuşak...yani yaklaşık bi yıldır her banyoya girmemde yaz kış soğuk su tutarımda göğüslerime o kadar dikkatte ederim yani..bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar..valla kıskanmadım desem kardeşimin göğüslerini yalan olur..dahada 15inde büyürlerde yani..ben varım 19umda bu saatten sonra 2 cm büyüsün sadaka verecem cidden...burayada yazdım aha..yerimseniben

Kardeşinin göğüsleri hala büyüyo olduğu için serttir o da ergenliği bitirince daha yumuşak olur.

yaa göğüs dediğin organda bi yuvarlaklık olur...göğüs küçük de olsa göğüstür ve yuvarlaktır...işte bende o yuvarlaklıktan yook....dümdüz bildiğin düz yaa...bedensiz bi düzlük 75i doldursam küçük göğüslüyüm derim ama ben göğüssüzüm.açık ve net olarak...ve bu durum aşırı derecede psikolojimi etkiliyo ötesi yok.

yaa göğüs dediğin organda bi yuvarlaklık olur...göğüs küçük de olsa göğüstür ve yuvarlaktır...işte bende o yuvarlaklıktan yook....dümdüz bildiğin düz yaa...bedensiz bi düzlük 75i doldursam küçük göğüslüyüm derim ama ben göğüssüzüm.açık ve net olarak...ve bu durum aşırı derecede psikolojimi etkiliyo ötesi yok.

canım beni biliyosun aynıyım senle, sonuç çalışmaya başlıyınca yaptırmaya karar verdim, küçük göğüslerim olucak o zaman :roflol: büyük göğüs sevmediğim için. ama doğal yollara son bi şans verdim, bardak masajına başladım dün, bakalım iş bulup para kazanmaya başlayana kadar devam edicem, büyürlerse ne ala ki hiç ümidim yok...:1no2:

canım beni biliyosun aynıyım senle, sonuç çalışmaya başlıyınca yaptırmaya karar verdim, küçük göğüslerim olucak o zaman :roflol: büyük göğüs sevmediğim için. ama doğal yollara son bi şans verdim, bardak masajına başladım dün, bakalım iş bulup para kazanmaya başlayana kadar devam edicem, büyürlerse ne ala ki hiç ümidim yok...:1no2:

off pamuk yaa ne denediysem hiç bi gözle görülür sonuç yok yaaa bende bi okul bitsin korkum falan yok walla ameliyattan ne olursa olsun yaptırmak istiyorum.çok kötü bişi yaa şimdi tatile gidicem ilk akla gelen iğrenç duran bikini üsütümden başka bişi değil...senağlama

yaa işin kötüsü bardak masajı için bile az bişi göğü gerek benim olmuyoki bardağın çekeceği bişi yok meydanda yapamıyorum.

Kızlar silikon bence en son düşünelecek bişey olmalı. Çünkü yaş ilerledikçe rahatsızlık verecek ve bir yaştan sonrada çıkartılması gerekecektir. Bunun ilerisinide düşünmek lazım. Mesela hamilelikte silikon yasak, biliyorsunuzdur.

Bence yine otlara devam..:1no2:

Kızlar silikon bence en son düşünelecek bişey olmalı. Çünkü yaş ilerledikçe rahatsızlık verecek ve bir yaştan sonrada çıkartılması gerekecektir. Bunun ilerisinide düşünmek lazım. Mesela hamilelikte silikon yasak, biliyorsunuzdur.

Bence yine otlara devam..:1no2:

hamilelikte silikon yasak değil canım, yaş ileledikce rahatsızlık verdiği de kanıtlanmış bir şey değil. gönül ister ki doğal yollarla olsun. ama bursadaki bir aktardan mucizevi bi karışım denemiştik geçen sene, ve bi arkadaşın kistlerini aşırı derecede arttırdı. sadece bitkisel bir karışımdı bu. ama sağlığa zarar verdi... yani otlar da çözüm değil esasında. botanik bilimci olmadığımız için ne yazıkki körleme bir şeyler deniyoruz ve belki sağlığımızla oynuyoruz... bi güvendiğim masajlar benim açıkcası... tehlikesiz olanlar. ama onların da etkileri az ve yavaş ne yazıkki senağlama

arkadaşlar bence bıtkıselden şaşmayalım olursa olur artık bende sılıkona karşıyım bızım olmayan bişeyi taşımayalım bu arda bende küç kullanıyorum bırazcık fark ettı bıde bugun aktarcıdan gogus toporlayıcı aldım zatem kesınlıkle masaj yapalım küç tek başına fayda etmez dıye duşunuyorum sevgıler

