Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

cidden bendede öyle oldu 3 ay kadar masaj yaptım gözlemledim bişiye yaramadı..unuttum artık günlük egzersiz gibi yapıyodum..bi gün kardeşim abla göğüslerinmi dolgunlaşmış yoksa adet flnmı oldun dedi o zaman dikkat ettimki dolgunlaşmıştı gerçekten..kapasite melesine gelince kızlar birazda genlerle alakalı...benim asıl canımı sıkan anne baba tarafı istisnasız dolgun ve büyük göğüslü..ben küçükken erkek gibiydim göğüslerim büyümesin belli olmasın diye sıktırırdım bezlerle çamaşır takmazdım..o yüzden küçük kaldı diye düşünüyorum...yoksa ta ilkokul 4 de belli olmaya başlamışlardı benimkiler..ama sonuçta hormonla alakalı ya tekrar göğüslerimi harekete geçiririm diye düşünüyorum..işte önemli olan hepimiz için doğru yöntemi bulmak..ben çok uzmandan duydum kızlar bitkilerle büyütmek gerçekten mümkünmüş..

ya arkadaşlar bi göğsü iki beden büyütmek çok önemli bi görünüm değişikliği demektir.bi göğsün 75A dan 75C ye çıkması demek mükemmel bi değişim demek.Nerden baksanız 10-15 cmlik büyüme anlamına gelir belki daha fazla bilmiyorum.Yani siz 2 beden büyüdü deyince şaşırıyorum.Eğer psikolojik olarak etkilendiğinizden dolayı size öyle gelmiyosa cm olarak 15 cmlik bi gelişme gösterdiyse göğüsleriniz o zaman mükemmel bi değişim bu.Çünkü ben çaylarla en fazla dolgun görünürler büyümezler die duymuştum bu yüzden hiç denemedim.Julyetin bardakla msjı aklıma yattı en azından şekil alır dolgunlaşır dedim denemeye başladım.Ama böyle bi büyüme olduysa denemek lazıma.s

Canım, hiçbirşey denemedim. Burda Yaren 76 arkadaşımız yazmıştı, karar verdim, araştırdım, biraz değiştirip eklemeler yaptım o kadar. Yalnız benim omuzlarım bayağı dik ve geniş. Daha ince yapılı birinde çok daha iyi dururdu. Bir de Azimli kullanmıştı, onda işe yaramadı ama; o benim kadar uzun süre kullanmadı. Benim anladığım kadarıyla çayı içerken unutup uzun süre içmek gerekiyor. Özge arkadaşımın dediği gibi sanırım bu tarz şeylerle büyütmenin bi kapasitesi var, 2 aydır içmiyorum, bi gerileme olmadı, tekrar başlarsam belki tekrar ilerlerim.

canim su cayin sende her hangi bi yan etkisi falan oldu mu? yani tuylenme falan yapmadi dimi? ben de basliycam 1-2 ay sonra simdi cok sicak bitki caylari icemem, ama eylulude basliycam insallah ise yarar.

arkadaşlar bahsedile resimleri ben neden göremiyorum? hani uranüsün resimdekinden küçüktü şimdi büyük oldu dediği...

resimleri ben koymuştum netten buldum..benim göğüslerimin yandan duruşuna benziyodu ilk resim sadece biraz büyüktü benimki...diğer iki resimde ideal göğüs resimleriydi burdan yazılan diğer mesajlara bak görürsün mutlaka canım..bende içinde doğal ösrtojen var diye yeşil çay içmeye başladım..kan dolaşımını hızlandırıyomuş sanırım küç gibi belki hormonlarımı harekete geçirir bakalım...göğüslerimin şeklinden şikayetim yok Allah a şükür eskiye göre daha yuvarlak ve dolgunlarda bardak masajı sayesinde..(kızlar size tavsiye ediyorumda masajı bana mesaj geliyo bardak olmuyo diye tasla deneyin isterseniz..çünkü benim evdeki bardak baya büyük ağzı tas kadar geniş o yüzden onu kullanıyorum ben)..ah işte birazda büyütebilsem 2 beden çok değil 2 bedencik yeter bana yaa...:)