arkadaşlar benimde göğüslerim önceden 75 bedene yetecek kadar vardı hamileliğimde cok büyüdü hatta dogumdan sonra sütümün gelmesiyle kocaman oldu aşırı büyüdü ama şimdi 9 ay gecti dogumumdan eskisinden daha küçük ve emzirdigimden dolayı da cok yumuşak bi hal aldı benimde hiç hoşuma gitmiyo ama sorun etmiyorum şu an 75 i zor dolduruyorum benimki daha bi garip degilmi

ya canm tamamen katılıuorm sanasenağlamasenağlama

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım daha once onerılerınızı okuyodum bı arkadasın tarıfını uyguladm bende sabah askam kuc kullanıyorum ve bırde cay ıcıyorum kullandıgım cay ıkı uc yaprak adacayı bır tatlı kasıgı rezene yohumu bır cay kasıgı anason ıcınde bırde cemem tohumu var ama ben bulamadm buralarda..bırde sabah aksam masaj yapıyorm anason ve cılek yagıyla bıraz dolgunluk oldu farkedılıyo erkek arkadasım bıle farkettı ve bılmyo bunu yaptıgımı

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım daha once onerılerınızı okuyodum bı arkadasın tarıfını uyguladm bende sabah askam kuc kullanıyorum ve bırde cay ıcıyorum kullandıgım cay ıkı uc yaprak adacayı bır tatlı kasıgı rezene yohumu bır cay kasıgı anason ıcınde bırde cemem tohumu var ama ben bulamadm buralarda..bırde sabah aksam masaj yapıyorm anason ve cılek yagıyla bıraz dolgunluk oldu farkedılıyo erkek arkadasım bıle farkettı ve bılmyo bunu yaptıgımı

eet hepsini okudum ortaya karışık bişiler yaptım zaten başlıyorum bugün :sm_cool:
k.ü.ç + rezene ve şerbetçi otu çayı + mersin ve çilek yağı =))

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım bende dah once sadece okuyordm onerılerınızı burdan bı arkadasın tarıfını uyguladm faydasını gordm cevremdekılerde farkettı.sabah aksam kuc yıyırum yogurla karıstırıp ve bde sabah aksam cay ıcıyorm rezene tohumu anason ve bıkac yaprak adacayını cezveye koyup bır bardak uzerıne su koyup bır tasım kaynadıktan sonra ılıyıncaya kadar beklıyorm ve sabah askam bunuda ıcıyorm dırde anason ve cılek yagıyla masaj yapıyorm.desteklıde bıle dolmazken sımdı bıraz tasıyo hıc kullanmadıgım sutyenlerımı kullanıyorm cok mutluyumhihoyyytama bırde hap kullanmak ıstıyorum denemek amaclısırnaşık şey

kızlar bu gous buyultucu hap yada kremlerı nereden bulabılırım ınternet dısında nolur yardm edın heryere rezıl olmak ıstemıyorum kapı kapı dolasıp abla goğüs buyultucu bısey varmı demek cok zor yaasenağlama

kızlar bu gous buyultucu hap yada kremlerı nereden bulabılırım ınternet dısında nolur yardm edın heryere rezıl olmak ıstemıyorum kapı kapı dolasıp abla goğüs buyultucu bısey varmı demek cok zor yaasenağlama

aramıza hoşgeldin canım,senin adına sevindim biraz da olsa gelişme elde edebilmişsin..umarım devamı da gelir..ben daha bi gelişme elde edemedim,masaj ve egzersiz yapıorum..masajı rezene yağıyla yapıorum ama birkaç yağ alıp hepsini karıştırıp masaja öyle devam etcem; rezene-anason-ylang ylang-jojoba-ısırgan-keten tohumu-mersin-üzüm çekirdeği yağlarının birkaçını karıştırarak masaja devam edicem..göğüs büyütücü hap ve kremlere gelince;eczanelerde var bu tarz hap ve kremler..ki benim önerim eğer illa alacaksan buralardan almandır..bunların yanı sıra aktarlar(lokman hekimlerde de) bu tarz ürünler bulunabiliyor..kolay gelsin cnm..

internetten al

eğer güvenli bi siteden alıosan hiçbi sorun çıkmıo kredi kartı non bilgilerin vs

ben bayağı önce alış veriş yaptım, bi pislik yapsalar şimdiye çıkardı:)

üstelik parfüm bile aldım ve gerçekten orjinaldi, piyasa fiyatının yarısına aldım

haplar ve kremler için de aynısı geçerli, kimi sitelerde piyasadakinin yarı fiyatına satılıo hem kapı kapı dolaşmıosun hem de kazıklanmıosun

bende aynı dertten müzdaribim ya.75 bedeni zar zor dolduruyor ama okadar.dolgulu olmasa onunda anlamı yok.hele yatınca resmen bütün vücudum dümdüz.bütün tarifleri denedim.tık yok.nasıl çözcez bunu ya.

X