resimleri ben koymuştum netten buldum..benim göğüslerimin yandan duruşuna benziyodu ilk resim sadece biraz büyüktü benimki...diğer iki resimde ideal göğüs resimleriydi burdan yazılan diğer mesajlara bak görürsün mutlaka canım..bende içinde doğal ösrtojen var diye yeşil çay içmeye başladım..kan dolaşımını hızlandırıyomuş sanırım küç gibi belki hormonlarımı harekete geçirir bakalım...göğüslerimin şeklinden şikayetim yok Allah a şükür eskiye göre daha yuvarlak ve dolgunlarda bardak masajı sayesinde..(kızlar size tavsiye ediyorumda masajı bana mesaj geliyo bardak olmuyo diye tasla deneyin isterseniz..çünkü benim evdeki bardak baya büyük ağzı tas kadar geniş o yüzden onu kullanıyorum ben)..ah işte birazda büyütebilsem 2 beden çok değil 2 bedencik yeter bana yaa...:)

ya julyet şu resimleri bide ben görebilsem. benimki kadar küçükmü çok merak ettim. bütün mesajlara baktım göremedim. biyeremi tıklamam lazım??:bbo:

bu arada ben bu kitabı arattım. bu hareketleri internette de buldum. ama sanrıım link veremiyorum yasak di mi?
google da aratırsanız rahatlıkla bulursunuz ama beşiktaşweb sitesinde.
öyleyse kitabı alıp okumaya gerek var mı ki...
nese ilgilenenler bi araştırsın derim

canım tabi püf noktaları varsa paylaşırsan çok seinirim(iz)

Canım, bana da mail olarak gelmişti, 1-2 ufak noktada değişiklik var, mesela; maildekinde sanırım 2. harekette kafayla birlikte ayakları kaldırıyordun, kitapta önce kafayı göğse yaklaştırıp sonra ayakları kaldırıyorsun, fark eder mi bilemiyorum. Onun dışında aklıma bişiy gelirse yazarım. Bir de sporda hareketi yaparken nefes veriririz ya, burda hareketi yaparken nefes alıp düzelirken veriyoruz, nefesi karnımızdan alıyoruz, göğsümüzden değil. Tabi maildekine dayanarak bunları yazdım, sitede açıklamış da olabilira.s.

Zırrrrrrcım, bildiğim kadarıyla bu bitkiler kaynatılmıyor, bir de ben de elimdekileri bitirince sadece asıl bitkiler diye yazdığım bitkileri alıcam, ben de artık üşeniyorum. Kitapla ilgili ise evet, sanırım dediğin gibi nereye çekersen oraya gidiyor çünkü; vücudun enerji merkezlerini etkiliyor. Zaten hareketler biraz yogayı andırıyor sanki (gerçi yogayı çok bilmem). Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum ama; çok zayıf birinin 2-3 kilo aldığını da duyduma.s.

canim su cayin sende her hangi bi yan etkisi falan oldu mu? yani tuylenme falan yapmadi dimi? ben de basliycam 1-2 ay sonra simdi cok sicak bitki caylari icemem, ama eylulude basliycam insallah ise yarar.
Canım, bişiy yapmadı, herhangi bi yan etkisi olmadıa.s.

Zırrrrrrcım, pardon canım, bölük pörçük okumuşum, ben de bitki sayısını azaltıp, asıl bitkilerin miktarını çoğaltıcam, söylediğin mantıklıa.s.

kucultmeameliyatplanior1.jpg

benimkileri ölçtüm ideal göğüs ölçülerine göre üst tutuyo 20 cm..ama alt 6 cm..yaw bi iki cm daha büyüsünler tamam...bu göğüs şekli çok güzel daha büyüğü çok deforme duruyo..ama böyle ucları hafif havaya kalkık olanlar ideal..işte kızlar ideal göğüs resmi size doya doya bakın..hedefimiz bu şekil..:hooray:

benim yeni liseye geçmiş küçük kardeşimin göğüsleri bundan biraz küçük..şımarmasın diye söylemiyorum ama çok güzel duruyolar...dahada fazla büyür belki tıpkım böyle olur..gelmişim 19uma bakalım zorlayacam belki bi iki cm büyütürüm böyle..jeyyar

X